Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)Recep Baltaştwitter
    “@ScrecTR @TurkNet Fiyat GigaFiber kullanmayanlar için cazip değil. Cem Bey de düşük hızdaki kullanıcılar başka operatöre geçebilir dedi.”
    https://twitter.com/buckberi/status/1617590797729411073

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

• bybyhappiness B kullanıcısına yanıt

gerçekten şaka gibi, bir şirket nasıl yönetilemez net bir şekilde gözüküyor

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1 Mart - 1 Mayıs 2022 tarih aralığında abone olan yeni kullanıcılarımıza söz verdiğimiz gibi fiyatlarında değişiklik yapmadık. Daha önce peşin ödeme kampanyasından yararlanan kullanıcılarımız için de bir değişiklik olmayacaktır.
  • bybyhappiness B kullanıcısına yanıt

bunların vereceği cevap bu kadar olurdu zaten. inanılmaz kötü yönetiliyor. bak ilerde ne olcak biliyormusun çok çok müşteri kaybederlerse ceo değişikliğine gidilcek. yeni gelen ceo eskisini suçluycak. yeni yönetim yeni kampanyalar diyecekler. ama değişen hiç bişey olmuyacak. Türk net artık bizim gözümüzde sözünün eri olamayan dürüst olmayan bir firma. buna kimse hayır diyemez.

• TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

An itibari ile 7 yıllık aboneliğimi kapattırdım. Mesele para değildi. Bitleri kanlanana kadar yaptıkları reklam taahhüte boyun eğmeyin istediğiniz anda çıkın ahanda çıktık :D

• CoolSnow kullanıcısına yanıt

Hocam hangi ildesiniz. Bende bugün 3 farklı TurkNet aboneliğimi Superonline 100mbps ye geçirmeyi düşünüyorum.

Hizmetleri nasıl acaba?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Artık olması gereken çarpıcı oranda müşteri kaybetmeleri. Zaten zammı yaparken ne kadar kullanıcı kaybedeceklerini bilip göze alıyorlar. Umurlarında da değil. Şöyle %50 gibi sağlam müşteri kaybı olsa düşük hız paketleri de çıkar, indirim de gelir, söylediklerini geri de alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 24 Ocak 2023; 14:57:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tickhi kullanıcısına yanıt

7 yıllık müşteriyi kaybeden adamlar herşeye layıkdır. 7 yıl az bir süre degil. nerdeyse turk net kuruldugundan beri aboneymiş ama müşteriyi kaybetmişler. dik bir duruş bence. büyük ihtimalle ilk başvurdugunda turk net ve turk telekom arasında yarı yarıya ark vardı. hatırlıyorum o gunleri ama nerden nereye. şimdi turk net geçti.

• Tickhi kullanıcısına yanıt

Taahhüt candır. Eskiden millet kaçıp kurtulamadığı için taahhüt kötüydü, şimdi enflasyondan dolayı fiyatlar sürekli artıyor ve bu da bir mecburiyet haline geldi. Şaka gibi TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamma hayır diyerek aboneliğimi kapattıracağım.

Öncelikle bir sorum var, mevcutta taahütü devam eden farklı bir lokasyonda aktif ttnet aboneliğim var.

Bunu nakil ettirmek istiyorum fakat bulunduğum yerde, fiber alt yapı yok vdsl var.

Bunu bu şekilde nakil yaptırabiliyor muyum acaba?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni adresinizde uygun altyapı üzerinden nakil yapılabilir.
  • Arkadaşlar merhaba, TurkNet’n yapmış olduğu fiyat güncellemesi hakkında çok fazla hoş olmayan eleştiriler görüyorum. Özellikle bu forumda. Açıkçası biraz bu konu hakkında sinirlenmedim değil. Buradan bu fiyata çok ya da öyle böyle burun kırın edipte markaya söz edenlere bir şeyler demek istiyorum. Ya arkadaşlar bu marka aslında zam yapmıyor hep sizden aynı ücreti alıyor aslında. Ülkemizde söz konusu yüksek enflasyon olduğu için ayrıyeten de birçok ürünün yurtdışı geldiği için birde çalışanların maaşları…vs. derken aslında internetin fiyatının zam yapılmadığını görüceksiniz. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamış değilim. Hadi diğelimki dediğiniz gibi olsun TurkNet fahiş fiyatlı zam uygulamış olsun bize. Eeee piyasaya bakıyorsun 1000/1000 Mbps internet hangi firmada 230 TL hangi sitede ?.. Yani bide bu firma 2019 dan beri speedtest birincisi. Kusura bakmayın benin gözümde bu tarz kötü,aşağılayıcı yorum yapanların %100 empati yeteneği yok diyecek kadar azdır. Açık ve net. Ben bunları Türknetli sevdiğim için ya da TurkNet benim babamın oğlunun şirketi falan olduğu için demiyorum. Ben 2019 dan bu yana TurkNet yakinen ya da uzağen takip ederek çoğu yorumları okuyup değerlendirerek ayriyeten (altını çizerek) empati kurarak söylüyorum. Bu arada ben demiyorum ki neden kötü yaklaşımlı davranıp eleştirdiniz. Tabi ki eleştirin benim burada demek istediğim bazı şeyleri es geçerek ya da görmezden gelerek saçma sapan bağıra çağıra, markayı kötüleyerek…eleştirisel cümleler kurmanızdı. LÜTFEN YORUM YAPARKEN İYİ YA DA KÖTÜ ENPATİ KURARAK YAPINIZ. @TurkNetDestek

• Qinck1 Q kullanıcısına yanıt

Türknet'ide etiketlemişsin helal olsun. Bu güzel zam savunmandan dolayı yarın ceo olarak işe başlayabilirsin kardeşim.

• tekniking kullanıcısına yanıt

Dakika bir gol bir. İşte bu durumdan bahsediyordum. Yorumumu okuyup ama anlayamadığınız o kadar belli ki..... Ah ah...

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

teşekkürler nakil başvurumu yaptım gerçekleşince sizdeki iptalimi sağlayacağım.

Aklımdayken sorayım, arkadaşını getir kampanyasından kullanmış olduğum fatura indirimlerim mevcut. İptal durumunda bunların tahsili gibi bir olayınız yoktur diye umut ediyorum. Teyit edebilir miyiz?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Hayır, indirimler geri talep edilmemektedir.
  • 3 abonelğim var 1 ine zam geldi hemen kapattım. Diğerlerine de gelirse kapatacağım. Söz namustur. Zam yapmayacağım diye bağırmakla olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netspeed'e geçiş yaptım. İşlemim çok kısa sürede tamamlandı. Dün başvurmuştum bugün geçiş işlemim tamamlandı. Yine aynı hız 100 mbit.

• Enflasyonist ortamla beraber Türknet bütün mantığını kaybetti. Taahhütlü internet önceden insanların mantıklı kampanyaları kaçırmasına sebep olurken 2 senedir böyle korkunç zamlardan koruyor. Telekom kullanıyorum ve aldığım hizmette 3 aydır kesinti bile yaşamadım. 1 senedir de sabit fiyat ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 26 Ocak 2023; 0:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.