Şimdi Ara

TürkNet evrak hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Babamın üzerine kayıtlı olan TürkTelekom interneti bugün itibari ile TürkNet e geçirdik. Aktivasyon için kağıda bilgi gireceğim fakat şöyle bir durum var ki, interneti kardeşimin üzerine almamız gerek Engelsiz tarifeden yararlanabilmek için. Müşteri hizmetlerini aradım dedim kayıt babamın adına oluşturulmuş, bunu kardeşimin üzerine alamaz mıyız? onun tarifesinden yararlanacağız diye. Müşteri hizmetlerindeki adam bana öyle bir durumda hattın kapatılıp 0 dan kurulum yapılmasının gerektiğini belirtti. Yani geçiş değil de, sıfırdan abonelik olarak işlem yapılır dedi kısacası.(bu durumda port olayına hiç bulaşmamak için tercih etmedim tabii) Fakat bana verdikleri şifre ve abone numarasından Turk.Net arayüzüne girdiğim vakit internet paketinin Engelsiz tarife olmadığı görülüyor. Şimdi biz bu aktivasyon kağıdını doldururken kardeşimin adına mı doldurmalıyız yoksa babamın adına mı?
    Eğer babamın adına doldurursak raporu da yanında gönderebilir miyiz kardeşime ait olan? böylelikle indirim yapılır mı? ve internet işleri ile babam pek ilgilenmediği için geçiş yaptıktan sonra interneti kendi üzerime ya da kardeşimin üzerine geçirebilir miyim? Müşteri hizmetlerini aradım bu konuda ama pek tatminkar olamadım, pek konu üzerinde bilgileri yok gibiydi.

• 1.Geçiş işlemi sonrası hattı kardeşiniz üzerine devir yapabilirsiniz.
    2.Engelli tarifelerinden faydalanmak istiyorsanız hat kardeşinizin adına olmalıdır. (birinci dereceden akraba olması da yetiyormuş, resmi cevabı aldık konuda)
    3.Mevcut hattı iptal edip kardeşiniz adına yeni bir hat açabilirsiniz. (alternatif olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Ocak 2020; 16:29:35 >
  • Hocam engelli tarifesine geçerken raporu mu kullandınız yoksa engelli kartını mı bende netspeede geçmeyi düşünüyorum ama evraklarla başka bir şey yapabilirler mi diye tırsıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Üzerine "yalnızca netspeed internet hizmeti içindir" yazabilirsiniz ama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum, kurumsal firma sonuçta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam birde madem bize güvenmiyorsunuz diye üyelik işlemlerini iptal ederler mi. Evrağın üzerine yazınca geçerli olur mu.

Boş kısıma yazabilirsiniz. Kurumsal firmalarda bahsettiğiniz şekilde durumlar yaşanmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam engelli tarifesine geçerken raporu mu kullandınız yoksa engelli kartını mı bende netspeede geçmeyi düşünüyorum ama evraklarla başka bir şey yapabilirler mi diye tırsıyorum
    Şu an kullanmadım işte fakat gönderirken üzerine Türk.net abonelik başvuru yazmayı düşünüyorum açıkcası. aynı şekilde kimliklerin üzerine de. evraklarla bir şey yapacaklarını sanmıyorum hani sadece türk.net e özel olsa insan şüphelenir fakat bütün şirketler istiyor. hatta benim türk net e geçme sebebim de açıkcası buydu yoksa netspeed de daha uygun tarife var fakat türk.net daha bi kurumsal firma imajı çizdi gözümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende olmaz diye düşünüyorum da herkes ayrı bir şey diyor kafama takıldı.

• Merhaba. Müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş. Evet konuyu bilmiyor ve yanlış bilgi vermiş. Kanuni olarak hat babanızın adına iken kardeşinizin engelli evraklarını ibraz ederek indirimden faydalanabilirsiniz. Sonuçta birinci derece akraba. Bizzat bir ay önce eniştemin adına başvuru yaptık ve oğlunun engelli evrakları ile indirim tanımlandı. Siz hattı babanızın üzerine alın sisteme de kardeşinizin evraklarını yükleyin. Takıldığınız yerde yazın bana. Yardımcı olurum.
    Ayrıca bir ay ücretsiz kullanım için davet kodunuz yoksa verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 28 Ocak 2020; 21:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

1.Geçiş işlemi sonrası hattı kardeşiniz üzerine devir yapabilirsiniz.
    2.Engelli tarifelerinden faydalanmak istiyorsanız hat kardeşinizin adına olmalıdır. (birinci dereceden akraba olması da yetiyormuş, resmi cevabı aldık konuda)
    3.Mevcut hattı iptal edip kardeşiniz adına yeni bir hat açabilirsiniz. (alternatif olarak)
    Teşekkürler cevabın için. Şu an en mantıklısı aboneliği babam üzerinden geçirip kardeşimin üstüne almak değil mi? çünkü arayıp iptal ettirip tekrardan kardeşim adına açtırsam bu sefer portta bir değişme vs olur bundan sonra da boş port yok olaylarını çekmemiş olurum. Böyle bir durum olmayacak ise iptal ettirip direkt kardeşimin üzerinden de başvuru yapabilirim ona göre.
  • austri9 A kullanıcısına yanıt
    Bende yazayım diye düşünüyorum da bu seferde belgeleri kabul etmezler adamı uğraştırırlar tekrar tekrar evrak isterler veya üyeliği kabul etmezlerse.
    Adamlar dikkat edin diyor kimlik fotokobisi verirken iyice adamı işkillendiriyor

Bu bilgi yanlış. Hem hat babasının adına iken kardeşinin adına engelli indirimi tanımlanır. Hem de Türk net'te hat devir işlemi yok.

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyorum 1. Derece akrabalar da başvuru yapabilirler diye.

Hocam erişteniz üzerine başvuru yaparken engelli raporunun fotokopisini mi yoksa engelli kartı ile mi başvuru yaptınız.

Yeğenimin engelli kartı kayıptı. Ben de raporun ön ve arkasını sisteme yükledim

Ya benim rapor ötv indirimli araç için alınmıştı bende benden habersiz başka bir işlem yapabilir mi diye tırsıyorum.

Sanmam ama evrakın bir köşesine sadece türknet engelli indiriminde kullanılabilir diye şerh düşme hakkınız var

Siz öyle bir şey düştünüz mü.

İnternette direk yatay olarak yazıyı yazıp imzalayın diyorlar.

Ben düşmedim. Türknet kurumsal bir firma. Gerek duymadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.