Gelişmeleri bu konudan yazalım. İsmetpaşa mahallesine geleceği söylenmişti daha önce. Türktelekom genelmüdürlüğü ile Tekzen bölgesi arasını kapsıyor ismetpaşa mahallesi.bakalım çalışmalara hangi ne taraftan başlayacak. Ben eski YAPA kullanıcısı olarak merakla bekliyorum. |
TÜRKNET GIGAFiber Altyapısı Çanakkale'ye Geliyor [ANA KONU]
-
-
hayırlısı olsun umarım hızlıca yayılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 yıl sonra gelir hocam.
-
Merhaba, İsmetpaşa mahallesi bizim planlamamızda yer almaktadır. Çalışma tarihi için net bilgi veremiyorumancak ekiplerimiz adresinizi gigafiber planlamasına dahil etti. -
Merhabalar Ankara/Yenimahalle/ Batı Sitesi Mahallesi Planlamada yer alıyor mu? Saygılar..
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi üzerinden paylaşabilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Bende esenler mahallesinde oturuyorum apartmanımızda 32 daire var ve türk telekom altyapısı gelmedi bizim gibi birçok bina var elini çabuk tutup türknet gelirse büyük bir müşteri potansiyeli var türk telekom geldikten sonra ancak bizim gibi teknoloji takip edenler geçer ( o da taahhüt bittikten sonra )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Esenler mahallesi planlamada yer alıyor. Çalışmanın başlayacağı net tarih henüz paylaşılmadı. -
Çanakkale Kepez Boğazkent Mah. 1. Dardanel caddesinde oturuyorum burada bir planlamanız var mı acaba?
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
herhangi bir çalışma gören eden var mı?
-
Alıntı
metni:@TurkNetDestek barbaros mahallesi/prof dr umit serdaroglu cd no 74 te bi calisma olacakmi acaba? -
17 burda avmnin yanindan birileri fiber cekiryordu gecen ama herhangi sirket logosu vs goremedim turknet olabilir diye dusundum
-
Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz
-
Kabloların üzerine bakmak lazım
calisanlarin uzerinde herhangi sirket logosu yoktu yani taseron ollabilir bence turknettir diye dusunuyorum
-
turknetse yakında çalışmalar başlar.
-
baslarda nerelere cekeceklerini soylemiyorlar tum sehri kapsiyacagini sanmiyorum
-
gigafiber altyapınız çanakkaleye gelecek mi ? planlamalar ne durumda?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
Benzer içerikler
- pon ışığı yanmıyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet müşteri numarası öğrenme
- gigafiber nedir
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- turknete geçiş
- türk telekom port açma ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X