Şimdi Ara

Turknet geçiş süreci ev telefonu sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 1 ay sonra superonline taahhüt sürem bitiyor bende TURKNET'e geçmek için bugün başvuru yaptım ancak şöyle bir sorun mevcut.

Ev telefonum superonline üzerinde olduğu için ev telefonumu turktelekom'a taşımam gerekiyormuş. Bu taşıma işlemini nasıl gerçekleştiririm ?https://www.turktelekom.com.tr/ üzerinden halledilebilirmi ? ve ev telefonunu taşıdığımda şuanda kullandığım internet kesilirmi ? yardımlarınızı bekliyorum.

• Özel mesaj dan telefon numaranı gönder tüm detayları anlatayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıkacak problem şu, TT deki kapanan ev telefonun hat sahibi şu an ki Superonline in hat sahibi ile aynı mı ?

• Eğer aynı ise hiç sıkıntı yok. TT ofis e bayi ye değil bölge ofisine gidip numara taşıma istiyorum diyin T1 evrakı doldurmanız lazım pek sık yapılan işlem olmadığı için akıllarına gelmez. Daha sonra ev avantaj 100 paketine de aynı anda başvuru yapacaksınız. Belki kurulum için randevu verilebilir. Ardından yaklaşık 5 gün içinde Superonline da ki numara TT ye geçecek o andan itibaren Türk net e başvuru yapabilirsiniz. Bu arada nasıl bir altyapınız var biliyor musunuz ? Mahalleye kadar fiber vs ? Ona göre ek bilgi vereceğim

Şu an kullandığınız internet kesilmez. Sol fiber veya dsl ev telefonundan bağımsızdır ama ev telefonunun tahaddut u var mı ?

• @kütahyalı_ramazan Hocam yardımın için çok teşekkürler konuyu açtıktan kısa süre sonra tt çalışanı olan bir arkadaşımı arayıp net bilgi aldım sizin söylediğiniz gibi taşıma işlemini bölge müdürlüğüne gidip kolay bir şekilde halledebilirmişim.

Ek olarak fiber alt yapı yok malesef VDSL olduğu söyleniyor turknet tarafından.
  • TürkNet zaten fiber vermiyorda VDSL alabiliyor iseniz sıkıntı yok binada TT 35 mbit kullanıcısı varsa hiç sıkıntı yaşamazsınız sizde TürkNet de inşallah. Hayırlısı olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.