< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET TEKİRDAĞ GİGAFİBER [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Merhaba, talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Kazimiyedeyim. Hayırlısı bakalım.
-
Bi güncelleme yapalım konuyu açtığımda 27 nisanmış şimdi 16 haziran aradan 50 gün geçmiş daha aktif olmadı gigafiber bekle babam bekle . Yukarıda yazdığım Planlamaya dahil mahallelerde yaşayıp gigafiber hizmeti aktif olan tekirdağlı var mı aramızda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 16 Haziran 2022; 19:17:12 > -
Az önce şöyle bir mail geldi talep başvuru yapmıştım değerlendirmeye almışlar ama galiba başvuru yapan herkese gönderilen otomaitk bir mail gibi geldi bana ama inşallah gelirde şu VDSL'den kurtuluruz.
-
Merhaba, evet her talep ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Bunun bilgisi için size mail gönderilmiştir. -
Değerlendirmenin olumlu/olumsuz olduğunda herhangi bir dönüş alabilcekmiyiz ? Ben uzun yılardır Türknet Kullanan birisi olarak çok istiyorum önümdeki ve yanımdaki Apartmanlarda Türk telekomun sunduğu Fiber hizmeti var bizim binamızda yok sadece. Türknet böyle bir atılım yapar ve bizim binaya Türknet Gigafiber çekerse Köydeki en hızlı internet benimkisi olur :) Bu arada Adres "Tekirdağ/Ergene/Velimeşe"
-
Değerlendirme sonrası ekiplerimiz tekrar bilgilendirme sağlayacaktır. Site üzerinden de takip edebilirsiniz. -
otomatik mail bu bencede bizim mahallede gigafiber olmasına rağmen başvuru yaptık belki dikkat ' e alır adamlar diye ancak, bana gelmedi mail falan benim yaşadığım yerde gigafiber var adamlar OFDK dağıtım kutusuna kablo takmaya bile gelmiyor bunu dikkat' e falan aldıklarını düşünmüyorum hikaye bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 22 Haziran 2022; 16:21:22 > -
Ayrıca Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesinde her şey takıldı sadece OFDK dağıtım kutularına kablo takmadılar eğer Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesinde yaşayan arkadaşlar varsa onlarda tekrar başvuru yapsınlar ben yaptım 7 gün önce. Çok talep oluyor diye proje ekipleri mahalleye gelip OFDK dağıtım kutularına kalın kabloyu taktıktan sonra belki hemen aktif olur gigafiber.
Nasıl talep oluşturabilirim?
1.Aşağıda ki linke gidin.
2.Adresinizi girin. Daha sonra "Adresimde GigaFiber var mı?" butonuna tıklayıp, sorgu sonucunu isteyin.
3.Sorgu sonucu "Üzgünüz, “şimdilik” GigaFiber altyapınız bulunmuyor. Hemen altyapı talebinizi iletebilirsiniz." gibi bir ibare ve hemen aşasında isim, soyisim, e-posta ve telefon numaranız istenilecek. Bunları doldurun.
4.Adresime GigaFiber İstiyorum butonu ile talebinizi gönderin.
turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 27 Haziran 2022; 2:6:47 >
-
Tekirdağ Değirmenaltı Mahallesi ve Atatürk(Hürriyet) Mahallelerinde altyapı beklemedeyim, bu bölgelerde yoğun kullanıcı da olacaktır.
-
Merhaba, adresinden talep olarak bölgenleri iletmenizi rica ederim. Ekiplerimiz gelen her talebi değerlendirmektedir.
-
Dün Market ' in orada Türknet fiber optik çalışma tabelasını gördüm 2 tane arkadaş birinin elinde bir tane delme cihazı vardı yolu deliyordu, diğer arkadaşta kürekle düzeltme yapıyordu. Yanlarında kocaman kalın bir kablo var kabloyu kazdıkları yola koyuyorlardı. Biraz önce simit almaya gittim çalışmalar hala devam ediyor bu kazılan yere kalın kablo koymak ile havadan kablo geçirmek arasında fark var mı ? yoksa yan yana apartmanlar olmadığı için mi böyle yapıyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Haziran 2023; 0:12:0 > -
Merhaba, aralarında bir fark bulunmuyor. Ekipler uygun olacak şekilde işlemlere devam ediyor. -
paylaştığım bütün Cadde / sokak isimleri Yavuz mahallesine bağlı.
Arkadaşım Tintinpınar Caddesinde oturuyor onların apartmanada gigafiber kutusu konulmuş 1 ay önce.
Ayrıca yine kendim gidip baktım Kuyulu Bayır Sokağada Optik fiber dağıtım kutusu ve gigafiber kutular konmuş.
Diğer mahalleler hakkında(100.yıl, Hürriyet Mahallesi) çalışmalar ne durumda maalesef bilgim yok. Bilgisi olan varsa konuya yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 5 Temmuz 2022; 17:48:44 > -
Merhaba, ekiplerimiz her talebi değerlendirmeye alarak sırası ile işlem yapmaktadır. Şu an net lokayson bilgisi maalesef iletemiyorum. Çalışma başlamayan her bölge için adresinden talepte bulunabilirsiniz.
-
@TurkNetDestek hocam Gigafiber hariç her konuda çok iyi yardım ettin bana ancak mevzu gigafiber olunca bazen yazdıklarımı hiç okumadan otomatik cevaplar veriyorsun . Bu benim Tekirdağ ana konum o mahallaler de yaşayan insanlar bilgi sahibi olsun diye gelişmeleri yazıyorum. Sen bana adres talebinde bulun diyorsun . Neyse son gelişmeleri yazalım aşağıya Yavuz Mahallesi Peştemalcı Caddesi için
Bu gün zil çaldı gelen arkadaş Türknet görevlisiydi biraz konuştuk bizi İstanbul ' dan yolladılar dedi. Apartmanlara girip daha önce taktıkları siyah gigafiber kutusunu açıp içine ince beyaz yeşil uçlu kablo gibi bir şey takıyorlardı. Dedim OFDK dağıtım kutusuna ne zaman kablo takacaksınız 2 haftaya kadar ekip gelip takar dedi bekleyelim bakalım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Temmuz 2022; 14:49:35 >
-
Merhaba, aktivasyon sürecini başlatmandan önce her talep için ilgili adres üzerinden bilgi verilmesi gerektiği için direkt adresi sizinle paylaşmaktayım. Aktivasyon süreci bittikten sonra direkt başvuru ya da dönüşüm için talepte bulunabiliyorsunuz. -
dediğini tam olarak doğru anladım mı emin değilim ben kendi yaşadığım mahalledeki gelişmeler hakkında bilgi veriyorum. Sende sanırım benim bilgi verdiğim mahallaler dışında 100.yıl, Hürriyet Mahallesi hakkında bilgisi olan cevap versin yazdım diye oradaki arkadaşlar bilgi edinsin diye gigafiber istiyorum adresinden talepte bulunun dedin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Temmuz 2022; 15:26:41 > -
Evet, çalışmalar mahalle genelinde yapıldığı için her ilçede farklı mahalleler için ayrıca talepte bulunmak gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X