Şimdi Ara

Türknet GigaFiber Altyapı Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tarafıma dün bu şekilde bir mesaj geldi. Türknet bu mesajı attıktan sonra ne kadar süre içerisinde altyapı işlemlerini bitirmiş oluyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

TurkNet GigaFiber Senin Apartmana Ge-li-yooor! Son birkaç dokunuşumuz kaldı, kısa süre içerisinde 1.000 Mbps'ye kadar hızlı TurkNet GigaFiber seninle! Hadi şimdiden TurkNet'li ol, altyapına TurkNet GigaFiber geldiğinde işlemlerini kolayca gerçekleştirip seni dünya standartlarında bir internete kavuşturalım! Üstelik başka bir yere taahhüdün varsa, 600 TL'ye kadar cayma bedelin de bizden! Abone olmak için:
    turknet
    İnternet Abonelik Başvurusu — TurkNet
    https://turk.net/turknet-abonelik-basvurusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ocak 2025; 23:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lokasyon neresi?

• Alaaddin49 A kullanıcısına yanıt

Söylediklerim tamamen kendi deneyimlerime dayalıdır;

Sizin çevrenizdeki Hamitler ve Bağlarbaşı mahallelerine yaklaşık 1-2 ay önce Fiber geldi, Türknet mahalle mahalle ilerliyor, sırada sizin mahalleniz olduğuna göre muhtemelen 1-2 ay içinde çalışmalar başlar, 3-4 ay içinde de aktif edilir, ama her sokağa gelir mi bilemiyorum, ilk olarak mahallenizin gigaFiber olan diğer iki mahallenize yakın tarafından çalışmaya başlarlar diye düşünüyorum, muhtemelen bu yıl içinde siz de GigaFiber'e kavuşursunuz.

Bu yorumları tamamen yıllardır GigaFiber'in yayılımını takip edip bunlardan elde etttiğim deneyime göre yapıyorum, kesin değil yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER ALTYAPI SÜRECİ
    3 yıl önce açıldı
    TT fiber aktivasyon süreci
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.