Şimdi Ara

Geldiler :)) Türknet Ekibi Kuruluma GELMİYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Eylül edit. Ekipler geldiler kurulumu yaptılar. Süreç biraz sancılı oldu ama mutlu sona ulaştık :)

2 eylül pazartesi için randevu almıştım gelmediler, sonra 4 eylül için tekrar aldım yine gelmediler. Müsteri temsilcisi aradı kurulum yapılmamış sanırım isterseniz tekrar randevu oluşturalım, bende dedim zaten halihazırda var olan randevuya gelinmemiş, yeniden randevu oluştursak ne işe yarar?

Randevu veriyorsunuz kurulum için ama gelmiyorsunuz nasıl ? Günlerdir eve hapsolduk işe güce gidemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 10 Eylül 2024; 22:45:52 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Turknet destek forumu saldı anlaşılan bende dün etiketledim cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordert

Hocam Turknet destek forumu saldı anlaşılan bende dün etiketledim cevap veren yok

Belki başkaca yoğunlukları vardır hocam dönerler inşallah.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yarına randevum var bakalım gelecekler mi? Bir sürpriz olur mu acaba :D

siz hangi ildesiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Yarına randevum var bakalım gelecekler mi? Bir sürpriz olur mu acaba :D

Saat 16.30 oldu gelen giden yok. İnsanlara randevu veriyorsunuz eve bağlıyorsunuz. Bu nasıl iştir? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 9 Eylül 2024; 16:30:43 >
  • Sonunda kurulum yapıldı. Kim diyormuş; kuruluma gelinmiyor diye.Geldiler :)) Türknet Ekibi Kuruluma GELMİYOR :( 

Bana da bugün geldi hocam ekipler hayırlı olsun ikimize de. Sizin bu değerler umarım kablosuzdur. Benim kablolu bu şekilde. Verdikleri wifi6 router ile 600-700 civarı aldım wifi ile. Ama sonra kendi keenetic wifi5 routerımı taktım onunla da 400-500 civarında alıyorum.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun. 3601p taktılar; bu rüterde kablosuz 700 kadar (500-700), kendi zyxel dx3301-t0 da 350-500 arası değişiyor.

Kabloluda; 850-900 civarı. Tuhaf geldi. 

3601p de160mhz var 920mbps hız alırsın

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt

Kablosuzda alamam; Ac-8265 var. Wifi de mak. 650 olur gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.