Şimdi Ara

TURKNET gerçek hızımızı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben 5 gün önce turknete geçiş yaptım bana alabileceğim max hızı vermeye söz verdiler. Ama malesef 35 Mbps hız veriyorlar altyapı 90 Mbps hız destekliyor. Hiç değilse 60 Mbps versinler upload 2Mbps veriyorlar hatta 1.90 önceki servis sağlayıcım 3.5 veriyordu yardımcı olursanız sevinirim. Müşteri hizmetlerine ulaşamadığımdan beni arayan yetkiliye söyledim online işlem merkezinden yapabilirsiniz dedi ama öyle birşey yok dalga geçer gibi geçiştirdiler.

• BU DEĞERLER TELEFON KABLOSUNDA 8 AYRI YAMA VARKEN ÖLÇÜLDÜ.

TURKNET gerçek hızımızı vermiyor
  • Kim söz verdiyse yalan söylemiş. YAPA'da değilseniz maliyet nedeniyle en fazla 35 mbit veriyor. İsterse hattınız 1000 mbit desteklesin, 60 liraya 35'in üstü kurtarmayacağı için bu şekilde bir sınırlamaya gittiler. Telefondaki elemanlar satış başına prim alıyorlar, bu nedenle de sizi kafalayabilmek için yalan söylüyorlar. Upload konusunda yapacak birşey yok, sözleşmede 2 mbit diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Ocak 2018; 16:52:2 >
  • vay be 4 tane iss değiştirdim hepside dolandırdı bizi ulan 1 tane yokmu şu hizmeti düzgün verebilicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiViCT

vay be 4 tane iss değiştirdim hepside dolandırdı bizi ulan 1 tane yokmu şu hizmeti düzgün verebilicek.

İnternet üzerinden başvururken alabileceğiniz maksimum hız yazar. YAPA'da olmadığınız için 35 mbit veriyorlar. Siz muhtemelen telefon üzerinden başvuru yaptığınız için karşıdaki arkadaş 100 mbit verebileceklerini söylemiş. Ancak siz vazgeçmeyesiniz diye YAPA'da olmadığınız için en fazla 35 mbit alacağınızı da söylememiş. Bunlar pazarlama taktikleri. Keşke başvurmadan önce foruma danışıp 100 mbit alıp alamayacağınızı sorsaydınız.

Son olarak tahattüt olayı olmadığı için iptal dilekçesi gönderip iptal ettirebilirsiniz. Belki biraz uğraştırırlar ancak tahattüt cayma bedeli ödemekten iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiViCT T kullanıcısına yanıt
    Sistem dolandırıcılık üzerine kurulu. Prim kota sistemi var, bana her ay şu kadar abone getir sana şu kadar prim diyorlar. Herifler de yalan dolanla satış yapıyor. Keşke internetten başvuru yapsaydınız, orada 35 mbit yazar.

Yapılanın cezasız kalmaması için görüşme tarih ve saati ile elemanı şikayet edin. Primini kessinler de aklı başına gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Ocak 2018; 19:1:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiViCT

vay be 4 tane iss değiştirdim hepside dolandırdı bizi ulan 1 tane yokmu şu hizmeti düzgün verebilicek.

dostum bende yeni TurkNET'e geçmiş birisi olarak cidden çok pişmanım ve seninle aynı durumu yaşıyorum yapa altyapısı olmadığı için vae turktelekom üzerinden adsl alıyorum 16mbps lik bağlantıdan max 6mbps hız veriyolar oysaki çok rahat 13 14 verebilirler. 4 defa arıza kaydı bıraktım devamlı hazır cevaplarla geçiştiriyorlar o yüzden bu ay sonu netspeed istanbula gelecekmiş direkt olarak onlara geçeceğim hızın tamamını veriyorlarmış turktelekom altyapısı olsa bile sanada tavsiye ederim. 60tl verip 6mbps kullanmak varken 40tl verip 13 14 kullanırım beyin bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stanbul34 -- 18 Ocak 2018; 20:30:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1stanbul34 1 kullanıcısına yanıt
    Netspeed istanbul'da aboneliklere başlamış
  • aynen kardeş ona geçmeyi düşünüyorum şuan inşallah iyi bir iss olurlar adı daha nerdeyse kimse duymadı ama gelecek vaad ediyor gibilier. bu arada şikayet ettim turkneti böyle sorusmsuz bir şirket yok konuyu okuyabilirsiniz buradan.https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/10038807#answerComplaint-11809890
  • TiViCT T kullanıcısına yanıt
    Şikayetini okudum öncelikle sana gönderilen mail de ek var iptal pdf i orada gözüküyor

Ayrıca internet fax ı da atabilirsin veya kırtasiye gibi bir yerden de fax gönderiliyor kargodan hızlı sonuç olarak

Ve 60 tl veriyorsunuz bence 35 mbps bile iyi (alamayanlar da var) kısıtlamasız sınırsız gönül ister ki daha fazla olsun ama başka hangi firma sağlıyor bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfa Sayfa şikayet yazdık yine gidip bağlamışşınız

İbrahim 4 g
    Son bıraktığım destek kayıtında aranmasını beklerken bir de ne göreyim

1615356219.01.2018 15:41:05İnternet Arıza/ Performans SorunuArızanız giderilmiştir. Hizmetinizi kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

1 kişi bile aramadı beni kendi kendilerine kapatmışlar destek kayıtını vereceğiniz hizmet bu kadar.

-----------------------------

imzada konu var destek veriniz
  • Ohh Ne Güzel Yalnız Değilim.
    Arkadaşlar Bende yaklaşık 2 aydır aynı sorunu yaşıyourm. sorun şu ki Turknet hem işyerinde hem evde kullanıyorum 2 ilk 1 ay dışında hiçbir zaman vadedilen hıza erişmek bir yana yarısına bile gelemedim. az önce işyerinde yaptığım hız testi 8mb/s çıktı. oysaki olması gereken 75mb/s ev deseniz evde CAT5 kablo eve kadar çekili ama ne fayda sadece 3mb/s hız alabiliyoruz.

Türknet sürekli top çeviriyor eveliyor geveliyor dalga geçiyor kayıt açıyor kapıyor kafasına göre ama TURK telekom bilişim uzmanının yaptığı inceleme sonucunda yaptığı açıklama şu. Turknetin port sayısı yani kısacası altyapısı şuanki abone sayısını kaldırmıyor. yani bardak doldu taşmak üzere bizden yeni port kiralamaları gerekiyor onuda yapmıyorlar bu yatırımı yapmadan hızlarda herhangi bir iyileşme beklemeyin. işin garip tarafı dünde turknet'ten ekip lideri AHMET Bey'de yanlışlıkla ağzından kaçırdı ve aynen şunları söyledi "TÜRK TELEKOM BİZE YENİ PORTLAR AÇMALI" ve sonra bir anda konuyu değiştirdi. e tamamda sana babasının hayrına bu portları açmayacak ya. para vermen lazım kiralaman lazım ama bunu yapmadan da onlar neden port versinler sana.

ben ve rizede şuanda 8 abone 2 aydır resmen süründürülüyoruz. bu arada müşteri hizmetlerini aradığınızda direkt ekip liderlerini isteyin. ben artık sıkı fıkı oldum. doğrudan AHMET BEY - RECEP BEY ROJDA HANIM - ABDULLAH BEY- bunlardan hernangi birini isteyin 3. kez talep ettiğinizde bağlamak zorundalar.

• TURKNET gerçek hızımızı vermiyor

İPTAL ETTİRMEK İSTEDİM DONDURALIM DİYE 1 SAAT DİL DÖKTÜLER YİNEDE DÖNMEDİM KARARIMDAN ( EVDE KURULUM BEDELİ 60TL + İNTERNET 89TL )

BİR DÜZEL GEÇİRDİLER BANA. EVDE ZATEN KURULUYDU HERŞEY TURKTELEKOMDAN GEÇTİM TURKNETE BİLİŞİM BÖLÜMÜ OKUYAN BİRİYİM BİNANIN KRONESİNE SANTRALDEN GELEN KABLOLARI KRONE MODÜLLERİNE TAKANDA BEN EVLERE KABLO ÇEKENDE BENİM BUNLAR NEYİN KURULUM BEDELİNİ ALIYOR.
    UTANMADAN 10 GÜN KULLANDIĞIM İNTERNETİN FATURASINI ÇIKARDILAR. SİZ SİZ OLUN GEÇMEYİN TURKNET PİŞMANLIKTIR. NETSPEED GEÇİŞ YAPTIM BELGELERİN BANA GELİP İMZALANMASI KALDI TURKNETİN VERMEDİĞİ HIZI 75'Mbps Dowload ve 4'Mbps Upload veriyorlar. Hemde 58 tl 200 GB akn var ama ben zaten aşmıyorum çoğunlukla. Aknsiz full paketleri var adsl inanılmaz uygun 8'Mbps akksiz 40 16'Mbps akksiz 49 Tl.

Bu parayı ödemek istemiyorum nasıl bir yol izlerim şikayet ettim ama sanmıyorum ilgileneceklerini.TURKNET gerçek hızımızı vermiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.