Şimdi Ara

Türknet müşteri hizmetleri tarafından arandınız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kişiden duydumda Türknetten arandığını ve kendisi aracılığı ile belirli bir sayıda abone kaydı yaptıran kişilere, müşteri temsilcelerine anında ulaşabilmesi adına öncelik tanımak için bir türknet whatsapp destek numarası verildiğinden bahsetti. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Konunun aslı nedir ?

• Aranmadim ama var o durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde benide aradılar ama linkini paylaştığınız konuyu daha önce görmediğim için teyit etme amaçlı bir konu açayım dedim acaba başkalarıda aranmışmı diye. Neyseki doğruymuş :)
  • Saadet zinciri

• Turknet müşteri hizmetleri mi varmış

• Valla arkadaşlar ben yaklaşık 1 senedir Türknet kullanıyorum. Altyapım sadece adsl destekliyor. İlk zamanlar 2-3 kez arıza talebinde bulundum ve 1-2 gün içinde online işlemlerden oluşturduğum talepler çözüldü. Şuandada bir sıkıntım yok. Bazı arkadaşların mesajlarını görüyorum Türknet şöyle rezil böyle rezil diye karalıyorlar. bu karalama yapan arkadaşlar hala şunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Telekom alt yapın iyi ise telekom yada sol kullanırken alt yapından kaynaklı bir sorun olmadan sıkıntısız kullanabiliyorsan Trükneti bunlardan daha stabil ve sorunsuz kullanabilirsin onu garanti edebilirim. Ama zaten telekom, sol, vodafne gibi iss lerde zaten sıkıntılı bir altyapın varken Türknete geçiş yapıp mucize olmasını bekliyorsan bence hiçte geçiş yapıpta sonrasındaki sorunlar yüzünden türkneti kötüleyip karalamayın.

Konunun özeti aslında şu;
    Sağlam alt yapı=Sorunsuz Türknet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazılarının neden turkneti babasının malı gibi savunduğu anlaşıldı

• türknet olarak diyoruz ki; eğer müşteri getirmezsen defol git.

demek istemişler
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Aynı parayı versen de 2. sınıf müşterisin. Faşizan bir taktik. İstediğim kadar memnun olayım, bu olayı kabullenemiyorum.
    Buradaki arkadaş gereken yardımı yapıyor/yapmaya çalışıyor ama yine de küçük bir grup kolayca ulaşabilirken biz birisinin foruma girmesini bekliyoruz,birisinin sosyal medyada işimizi çözmesi için satırlarca açıklama yapmak zorunda kalıyoruz..vs. Ek ücret vermeden sınırsız kullanımdır şudur budur hediyeye lafım yok ama bizden daha kolay erişilebilir durumda olmaları resmen faşizan bir tutum, müşteri ayrımclılığı, ırkçılık gibi bir şey. Bizi yüceltirsen seni diğerlerinden ayrı tutarız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeqona

Bazılarının neden turkneti babasının malı gibi savunduğu anlaşıldı
    Babamın malı değil öncelikle bunu belirteyim. Yazımı dikkatli okuduysan görmüşsündür diye tahmin ediyorum ben ne kullandıysam ne hizmet aldıysam onu yazdım ayrıca bir savunma yapmadım.
  • Eveet daha bu sabah bi arkadaşımı Türknetli yaptım internetinin açıldığının mesajı geldi. Eğerki böyle bir durum varsa elveda türknet. Zaten superonline yeniyılda akn kaldıracak. Sen misin bana 2.sınıf tüketici muamelesi yapan.

• Ayrımcılık normal kullananlar parasını vermiyor mu herkese eşit hizmet vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: BenFero

Valla arkadaşlar ben yaklaşık 1 senedir Türknet kullanıyorum. Altyapım sadece adsl destekliyor. İlk zamanlar 2-3 kez arıza talebinde bulundum ve 1-2 gün içinde online işlemlerden oluşturduğum talepler çözüldü. Şuandada bir sıkıntım yok. Bazı arkadaşların mesajlarını görüyorum Türknet şöyle rezil böyle rezil diye karalıyorlar. bu karalama yapan arkadaşlar hala şunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Telekom alt yapın iyi ise telekom yada sol kullanırken alt yapından kaynaklı bir sorun olmadan sıkıntısız kullanabiliyorsan Trükneti bunlardan daha stabil ve sorunsuz kullanabilirsin onu garanti edebilirim. Ama zaten telekom, sol, vodafne gibi iss lerde zaten sıkıntılı bir altyapın varken Türknete geçiş yapıp mucize olmasını bekliyorsan bence hiçte geçiş yapıpta sonrasındaki sorunlar yüzünden türkneti kötüleyip karalamayın.

Konunun özeti aslında şu;
    Sağlam alt yapı=Sorunsuz Türknet.
    İyi güzel özetlemişsiniz ben de böyle düşünüyorum da mesela VDSL'e geçmek istediğimde bir tane insana ulaşıp varolan altapı sorunum hakkında danışıp kafamdaki soruları soramaz mıyım? Şu an yaptıklarıyla resmen "soramazsın" diyorlar, tüm iletişim yolları tıkalı.

Direkt telefonu geçtim online işlemlerde konuşma olayını da kaldırmışlar.

İşyerinde Turknetle alakalı muhatap bulamadığımız için TT'ye geçtik, evde şimdilik durum nispeten iyi, 3 kere ücretsiz ekip gönderdiler sorun gidermek için (bu arada otomatik yolluyorlar, ben sorunumu Turknet'e değil TT saha ekibine anlatmak zorunda kalıyorum, genelde telefonla çözülecek sorunlarda bile), şimdilik kullanıyorum (1 yılı geçti) ama bu olay doğruysa cezalandırılmaları için ne gerekiyorsa yaparım çünkü halihazırda olanların BTK'nın hoşgöreceği bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha da kötüye götürürlerse işi mecburen değiştirmek zorunda kalacağım.

• Hiç ihtiyacım olmadı oim'den işlemin kaydını yaparım ertesi gün sorun çözülür. çözülmezse forumdan yetkiliye yazarım kendisinin hakkını yiyemem her zaman her şeyi çözmüştür allah razı olsun. aranıp aranmamak umrumda değil hatta boşa vakit kaybı sorun çözülsün bana yeter.
  • Abartmıyorum bunun Cimer üzerinden BTK ya bildirilmesi gerek, herkes yazıp şikayet etsin, toplu şikayet olunca çözmek zorunda kalırlar

• Beni aradılar ama bakamadım.meğer bu nedenden aramışlar.

• evet böyle bir durum var ama Türknet'i bırakabileceğini sanmam blöf yapıyorsun.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    3internet hattımız vardı türknette. Köyde ve evlerde. Yalnızca bir evdeki hat kaldı o da zorunluluktan. Yani blöf yok. İnsanları tanımadan yargı sahibi olmamalısınız derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.