10 Eylül edit. Ekipler geldiler kurulumu yaptılar. Süreç biraz sancılı oldu ama mutlu sona ulaştık :) 2 eylül pazartesi için randevu almıştım gelmediler, sonra 4 eylül için tekrar aldım yine gelmediler. Müsteri temsilcisi aradı kurulum yapılmamış sanırım isterseniz tekrar randevu oluşturalım, bende dedim zaten halihazırda var olan randevuya gelinmemiş, yeniden randevu oluştursak ne işe yarar? Randevu veriyorsunuz kurulum için ama gelmiyorsunuz nasıl iş ? Günlerdir eve hapsolduk işe güce gidemiyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 10 Eylül 2024; 22:45:52 > |
Geldiler :)) Türknet Ekibi Kuruluma GELMİYOR :(
-
-
-
Hocam Turknet destek forumu saldı anlaşılan bende dün etiketledim cevap veren yok -
quote:
Orijinalden alıntı: lordert
Hocam Turknet destek forumu saldı anlaşılan bende dün etiketledim cevap veren yokBelki başkaca yoğunlukları vardır hocam dönerler inşallah.
-
Yarına randevum var bakalım gelecekler mi? Bir sürpriz olur mu acaba :D
-
siz hangi ildesiniz hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Michael GiacchinoYarına randevum var bakalım gelecekler mi? Bir sürpriz olur mu acaba :D
Saat 16.30 oldu gelen giden yok. İnsanlara randevu veriyorsunuz eve bağlıyorsunuz. Bu nasıl iştir? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 9 Eylül 2024; 16:30:43 > -
Sonunda kurulum yapıldı. Kim diyormuş; kuruluma gelinmiyor diye.
-
Bana da bugün geldi hocam ekipler hayırlı olsun ikimize de. Sizin bu değerler umarım kablosuzdur. Benim kablolu bu şekilde. Verdikleri wifi6 router ile 600-700 civarı aldım wifi ile. Ama sonra kendi keenetic wifi5 routerımı taktım onunla da 400-500 civarında alıyorum.
-
Size de hayırlı olsun. 3601p taktılar; bu rüterde kablosuz 700 kadar (500-700), kendi zyxel dx3301-t0 da 350-500 arası değişiyor.
Kabloluda; 850-900 civarı. Tuhaf geldi.
-
3601p de160mhz var 920mbps hız alırsın
-
Kablosuzda alamam; Ac-8265 var. Wifi de mak. 650 olur gibi.
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- turknet müşteri numarası öğrenme
- snr margin kaç olmalı
- internetim çok yavaş
- gigafiber nedir
- statik ip
- turkcell abone sayısı
- turknet fiyat 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X