Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
35.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne cidden yaw. ben bi de modemide çok yakın bir arkadaşıma taktım fibere geçtim artık bırakmam diye geride alamam . yaptığım bir şeyde yok youtube falan izleyip çıkıyorum sanki taksitle bir şey alıyoruz

• LANET OLSUN BE

• Ismailb kullanıcısına yanıt

bende 2 yıldır kullanıyorum hocam ilkdefa bir netspeed kullanıcısından sansür sorunu olduğunu duydum emin olmak için vpn ile denedinizmi hiç ben arkadaşını getir kampanyası ile 4 kişiyi netspeed abonesi yaptım ve herbirinede kendi kullandığım iptv hizmetini bağlattım her konuşmamızda teşekkür ederler bana gerçekten sizde sansür olmasına çok şaşırdım sonuçta hiçbir iss babamızın değil sansür uygulamayan daha uygun fiyatlı iss bulsam bende ona geçerim gerçi bu zamlardan netspeed'de nemalanırsa hiç gözünün yaşına bakmam.

• paker kullanıcısına yanıt
    Valla hocam doğrudur ben de bu olay dışında çok memnundum. Bir kere bağlantım gitmişti sadece kayıt bıraktım hemen aradılar anında çözdüler ama bu şekilde olunca ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada warp isimli vpn ile pcden ip tv izleyebiliyordum. Ama tv samsung tizen olduğu için vpn kuramadım o yüzden ayrıldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt

+1 bunun yanıtını ben de merak ediyorum. Bilen birisi yeşillendirirse uygun olur..

Bende Türk telekomdan gelen ve turknete geçtiğimde de halen kullanmaya devam ettiğim modem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 20 Ocak 2023; 20:33:21 >
  • Ismailb kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun hocam bu aralar gözüme tıklanet takılıyor fiyatları uygun aralık 2023'e kadar sabit fiyat garantiside veriyolar ama çok kullananı yok eğer netspeed'de zam derse deniycem tıklaneti'i

• 250 tl az uz bi para degil arkadaşlar. cift kişinin bile cok iyi maaş alsa bile 250 az para degil. biraderim var. diş doktoru. muanesi var cok iyi para kazanıyor o bile bu parayı vermem dedi. oda değiştircekmiş.

• Yazın ilk zam dalgasında benimle kavga eden eleman vardı burda mı o arkadaş?

Envai çeşit iss varken Türknet'de neden diretirsiniz?

Geri sayfalarda hemen damlamış 750 mbit alıp şükreden şahıs.

Ülkede %1'lik kesimde olunca herkesi öyle sanıyor

2016'da Türknet abonesiydim ,2018'de kendileri ile olan ilişkimiz bitmişti. Zaman içinde ne kadar doğru karar verdiğimi hatırlatıyor Turknet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Ocak 2023; 20:43:34 >
  • artık değiştirmenin zamanı geldi. bu kadar zam yeter. altyapım zaten fiber. hangi firmaya geçersem hemen hemen aynı sonucu alıyorum

• 4-5 sene Türknet kullandım. Fiyat artışı sonrası yazın İnternet Kutusuna geçtim.

Türknet'de hiçbir zaman hız kaybı ve ping sorunu yaşamamıştım. Ama şu an çoğu zaman hızım düşüyor. Pingi söylememe bile gerek yok. Eğer fiyat farkı olmasaydı kesinlikle Türknet'de kalırdım.

Kullandığım internet de 1000 mb falan değil. 50 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencer33 -- 20 Ocak 2023; 20:46:3 >
  • Çüş derler oha derler bu ne haziranda gene %40 zam gelir

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Emin misiniz, 6-7 yıllık müşterinizdim sürekli gelen zamlarla ağustosta yollarımız ayrıldı. Bana gelen zam smslerinin aynıları martta size abone yaptığım arkadaşıma da gelince müşteriniz olması kısa sürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 20 Ocak 2023; 21:25:34 >
  • @TurkNetDestek biz yılda sadece 1 kere zam yipiyiriizzzz... heee paşam hee heee

• paker kullanıcısına yanıt
    İnternet siteleri ve sosyal medya hesapları bana pek güven vermedi. Linkedin sayfası da aynı şekilde. Daha bilindik firmalar iş görebilir bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer fiber hizmetten yararlanıyorsanız iptal işleminden sonra iade göndereceğiniz adres bilgisini ilgili birimimiz sizinle paylaşıyor.
  • kerlensu K kullanıcısına yanıt

kardeşim yarın gel türknette ceo olarak işe başla

• kerlensu K kullanıcısına yanıt

Konudaki mesajları okumadan girip bunu yazmanızı alkışlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.