Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek Haziran 2023’e kadar zam yapmayacağız diyen CEO için şirket içinde bir yaptırım olacak mı müşterilere yalan söylediği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarcep -- 22 Ocak 2023; 11:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Haliyle 7 ay önce almıştım 24 ay sabit fiyat şuan 12ay tahut kampanyaları var şu linkten Bir bakabilirsiniz eğer engelli bir yakınınız varsa % 25 indirimle alabilirsiniz

Altta faturayı da paylaşıyorum 35 mbit kullanıyorum dizi Filim ve mini spor 18 ay daha kullanacağım

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof01 -- 22 Ocak 2023; 11:22:59 >

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. 1 aralık sonrasında abonelik başlatan kullanıcılarımızın paket fiyatlarında 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliği yapmayacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

10 aylık bu sistem bir algi yaratmaktır ve Bir aldatmacadır O vakit 12 ay sabit fiyat garantisiyle 199 TL den verin

2 aralıkta sizin yalan söyleyen ceo’nun mu genel müdürün mü videosunu izleyen biri abone oldu ve haziran 2023 e kadar zam yok diye biliyor ama Haziran 2023 olmadan şimdi zam gelince Şubat,Mart, Nisan 3 ay bu Mayıs da yine zamlı nasıl oluyor bu o vakit? Yine sabit fiyat garantiniz tutmamış ki video da sizin müdürünüz 1 aralığa kadar abone olanları kapsar bu haziran 2023 e kadar zam yok sözümüz demiyor ki dese aralık tan önce abone olanlara ait bu sözümüz tamam ama söyleşide kesinlikle Aralık lafı geçmiyor şimdi siz diyorsunuz ki 1 aralıktan sonra abone olanları 3 ay zamklamıyoruz sonra zam yapacağız ama ee müdür ile çelişiyor bu işte @TurkNetDestek

neden 199₺ ?
    169₺ değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • techaddict T kullanıcısına yanıt
    Evet tekrar abonelik açtığın için tekrar kurulum ücreti alınır.

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

bu paketler yeni müşteri olma isteyenler için...

mevcut müşterilerine yaptıkları muamele için; şekil 19a(aşağıda):

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 10 ay peşin ödeme seçeneği ile 199,90 TL
  • prof01 P kullanıcısına yanıt

normal tarıfelere %25 ındırım sanırım hocamanladım

• Arkadaşlar, FTTB altyapım var, bir önceki zamda bende kızdım bu uygun fiyatlı İSS’lerin birine taşıdım ama boşuna dert sahibi oldum. Özellikle son aylarda Sürekli belirli saatlerde hızda düşme, bağlantı gitmesi saatlerce, özellikle aksam saatlerinde. Ping süresinde uzama. Modem de kırmızı ışık yanması. whatsapp desteğe kimse cevap vermez, arasan açan olmaz, haftasonu arıza olsa pazartesiye kadar müşteri hizmetlerine ulaşamamak vs. İyi firmalar mutlaka vardır, forumdaki konularında iyice araştırma yaparak karar verin. Ben mesela kablonete taahhüt verdim 24 ay şimdilik memnunum en azından sürekli canlı desteği var arayınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT 100 Mbit 24 Ay taahhüt
    İlk ay ücretsiz

İlk 12 Ay 233- Son 12 Ay 274 TL

zam yese ne olur bilemedim geçiş yaptım bu pakete

• Turknet kullanan kaldı mı ya ? adamlar cidden musterıyı umursamazca zam yaptı çok ılgınc bide ustune 199 tl yi oalrak 1 yıllık peşin para toplarız derdındeler buyuk kumar gibi geldı bana cok musterı kaybedeceklerı aşikar

• türktelekomda taahhütlü paketlere gecmek su anda en mantıklısı.
    Taahhütsüz paketler şu enflasyonist ortamda tercih edilmemelidir. 250₺ gercekten internet icin büyük para.

• Türknetten tt' ye taşıma yapabiliyor muyuz? Yoksa turkneti kapatıp, yeniden abone mi olmak gerekiyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, firmalar arası churn geçiş yapabilirsiniz. Konu hakkında diğer sağlayıcı ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

TTnet, Türknet'den geçenlere önce aboneliğinizi iptal edin öyle işlem yapalım diyor genelde. "İş uzar" ve "Çokk beklersiniz öbür türlü" diyip de ufaktan tehdit de ediyorlar.

• 2 yıllık Türksat Kablo yeniledim kafam rahat ohh 90 lira 100mbs alıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 mbps vae kullanıyordum senelerdir fakat bu son fiyat politikası düşündürdü bunlar daha da zam yaparlar. 12 ay 224 sonraki 12 ay 264 den telekoma başvuruyorum ben kusura bakmasın kimse ama abarttılar bu kadar olmaz olmamalı.

• Özel sektör iflas ediyor yavaş yavaş...Yılın ikinci yarısı hızlanarak devam edecek maalesef...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.