|
TÜRKNET TEKİRDAĞ GİGAFİBER [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Merhaba, Tekirdağ Ergene ilçesi için çalışma planı varmıdır ? Yada çalışmaya başlandı mı ? Şeffaf bilgi verebilirseniz müteşekkir kalırım.
-
Neden neden neden olum YA BI SEYDE DOGRU GITSIN YA NE ISTESEM TAM TERSI OLUYOR KESECEM KENDIMI YA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyoruz. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Merhaba,
Ergene marmaracık mahallesindeki görmek istiyoruz. Bölgede gigafibere oldukça ilgi var.
Teşekkürler
Merhaba, sayfamız üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Ekiplerimiz her talebi değerlendircektir. -
323DAYS :21HOURS :45MINUTES :33SECONDS
bu nasıl birşeymiş ya,kutu geleli 1 sene olacak nerdeyse,üzücü br durum hocam,10 yıl sonra gelecek galiba sana.
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? Mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı da iletmenizi rica ederim. -
konu sahibi arkadaş için dedim hocam ben,nerdeyse 1 yıl olacak arkadaşın bekleyişi
-
Sizi anlıyorum, GigaFiber süreçleri maalesef uzayabiliyor. Talep ve altyapı uygunluğuna göre bölgeler projeye dahil edilmektedir. -
o süre bitmez bunlarda bilmiyor ne zaman geleceğini sormaya bile gerek yok 1 yılda olur 2 yılda olur saldım ben gigafiber ' i adamlar tüm işlemleri yaptı mahallede bir tane Optik fiber dağıtım kutusuna kablo çekmeye gelmedi yarım kaldı işler Referansların hepsi bitince başka servis sağlayıcıya geçicem zaten 260 TL verecek halimiz yok.
Türknetdestek ' te sizi anlıyorum gigafiber süreçleri maalesef uzayabiliyor demiş 1 sene oldu daha neyi uzayacak anlamadım. Zaten artık umurumda değil gigafiber takip bile etmiyorum gelirse gelir gelmezse gelmez heves falan kalmadı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Mart 2023; 12:26:8 > -
Merhaba, süreçler taleplere göre değişiklik gösterebiliyor. Proje ekiplerimiz her zaman talepleri takip ederek değerlendiriyor ancak net süre bilgisi iletilmemektedir. Bölgenizde bir çalışma olması durumunda mutlaka bilgilendirme sağlanacaktır. -
Türknet özeti: Bol bol gigafiber reklamı ve sürekli yükselen faturalar.
-
yahu troll müsün hocam sen ? yazmayayım yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsun. Mahallemde tüm çalışmalar bitti sadece optik fiber dağıtım kutusuna kablo takmaya gelmedi proje ekipleriniz diye yazıp duruyorum 1 senedir robot gibi aynı cevapları verip duruyorsun bana tam 8 aydır anlamadım ki bir hesabı 15-20 kişi falan mı kullanıyorsunuz nabıyorsunuz. Optik fiber dağıtım kutusunun ne olduğunu biliyor musun ? hani şu üstünde akredit yazan kutu ona kablo takmaya gelmedi proje ekipleriniz hala mahallende çalışma olması durumu zart zurt diyorsun mahallede çalışma oldu bitti zaten ne çalışması olacak daha hay allahım ya rabbim. Gigafiber işini yarım bırakıp gitti işte proje ekipleriniz çalışma falan olduğu yok niye boş yere millet ' e umut aşılıyorsun gelmeyecek kardeşim gigafiber çalışma durdu de geç neyin kelime oyununu yapıyorsun beklemiyorum zaten artık gigafiber falan isterse hiç gelmesin Türknet'teki referanslarımın hepsi bitince başka firmaya geçerim keyfime bakarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 31 Mart 2023; 2:32:13 >
-
Cem Bey'in yayınlarını dinlerken umut doluyordu insan ancak gerçekte hedef diye açıklanan altyapı hızının çok gerisinde ve neredeyse hiç ilerlemiyor. Oysa sene sonuna kadar 10 kat fiberlenmekten falan bahsedildi. Hat kapatırken de, koz olarak kullanılıyor. "Giga Fiber planlama bölgesindesiniz, sene sonuna kadar gelme ihtimali var" falan deniyor. Çok yanlış.
-
Aynen öyle hocam düşün işte sayaç var açtığım konuda 359 gün olmuş tam 359 gündür bekliyoruz yarım kalan işin bitmesini ama sonuç sıfıra sıfır elde var koca bir sıfır. Adamların tek yapması gereken şey dışardaki Optik fiber dağıtım kutusuna kablo çekmek yarım bıraktıkları mahalleleri tamamlamak onu bile yapmıyorlar.
-
Sanırım Çerkezköy veya Kapaklı bölgesi için herhangi bir hareket yok.
Merhaba, proje bölgelerinde altyapı kaynaklı ve talepler doğrultusunda değişimler olabildiği için net süre bilgisi iletemiyorum. Gelen her talep değelendirmeye alınıyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlanıyor. -
400 gunu gecmis knk bende tekirdag suleymanpasa hurriyet mahallesinde yasiyorum altyapimda sadece superonline gpon var 10 upload aliyorum turknet gelicek diye heyecanlanip 100 kisiye gigafiber istiyorum basvurusu yaptirdim 0 gelisme hadi onu gectim adamlar sana kablo takmaya bile gelmemis 400 gundur gidip senin takip kacak internet kullanman yokmu :D
-
Merhaba, talepler ve altyapı uygunluğuna göre bölgeler proje kapsamına alınmaktadır. Süreçle ilgili net tarih maalesef iletilemiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X