ben garanti kk ile 10'a bölmüştüm, geçen ay 170tlden 10 ay bu ay 190tlden 10 ay vadeli ödeyebilirseniz yine ucuz kalacak.140tlden öderken ben pahalı diyordum,şimdi dip fiyat gibi oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 23 Ocak 2023; 11:55:14 > |
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (23. sayfa)
-
-
Enflasyonist bir ülkede aboneliklerde taahhüt, ödemeler taksit ise can simididir. Böyle bir hizmet alıyorsanız 2 yıl gibi süreli taahhüte bağlayın kendinizi.
-
Ben de çok uzun yıllardır turk net kullanıyorum, işimi görüyor açıkcası bu peşin ödeme taksit vb bana da güvenli geldi.
-
Netspeed de kullandım bir ara, hizmetten memnun kalmadım. Poyraznet faciasından bahsetmiyorum bile. Gibirneti hiç kullanmadım ama isminde bile hayır yok. ha 100 vermişim ha 170 vermişim. Akşam saatlerinde internet gitmesin, 7/24 almam gereken hızı alayım, pingler kısa olsun, MH'leri aradığım an telefona baksın. Bunlar için 70 lira fark ödemeyi çok görmüyorum. Siz çok görüyorsanız devam edin. Aynı altyapı aynı hizmet olmuyor işte.
3 ayın sonunda türknet faturam 250 olacaksa türktelekom ya da superonline a 24 ay 50 mbit taahhüt vereceğim. Türknetin tek sevmediğim yanı tek fiyat politikası. Ülkede aldığım en iyi internet hizmeti açık ara superonline fiber'di. 2010'dan beri superonline fiber kullanıyordum. Suan farklı bir sehirde 50 mbit vdsl'e kaldık. Fiber gelirse 300 500 fark etmez o firmaya geçerim.
-
İnternet Kutusu kullanıyorum 8576028191 ref kodu ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz 100Mbps 130₺
-
-
Enpara ile ödedim, 6'ya böldüm.
-
Selamlar bu bende de çıkıyor ama fiyat 199 tl sizde neden daha ucuz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hat engelli tarifededir. Hanenizde engelli varsa hat üzerine alın %25 indirim yaparlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnetten 100 lük paketi aldım 12 aylık 1308 liraya geldi. İnşallah pişman olmam. O değilde bu adamlar 2 ay sonra tası tarağı toplayıp giderse ne olur o kısmını bilmiyorum.
-
inş öyle birşey yapmazlar cok tanıdık bir firma değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faizsiz 10 taksit garantide hiç olmadı hocam faizli mi böldünüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 taksiti türknet yapıyor,+3 taksidi faizsiz artı taksit kamp ile kendisi ekliyor,+4 taksiti ise ayda 5tl vade farkı ile toplamda 10 taksite bölünmüş oluyor. kişiye özel harcama kampanyalarınada dahil ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 23 Ocak 2023; 18:49:32 > -
Bir yıldan fazla kullanıyorum sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kutusunda arkadaşını getir kampanyasından kodu olan varsa özelden gönderebilir mi?
Ben de internet kutusuna geçtim . 100 mbit kullanıyordum .zaten en fazla bu oluyor .
169 zaten çoktu. 250 hiç olmadı .
İnternet kutusuna geçtim. Şimdilik taahhütsüz bir ay kullanıp test edeceğim .ondan sonra karar veririm .
türk telekom'a geçsem 100 megabit aylık 253e geliyor en azından taahhütlü bari 200 olsaydı bi anda 80 lira zam çok oldu sanki
TürkNet kazık... pardon ZAM yemeye alışmış halkımızı ZAMLANDIRMAK istemiş anlaşılan
Ama bilmiyor ki kendi müşterilerinin çoğu bunu yemeyecek ve BYE BYE diyecek. Bu türknet için çöküşün başlangıcıdır.
-
22 Kasım 2022 de abone olmuştuk, herhangi bir zam smsi gelmedi. Haziran 2023 e kadar böyle mi olacak? Kimler zamdan etkilenmiyor? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X