< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (22. sayfa)
-
-
Türknetin yapması gereken tek şey Paketleri arasında ayrım yaparak fiyatlandırma yapmak.
Yoksa başka türlü tepkilerin ve ayrılışların ardını alamazlar.
8 16 35 50 75 100 şeklinde fiyatlandırma yaparak firmadan kopmaları engellemeleri gerek ve Tek fiyat zırvalığından vazgeçmesi gerek.
Firma geleceği açısından çok yanlış bir tutum. Ülkenin durumuna göre şekil alması gerek firmanın.
Ben TT Fiber 1 gbit bağlattım 299 TL 24 ay taahhüt verdim. Şu dönemde taahhütlü en mantıklısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerkain -- 22 Ocak 2023; 23:6:10 > -
180 tl 1 sene önce tahahüt verildi
-
Turknet harbi süper zekalı çıktı ya vallahi bravo ulan adam 20 mb 35 mb kullananlar mi 250 ödeyecek bu nasıl adalet, ama bir laf var çok severim her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Hakediyorsunuz aslanlarım Allah sabırlar versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu adamı hatırladın mı eskide ttnet ceo ydu korona zamanda öğrenciler upload yüzünde online dersi kamera açamıyordu.
Ttnet ve akp olmazsa heryeri fiber olurdu 2023 olmuş hala fiber yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakaaaa -- 22 Ocak 2023; 23:45:55 > -
Geçen ay 169 TL iken Türknetten bir mesaj aldım. 10 aylık ödeme yaparak fiyatı sabitleyin diye bir mesajdı. Kredi kartına 3 taksit yapıyordu. Baktım fiyatı arttıracaklar 10 lık ödemeyi yaptım. Çok geçeden de zammı koymuşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kendileri kaybeder birçok iss var geçtim birine herkes geçiyor turknetin bir özelliği yok ping dışında aynı hızı alıyorum farkeden birşey yok
-
Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Biz de bu durumlarda mevcut kullanıcılarımızın çok etkilenmemesi için çözümler sunmaya devam ediyoruz. 1 aralık sonrasında fiyat değişikliği yapılan güne kadar abonelik başlatan kullanıcılarımızın paket fiyatlarında 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliği yapmayacağız. Ayrıca dilerseniz 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle ödeyerek 10 ay sabit fiyat kampanyamıza katılabilirsiniz. -
Superonline 200 mbps + tv plus kullanıyorum 270 tl teklif ettiler fiyat araştırması yapıyorum demiştimde kabuledeyim bari. :)
-
Millet netspeed ve gibirnet geçmiş yarı diyatina daha hızlı diyor bı göz at istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahutlu mantıklı hale geldi evet ama TT değil başka firmalarda vardır illaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam baktım da, taahhüdüm 08/2024' de bitiyormuş, herhalde verdiğim en iyi taahhüt bu olsa gerek.
-
Geçen senede aynı muhabbeti yaptınız :)
Hala utanmadan gelip aynı olayları yazıyorsunuz. Gerçekten şunu merak ediyorum Türknet olarak nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorsunuz ?
Geçen seneki zam muhabbetinizdeki bütün ss'leri alırım burada yayınlarım aynı sözler aynı kelimeler değişen hiç bir şey yok.
Biraz yüzünüz olsunda gelip konuya mesaj atmayın bari. Kendinizi haklı göstermeye çalışmayın. Hükümetin her zam yaptığında zam yapıyorsunuz.
Canlı destek yok. Teknik Ekip desen herşeyde Türk telekoma yönlendiriyorsunuz.
Geçen senede yazdım şimdi de yazıyorum bir gün bu ülkenin durumu düzelecek ama sizin gibi firmaların adı her zaman lekeli kalacak.
Millenicom sizden daha eski bir firma daha fazla personeli mevcut. Eminim ki operasyonel olarak sizden daha fazla giderleri var ama firma olarak minimum zam yapıyorlar. Neden bu zamlardan sadece siz etkileniyorsunuz ?
-
Türk Telekomda taahhüt var iyi güzel ama çok sansürcü bir operatör. Sanki "aile korumalı internet" kullanıyormuş gibi hissettiriyor.
-
Arkadaşlar gelen zam oranı gerçekten ciddi düzeyde doğru. Yarı fiyatına şuan için taahhüt vermek mantıklı fakat 2/3 ay sonra 200₺ altında hiç bir sağlayıcı kalmayacak şuan bile büyük sağlayıcılarda uygun paket yok.
Küçük sağlayıcılar müşteriyi toplayıp bir kaç ay içinde zam yapacak geçen sene bu tabloyu gördük. Hizmet kalitesinden memnun kalmayan vatandaş yine TürkNet e döner.
Ekonomik kriz bu şartları bize sunuyor maalesef, TürkNet şeffaf yaklaşımı hala benim için değerli +/- hataları olmuştur. Ama sorun sistemin sorunu.
TT bile 25 yıllık ADSL hızına dünya para istiyor. Bence tepki göstermek doğru ama adresi yanlış.
-
Kardeşim kampanya öyle yapılmaz denir ki 31 ocaka kadar sana süre şuanki fiyat 169 lira ise eğer 169 liradan 10 aylık satın al avantaj sağla. Eğer almaz isen 1 şubatta benim fiyatım 250 lira olacak o zaman da 199 liradan 10 aylık seni bağlayabilirim diğer türlü istediğin an cayma özgürlüğüne sahip olmak istiyorsan da 250 lira vermelisin. Bunu bence herkes kabul eder. Ama sen şuanki fiyatın üstünde bir fiyatı 10 aylık kampanya şeklinde dayatırsan senin ipinle kimse kuyuya inmez bundan sonra. Bilgi çağındayız insanlar aptal değil artık samimiyetsizsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi beyler pamuk eller cebe. Can süngür, Eastergamers gibi youtuberların reklam parasını ödemeniz gerek.
-
eyyy kahrein unutmuşsun :D
-
bunu aylık alsalardı bende yapardım ama 3 aya bölmeleri yada peşin almaları saçma olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X