Herkese merhabalar, bundan 12 gün önce Türknete başvuru yaptım zorlaya zorlaya son işlem olan ekiplerin gelmesi işlemine gelebildi süreç. Fakat bu sefer de randevu için aranacaksınız dendi fakat ne arayan var ne soran. Bu sefer de kendi kendine randevu vermişler "randevu tarihiniz ekiplere iletilmiştir" diye bir mesaj geldi, fakat garip olan mesajda tarih yok. Twitterdan müşteri hizmetlerine zar zor ulaştım randevumu benden habersiz 27 ekime vermişler yani şuan itibariyle tam 11 gün sonraya! Gelen mesajda randevu tarihini değiştirmek için RANDEVU yazıp yollayın diyor yolladığımda ise "devam eden randevunuz olmadığı için işleminize devam edemiyoruz" diyor. Özet olarak süreç kısır döngüye girdi ve çözüm yok, herhangi yardım eden biri yok, online işlem üzerinden yazdığımda aranacaksınız diyip duruyorlar yine randevunuz ekiplere iletildi diye mesaj geliyor yine soruyorum yine 27 Ekime randevu verilmiş tabi yine arayan yok! Doğru düzgün kimseye ulaşamıyorum mesaj atıp oyalıyorlar bir kabloyu bağlamaya 11 gün sonra geleceklerini söylüyorlar bir sürü online ders kaçırdım telefondaki internetim bitmek üzere rezil oldum! Yardımcı olabilecek arkadaşlar veya yol gösterebilecek birileri veya direkt olarak Türknet benimle iletişime geçerse iyi olur artık çözülsün lütfen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim