Ben senin yerine bilgi vereyim hocam Tekirdağ/Süleymanpaşa Yavuz mahallesine bağlı olan bu mahallerde Gigafiber aktif. Şunu belirtmemde fayda var bina yada apartman ismini yazıp sadece 1-2 bina veya apartmanı sorguladım. Yavuz mahallesine bağlı 52 tane mahalle var tek tek bütün bina veya apartmanları sorgulama şansım yok. Tintinpınar Caddesi Lise Caddesi Çektirme Sokağı Arabacı Sokağı Piyale Paşa Sokağı Muradiye Sokak Necip Paşa Sokak Peştemalcı Çıkmazı Sokak Saka Sokak Yaşar Erkan Sokak |
TÜRKNET TEKİRDAĞ GİGAFİBER [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Çerkezköye gelecek mi?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyorum. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇
-
Merhaba. Lise Caddesinde oturuyorum. Gigafiber için başvurdum fakat hala bekliyorum. Sizi tekrar arıycaz, servislerimiz çalışıyor yakında gelicez diyip duruyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlanılacaktır.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Çınarlı Mahallesi Ladin Sokak dört gözle bekliyorum bizi bu hizmetten mahrum bırakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duty111 -- 23 Kasım 2022; 23:44:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
-
Adam lise caddesinde oturuyorum diyor o mahallede çoğu ev ve apartmanlarda gigafiber aktif zaten eğer sorgulama sonucu 1000 çıkıyorsa gigafiber hizmetinin aktif olduğu ev yada apartmanda yaşıyorsa 1000 lik hizmet alabilir. Daha ne uygunluğu ? Aa şöyle bir şey var Tekirdağ'da proje ekipleriniz Kaplumbağ hızıyla çalıştığı için ne zaman bağlanır bilinmez.Ayrıca bizim mahalle noldu en son 3 ay önce özel mesaj attık dönücem hocam bilgi alınca size dedin dönmedin bile. Bu kadar değer veriyorsunuz işte gigafiber müşterisine facebook,instagram kullanıcısı falan sanıyorsunuz herhalde DH kullanıcısını salla geç mesajlara kanan ilginçsiniz gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 24 Kasım 2022; 14:24:39 >
-
Merhaba, adresiniz için bir tarih veremediklerini en son iletmişlerdi ancak ben tekrardan kendilerine bir gelişme olup olmadığını iletiyorum. -
Tarih veremezler tabi çalışmamı yapıyorlar da tarih verecekler ezbere cevap veriyorsunuz işte hepiniz yok şuradan talep edin yok şuradan iletişime geçin yok ekipler çok çalışıyor canla başla mücadele ediyor aynen aynen ekipler çok çalıştığı için 8 aydır gelip bir optik fiber dağıtım kutusuna kablo bağlayamadınız ne ekipmiş bu bir optik fiber dağıtım kutusuna kablo takmayı beceremedi. Süperonline yada TTnet fiber gelsin 1 dakika durmadan uzar giderim buradan sizin keyfinizimi bekleyeceğim ben hizmet vermek istemiyorsanız çokta umurumda beni umursamayan firmayı ben hiç umursamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 24 Kasım 2022; 14:57:22 > -
bu sayaçta burda dursun Türknet ' in ayıbı olarak. Bakalım kaç sene sonra bağlanacak gigafiber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 25 Kasım 2022; 17:26:55 >
-
Çok uzun zaman oldu talep oluşturalı ama nafile ekipler cok fazla yavaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor😇 -
güzel hikaye kardeş bak yukarda sayaç var 215 gün olmuş. Benim yazdıklarıma verecek ezbere cevabın yok sanırım ondan mı görmezden geldin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Kasım 2022; 13:20:21 > -
Tekirdağ'da Türknet ekipleri var mı yok mu o bile belli değil hocam. Yavuz mahallesine geldi adamlar her şeyi taktı Optik fiber dağıtım kutusuna kablo takmadan işi yarım bıraktılar Demir market ' in yukarısında var ama gigafiber Tintinpınar caddesi,Lise caddesinin oralarda Çınarlıya geldi mi Türknet ekipleri eğer gelmediyse işin zor bizim mahalleye gelmelerine rağmen 215 gün olmuş sorsam şimdi buradaki arkadaşa noldu diye verecek cevabı belli 215 gündür bana aynı cevabı veriyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Kasım 2022; 13:24:38 > -
Merhaba, proje ekibimiz adresiniz için şu an için süre bilgisi veremediğini iletti. Eğer bir gelişme olursa size bilgi vereceğiz. -
merhaba knk bana discord uzerinden acilen ulasabilir misin CryCasher#7180
-
dc yok bende. Acil ulaşılacak ne var anlamadım gigafiber aktif olmadı. Soracağın bir soru varsa TurkNetDestek ile iletişime geçebilirsin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 19 Aralık 2022; 12:51:17 > -
bende kazımiyede oturyorum bende gigafiber istiyorum ve zaten türknet müşterisiyim kazımiye bahçelievler 1 aralık sokak bekleyiromum
-
turknet destegin haberi olmayan seyden senin haberin var knk onlara ne sorucam tekirdag suleymanpasa yavuz mahallesindesin oraya gigafiber geldi ordan sonra tekirdag suleymanpasa hurriyet mahallesinde calismalar baslar mi ben orda oturuyorumda 2021 den beri sorup sorup duruyorum planlama planlama diyolar adamlar sanki dunya haritasi cikaracak neyi planliyorlarsa @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryCasher -- 29 Aralık 2022; 11:46:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X