Şimdi Ara

Turknet Gigafiber altyapısı nerelere getiriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halihazırda Turknet Vdsl internet abonesiyim. Birkaç gün önce internette dolaşırken karşıma Turknete ait bir reklam çıktı. Çıkan reklamda "Manisalıların artık Turknet gigafiberi var!" şeklinde bir yazı bulunuyordu. Bu reklamı gördükten sonra adres üzerinden altyapı kontrolünde bulundum ancak fiber henüz yoktu.(zaten olmasını beklemiyordum açıkçası) Yine de çıkan reklamdan dolayı gigafiber altyapı talebinde bulundum ancak merak ettiğim kısımlar mevcut. Öncelikle bu reklam ben manisada yaşadığım için çıkan sahte bir reklam falan mı? Ek olarak da gigafiber altyapı çalışmalarını takip edebileceğim bir yer mevcut mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Turknet Gigafiber altyapısı nerelere getiriliyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kim istemezse ona götürüyorlar hocam, çok değişik politikaları var..

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle hocam. 5 yıldır turknet abonesiyim başka bir alternatifi olmadığı için bir an da olsa düzgün bir internet için umutlanmıştım. Beklemeye devam edeceğiz artık:)

• ba.dum.tis B kullanıcısına yanıt

benim mahallemde gigafiber var, 3 sokak üstümde hemde ama 5 sene önce çalışmaalar durduruldu :) bekliyoruz

Sizin durumunuz daha vahim duruyor gerçekten. Keşke turknet sunduğu imkanlara daha fazla insanın erişmesi için çabalasa ama beklemeye devam artık:)

senin ki yine iyi hocam benim 20 metre yanımda ki sitede var ama çevresinde yok  

• Aşağıdaki linke bakmanızı öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-binamiza-fiber-geliyor-gelemedi-30-05-2020-19-12-2021--143762024

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Yani açıkçası ben de bu durumlardan haberdardım ancak manisa daha öncesinde gigafiber gelecek şehirler arasında değildi ve yeni eklenmiş. (bu bile net bir durum değil, internette nasıl aratırsam aratayım rastgele bir şekilde önüme çıkan reklam dışında bir bilgi kaynağı söz konusu değil.) Ben de yeni eklenen bir şehirde, özellikle İzmire yakın bir ilçede olduğum için ufak da olsa şans olacağını zannetmiştim. :) yine de teşekkür ettim hocam.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

valla tamamen keyiflerine kalmış altyapı.. istediklerine götürüyorlar istemedikleri yere götürmüyorlar.. talep malep hikaye

• Dostlar Türkiye'de aktif türknetin 1000'lik interneti gigafiberin olduğu tüm şehirleri topladım, eşe dosta arkadaşa atın iyi internet kullansınlar.

Ankara: Altındağ (Gültepe), Çankaya (Alacaatlı, Kızılay, Konutkent, Koru, Mustafa Kemal, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı), Etimesgut (Altay, Devlet, Eryaman, Göksu, Şehit Osman Avcı, Şeker, Tunahan), Keçiören (Aşağı Eğlence, Etlik, Şenyuva), Mamak (Altınevler, Diriliş), Yenimahalle (Demetgül, Demetlale, Karşıyaka).

Bursa: Nilüfer (Ataevler), Osmangazi (Ahmetpaşa, Aktarhüssam, Altıparmak, Bağlarbaşı, Çırpan, Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaşpaşa, Dikkaldırım, Doğanbey, Elmasbahçeler, Hacı İlyas, Hamitler, Hocahasan, Hüdavendigar, Hürriyet, İntizam, İstiklal, Kırcaali, Kiremitçi, Sakarya, Selimiye, Soğukkuyu,
    Şehabettinpaşa, Ulu, Yenikaraman), Yıldırım (Davutdede, Erikli, Esenevler, Hacıseyfettin, Karaağaç, Karamazak, Kurtoğlu, Namazgah, Selimzade, Umurbey, Yenimahalle, Yıldırım, Yiğitler).

İstanbul: Ataşehir (Atatürk, Barbaros, İçerenköy, Mevlana), Avcılar (Cihangir, Mustafa Kemalpaşa, Tahtakale), Bağcılar (100. Yıl, Bağlar, Barbaros, Çınar, Fatih, Fevzi Çakmak, Göztepe, Hürriyet, İnönü, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Merkez, Sancaktepe, Yavuz Selim, Yenigün, Yenimahalle, Yıldıztepe), Bahçelievler (Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan Merkez, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna Merkez, Zafer), Bakırköy (Ataköy 2-5-6. Kısım, Cevizlik, Sakızağacı, Yenimahalle), Başakşehir (Başak), Bayrampaşa (Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmet Paşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Orta, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım), Beşiktaş (Abbasağa, Cihannüma, Etiler, Levazım, Muradiye, Ortaköy, Türkali, Ulus, Yıldız), Beylikdüzü (Adnan Kahveci, Barış, Kavaklı, Marmara), Beyoğlu (Camiikebir, Fetiştepe, Hacıahmet, Halıcıoğlu, Kadımehmet Efendi, Kaptanpaşa, Keçeci Piri, Kulaksız, Küçük Piyale, Piripaşa, Piyalepaşa, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Yahya Kahya, Yenişehir), Çekmeköy (Hamidiye, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Nişantepe), Esenler (Birlik, Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Havaalanı, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruçreis, Tuna, Turgut Reis, Yavuz Selim), Esenyurt (Akşemsettin, Barbaros Hayrettin Paşa, Çınar, Esenkent, Fatih, Gökevler, Güzelyurt, Hürriyet, İstiklal, Koza, Mehmet Akif Ersoy, Mehterçeşme, Namık Kemal, Necip Fazıl Kısakürek, Orhan Gazi, Örnek, Saadetdere, Selahaddin Eyyubi, Sultanıye, Şehitler, Turgut Özal, Üçevler, Yeşilkent, Yunus Emre), Eyüpsultan (Yeşilpınar), Gaziosmanpaşa (Bağlarbaşı, Barbaros Hayrettin Paşa, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Karadeniz, Karayolları, Karlıtepe, Kazım Karabekir, Merkez, Mevlana, Pazariçi, Sarıgöl, Şemsipaşa, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Yıldıztabya), Kadıköy (Caferağa, Merdivenköy, Osmanağa, Rasimpaşa), Kağıthane (Çeliktepe, Emniyet Evleri, Ortabayır, Sultan Selim, Telsizler), Kartal (Esentepe), Küçükçekmece (Atakent, Atatürk, Cennet, Gültepe, Halkalı Merkez, İnönü, Kartaltepe, Kemalpaşa, Mehmet Akif, Yeni Mahalle, Yeşilova), Maltepe (Başıbüyük, Zümrütevler), Pendik (Çamçeşme, Fevzi Çakmak, Güzelyalı, Kavakpınar, Velibaba, Yenişehir), Sancaktepe (Emek), Sarıyer (Ayazağa, Maslak, Pınar, Reşitpaşa, Rumelihisarı), Şişli (Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Esentepe, Eskişehir, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, İnönü, İzzet Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Mecidiyeköy, Merkez, Paşa, Teşvikiye, Yayla), Tuzla (Aydınlı, Aydıntepe, Mimar Sinan, Şifa), Ümraniye (Esenşehir, Ihlamurkuyu, Necip Fazıl, Site, Yamanevler), Üsküdar (Acıbadem, Ahmediye, Aziz Mahmut Hüdayi, Küçüksu, Salacak, Selimiye, Valide-i Atik, Zeynep Kamil), Zeytinburnu (Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Merkezefendi, Nuri Paşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşiltepe).

İzmir: Bornova (Barbaros, Birlik, Çınar, Ergene, Kazımdirik, Koşukavak, Mevlana, Rafet Paşa, Serintepe, Tuna, Yeşilova, Yıldırım Beyazıt, Zafer), Buca (Adatepe, Akıncılar, Atatürk, Aydoğdu, Çamlıkule, Efeler, Fırat, Hürriyet, İnkılap, Kozağaç, Laleli, Menderes, Ufuk, Vali Rahmi Bey, Yaylacık, Yenigün, Yıldız), Çiğli (Ataşehir, Yeni Mahalle), Karabağlar (Arap Hasan, Doğanay, Esenlik, Fahrettin Altay, Muammer Akar, Reis, Üçkuyular), Karşıyaka (Mavişehir, Yalı), Konak (Altıntaş, Atilla, Barbaros, Kemal Reis, Kılıç Reis).

Kocaeli: Gebze (Arapçeşme, Hacıhalil, Köşklü Çeşme, Osman Yılmaz, Sultan Orhan).

Manisa: Şehzadeler (1. Anafartalar, Ege, Nişancıpaşa, Peker, Sakarya, Utku, Yarhasanlar), Yunusemre (Ayni Ali, Kuyualan, Lalapaşa, Mutlu, Tevfikiye, Topçuasım).

Tekirdağ: Süleymanpaşa (Ertuğrul, Yavuz).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.