Yaklaşık 5 ay önce TürkNet servisine geçtim hani kullanıcı odaklı yatırım yapıyorlar destek olalım mantığıyla ve geçtiğimden beri problemsiz internet kullanamadım. İlk ay zaten 3 gün internet kullandım bunların hattında olan problemden dolayı ancak tam fatura ödedim. Sonrasında buna özür niteliğinde 3 ay yarım fatura önerdiler kabul ettim. Ancak bağlattığımdan beri kopma problemlerini çözemediler. Hatlar kablolar tertemiz sırf sussunlar diye kaç elektrikçi çağırttırdım kontrol ettirdim.
Hadi bu üç beş düzeldi derken akşamları pingden ne internet kullanılabiliyor ne de oyun oynanabiliyor. Sabahları ping adına hiç bir şey yokken yaklaşık akşam 6'dan sonra tamamen kullanılamaz vaziyete geliyor. Defalarca aradım müşteri hizmetleri zaten rezalet. "İnternetiniz 16 MEGABYTE daha üstünü veremiyoruz" diyen bir müşteri temsilcisi duydum ben. Tamam üst taraflarda güzel düşünceler dönüyor AKN'de kalktı ama bu kadar müşteri çekiyorlarsa bakımlarını da yapsınlar bir zahmet. Aksi halde ömürlerinin pek fazla olacağını düşünmüyorum. Özellikle ping probleminin sebebi hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?