Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom'u da geçtiler. 8 Mbps kullanan da 250 ödeyecek 100 Mbps kullanan da. Hatta kendi altyapıları varsa 240 TL ödeyeceksin ki kendi altyapıları İstanbul'da bile çok az yerde var. Artık Turknet'in hiçbir avantajı kalmadı. Gören de altyapıları çok hızlı ilerliyor da ondan zam yapıyorlar sanır ama anca reklam yapan Youtuberlar ve çok az şanslı bir kesim bunların altyapısını kullanabiliyor. Bugün bir arkadaşım iptal ettirmeye karar verdi bile Turknet aboneliğini.Tonla İSS var Türk Telekom altyapısını kullanan ve daha iyi hızlar verebiliyor hepsi.

• Büyük ihtimalle Gıbırnet veya Netspeed'e geçeceğim. Hoşçakal TürkNet! Halbuki daha TürkNet'in 3 aylık abonesiyim ne güzel umutlarla gelmiştim fakat, şimdi arkama baka baka gidiyorum.

• Arkadaşlar Turknet gibi Türk Telekom'un altyapısını kullanan diğer iss'lerden önerebileceginiz var mı

Özellikle benim gibi yeni sitede oturup duvardan fiber kablosu olan var mı mesela?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Gıbırnet öneririm. 120 lira 100 mb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 312 . kullanıcısına yanıt

Ben 4 ay kullandım, başlarda iyiydi ama artan abone sayısından sonra, siber saldırı bahanesiyle her gün aynı saatte 9-10 gün internetsiz kaldık. Aksamlari 1-2 mbit zar zor almaya başladık. Sonradan düzeldi ama ara sira sorunlar devam ediyor, Çıkıp açıklama dahi yapmadılar. Konusu var incelemenizi öneririm, haftasonu ve mesai saatleri dışında müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Tamam ucuz ama bazı şeylerden fedakarlık etmeniz lazım. Çok değişik bir faturalandırma sistemleri var. 17 gün kullanip, kalan 13 günü üzerine ekleyip tam fatura çıkarıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diskaveriy kullanıcısına yanıt

Saha masrafı ? FTTH altyapı haricinde neredeyse tüm işi telekomcular yapıyor. Müşteri hizmetleri ? Hani şu chatbox dışında ulaşılamayan mı ? TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)  Tek masraf twitch yayıncılarının sponsorluk giderleri olsa gerek.

• ertunc23 kullanıcısına yanıt

500mbit için altyapınız FTTH mi? Daireye kadar fiber çıkıyor mu? Binaya kadar GPON ile aynı hız alınır mı acaba

• Evet hovam ftth var.Daire kadar fiber çekili gpon ile modeme bağlanıyor.500 mbit net alıyorum.

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Ültimate fiber 100 kullanıyorum.
    Genel anlamda memnunum ben. İstanbul’da yaşadığım dönemde ilk zamanlardan beri kullanıyorum. Şu an farklı yerdeyim yine netspeed tercih ettim. Tercih sizin deneyin bir şey kaybetmezsiniz.
    Davetiye kodu da verebilirim düşünürseniz eğer.

• digital90 kullanıcısına yanıt
    Fiber bağlantıda kurulum ve modem ücreti almıyor diye biliyorum. Vdsl de nasıldır bilmiyorum,sitesinde yazıyordur ama netspeedin.

• Hy_Shot kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom alt yapısını kullanıyor zaten. Muhtemelen sistemler güncellenmediği için sorgulamada o şekilde gözükmüştür. Arayıp konuşun en net cevabı alırsınız.

• Öğrenci evinde bu internet fiyatı fazla.Hizmetimi şimdi donduruyorum gelince anında iptal edip millenicom'a geçeceğim 100 tl fark az değil.

• bunlarinda iyce g.tu kalkdi.

• comnet i şubat zammı gelmeden tavsiye ederim... ayrıca kod kullanarak 30 gün ücretsiz..

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZ ÇAĞAN -- 21 Ocak 2023; 2:15:8 >
  • Bana gelen mesaj farklı. Arkadaşını getir kampanyam devam ettiği için mi mesaj bu şekilde geldi acaba? TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

• Bu toplu fatura ödeyin 199,90 olsun muhabbeti bana
    “Gigafiber masrafı çıkmıyor beyler toptan cash atın bitirelim” dilenciliği gibi gelmeye başladı.

Vaatleri 0 bir firma ki 249 sana ödeyeceğime 200 daha koyar TT Fiber geliyor hazır 1000’liğe taahhüt veririm daha iyi.

Bunlara kalsa Gigafiber zımbırtısı 10 seneye gelecek yoksa, boş kampanya ve reklam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 21 Ocak 2023; 2:40:52 >
  • Türk telekom 'gamer özel' Playstore 200 tl site bakiyesi veriyor. '50 mbps' Türk telekom geçeceğim. bilgisi olmayanlar için:

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/gamer-kampanyasi-50-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodiusS -- 21 Ocak 2023; 3:11:3 >
  • Evet arkadaşlar dediğim gibi 1 dakika durursan adam değilim demiştim.Taahhüt yok diye canı ne kadar isterse o kadar zam yapıyo.Bana en ugun Vodafone a geçtim.ilk 3 ay 84, sonra ki 9 ay 168, ortalamaya vurunca 147 liraya denk geliyor.1 yıl kafam rahat olur hiç yoktan.Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan Türknetten kurtuldum şükür.Sırf ev telefonu için duruyordum onada gerek kalmayınca durmam için bir sebepte kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.