Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

okumadığı gibi kendi içinden geleni yazıp gitmiş TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

• bana verdiği hız 50mbit bile değil, 250 lira veremem. tavsiye edeceğiniz başka bir firma var mı arkadaşlar? iptal edip geçis yapacağım?

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

İnternet kutusu firmasını tavsiye ederim bir önceki turknet zammında geçiş yaptım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Turkneti iptal etmeyin direkt taşıma yoluyla geçiş yapın böylece hem hızlıca geçiş olur hem de internetiniz bu süreçte kesilmez. Detaylı bilgi isterseniz pm atabilirsiniz hocam.

• Türknet köklüyor fiyatı boktan VDSL'e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5500 tl asgari ücret ile 170 tl oderken
    Asgari ücretin 0.030una denk geliodu 170 tl
    Suan asgari ücret 8500 tl
    Ve 250 tllik fatura asgari ücretin 0.029 oranina denk gelmekte
    Yani asgari ucrete oranladimizda indirim bile yapmişlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Ocak 2023; 22:0:57 >
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

İnternet kutusu berbat hizmet veriyor. Yurtdışı siteler leş ve çılgın paket kaybı var. Netspeed mileni falan bakın

• Zam yapılacağı 10 ay kampanyasından belliydi ama 1 yılda 99 liradan 250 liraya çıkması maliyet artışıyla açıklanabilecek bir durum değil. Bana gelen mesajda Haziran ayına kadar fiyatın değişmeyeceği belirtilmiş, birkaç ay sonra ben de vedalaşacağım.

• taahhütün gözünü sevim 2024'e kadar en fazla 180 ödeyeceğim 100 mbps'e şu an 160

• onurtri O kullanıcısına yanıt

Yeni abonelere nisana kadar zam yok diye SMS geldi. Ben Nisan'da başka issye geçerim.

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt

Çıkışlarda gıbırnet kullanıyorlardı yakın zamanda turk telekoma geçtiler şuan bağlantılar stabil hocam. İstediğiniz bir ip var ise ping ve traceroute testi atabilirim.

• Türknet çöptür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayir 30mbit internet aliyorum 100mbit alanla ayni parayi oduyorum ve simdide 250 lira bile degil 249.99 olmus yuppi. yarin baska saglayiciya gecmeye karar verdim.

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

İnternet kutusunu tavsiye ederim hocam. Hiç sorunsuz 3 aydır kullanıyorum.

100 mbps 129.90 TL. Tavsiye ederim.

• arkadaş yüksek enflasyonlu bir zamanda mutlaka taahhütlü tarifeleri tercih edin. Taahhütsüz tarifeler eskiden kaldı. Artık herkes kendi plan programını yapar

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    %150 zam mı olur ? Ne kadar daha cok keriz silkelerim derdindeler. Daha cok kazanmalarının derdindeler.

• Zamanında turknetin hiçbir avantaji olmadigini hep söyledik, iyiki yolları ayırmıştır, 3yildir vodafone fiber 100/20 kullaniyorum çok memnunum, 2022 haziranda tahahut yeniledik 117tl ye, 2 yıl tahahutlu olarak devam. Tahahut yok ise böyle kafalarına göre zam yapıyorlar.

• TURKNET'e ELVEDA !!!

Zam şampiyonu turknet yerine başka bir internet sağlayıcısı aranıyor !!!

Arkadaşlar kimi önerirsiniz? Hizmet kalitesi kötü olmasın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Ocak 2023; 22:50:4 >
  • netspeed mantıklı duruyor şuan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.