< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (10. sayfa)
-
-
comnette 1 subatta zam çakıyormuş, aralarında toplu anlaştılar sanırım.
-
ulan yazın zam geldi diye gitmiştim turknetten dedim 160 veririm hadi geri doneyim 1 ay gecmeden yine zam geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1 yıl kullandım. Bina yeni oldugu için anten sistemi kurulmamıştı. Tv yi ip tv izliyorduk engellendi. Blutvfen kanalları izleyelim dedik 1 hafta sonra o da engellendi. Turktelekomun servisinden izleyelim dedik o da engellendi. Sonra uydu sistemi çalışınca notmal bir şekilde devam ettim ama maç izleyeceğim zaman her seferinde mobil veriyi açmak zorunda kalıyordum. O yüzden iptv gibi uzun süreli video servisi kullanımında engel yiyebilirsiniz. Siz yaşamadınız belki ama bende sorun olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
taahutsuz internet değiştirme sınırı var mı gecen ay turknete geçmiştim iptal edebiliyor muyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Temmuz zammından sonra iki aboneliğimide iptal etmiştim. 5-6 aydır Gıbırnet kullanıyorum 1000 mpbs 120 liraya geliyor, Turknet ten bir farkı yok. Üstüne whatsapp'tan destek alıyorum, telefonda insanla konuşabiliyorum. Şimdi çıkar bizim sponsorlu arkadaşlar zammın niye gerekli olduğunu yarım saat dinlerler güzel cümlelerle. Adamlar xiaomi gibi düşük karla başlayıp piyasaya kendilerini gösterdiler şimdi ise acımasız fiyat politikası ile devam ediyorlar. 1000 mbps alan arkadaşların toplam kullanıcıya oranını merak ediyorum açıkcası
-
Iptv sorunluysa geçmem ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim uzun süreli izlediğim tüm video servisleri engel yemişti. Youtube hariç. 3 4 kere kayıt açtım. Açık açık söylemiyorlar engel koyduğunu ama mobil veride izliyorum. Başka iss den izleyebiliyorum. Netspeedte izleyemiyordum. Blutv engelini bir kere kaldırdılar sonra tekrar engellediler. Ben de Türknete taşıdım interneti ama bu zamdan sonra yine başka kapıya gidicez belli ki. Benim alt yapım iyi olduğu için hız ve kopma problemi yaşamıyorum o yüzden alternatif çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de 2 gün önce superonline fiberden turknet vdsle geçtim daha hızlı daha iyi ping değerleri var. Ttnet çiler bağlıyor nasılsa başkasına geçeriz olan 300 tl kurulum ücretine oldu umarım geçişlerde para istemezler kurulu çünkü portu cartı curtu açık
Temmuz'da iyi ki 2 yıllık taahhütlü kablonete geçmişim. Benim taahhüt bitiene kadar türknet 500 tl faturaya yaklaşacak gibi. Faturam 165tl üstelik 20 kat daha hızlı net alıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonet şuan 270 lira istiyor 100 mbite
Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde (1 Mart - 31 Mayıs) abonemiz olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. -
türknet çok kazıkçı ama çoğu siteye vpn kullanmadan girileibiliyor.
-
Sizin için 300 lira da olsa verilir ama vdsl liler için çok mu çok olmuş fiyatlar acaba? 199 olsaydı bari
Merhaba, eğer bize farklı bir servis sağlayıcısından geçiş işlemi yaparak geldiyseniz 90 gün farklı bir servis sağlayıcıya geçiş yapamıyorsunuz. -
İp TV vs sıkıntı yaşanmıyor ise internet kutusuna bende geçeyim diyorum. Turknetin verdiği modem var onu nereye veriyoruz iptal edince kargo mu yapıyoruz
Hocam biz eski kullanıcılara neden bu şekilde faturalar geliyor. Aylık 169 ödüyorduk. Şimdi yine zam geldi. Yeni kullanıcı mı olmak gerekiyordu illa ki ?
-
Sosyal medyada ve parali insanlara reklam ver simdi eyyy turknet
gigafiberim var haziran 2023 e kadar 140 tl oyna devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X