Şimdi Ara

TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
6
Favori
14.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bina içerisindeki fiber hattı daireye ulaştırırken doğalgaz borusunun yanından alt kattan üst kata kabloyu geçirmek için ekipler delik mi deliyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puko84 P kullanıcısına yanıt

Hayır doğalgaz borularının geçtiği kısımlarda yeterince boşluk oluyor. Borunun yanından devam ediyor.

• Yaşadığım apartmanda doğalgaz borusunun yanında okadar boşluk görünmüyor. O zaman delinmesi gerekecek sanırım.

TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puko84 -- 6 Mayıs 2022; 7:39:0 >

Yeterli, bizde de bu kadar. Geçecek kablo kalın değil merak etmeyin.

• Kırmadan geçirilebilecek mi? Ana boru ile çevresindeki boru arasında hiç boşluk yok gibi sanırm.

• Problem yaşamaya başladık. TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim 

• ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • @ShaNexxx Hocam henüz yeni olduğundan dalgalanma bence normaldir. Bu da benden :)

• Test sonucu mükemmel. Kablosuz bağlantı mi yoksa kablolu mu?

Kablolu test, tam verim alabilmek için cat 6 ethernet kablosu kullandım.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, sonunda. TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim  Evet dalgalanma var, umarım hallolur destek kaydı oluşturmayacağım. Birde hocam oim üzerinden teknik bilgiler kısmında "Modem Buluşma: Modem Buluşmuyor - Turknet Fiber" gibi bir uyarı var mı sizde?

Doğrudur o bug DSL ikende vardı, sanırım site doğru bilgiyi çekemiyor. Yalnız ben engelli tarifesindeydim indirim paket kısmında pembe kutucuktaydı şuan o görünmüyor. Artık fatura hatalı olursa talep açarım.

Devre Numarası: x x x

Durum: Kullanıcı 56 dakika ONLINE

IP Adresi:  x x x

Modem Buluşma: Modem Buluşmuyor - Turknet Fiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 6 Mayıs 2022; 14:51:32 >

Tamamdır site hatalı demek ki hocam, teşekkürler. Farklı gelişmeleri de yazalım.

Keyifli kullanımlar dilerim

Hayırlı olsun keyifli kullanımlar dilerim cat6 Ethernet kablosunu onlar yanında getirmiyor mu yada bize vermiyorlar mı hocam bizim mi satın almamız lazım ? eğer biz satın alacaksak hangi kabloyu önerirsin ? yapılan işlemleri söyleyebilir misiniz o kutudan kabloyu evinize kadar çekiyorlar daha sonra modemlerin kablolarını bilgisayara takıp modemleri kurup gitmiyorlar mı ? ekip geldiğinde işte falan olursam annem babam internetten hiç anlamaz yarım yamalak kurup gitmesinler diye ondan sordum süreç hakkında bana bilgi olması açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Mayıs 2022; 16:46:5 >

oo internet hızı baya düşmüş inşallah stabil bir hız ile kullanırsınız hocam hep bu hızlarda mı kalıyor yoksa 2-3 saat sonra 800-900 e çıkıyor mu ? modeme reset atınca düzeliyorsa kaç saat sonra geri bu hızlara dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Mayıs 2022; 15:19:5 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

Resetten sonra toparladı sayılır, takip edeceğim olmazsa arıza kaydı açacağız bakalım. Gelen ekip her şeyi hallediyor merak etmeyin. Benden sadece ricada bulundular onlar kabloları çekerken modemi vs. ben kurdum. Yoksa kendileri halledip hız testi yapıp gidiyorlar.

Anladım hocam teşekkürler inşallah artık sorun olmaz yüksek hızla kullanmaya devam edersiniz.

Hayırlı olsun. Merak ettiğim şu apartmandaki kutudan evin içine modeme kadar kabloyu gelen ekipler mi çekiyor. Yoksa dairenin kapı girişinde bırakıyorlar mı?

Ayrıca fiber kablo direk modeme girmiyor galiba bi kutuya kutudan modeme giriyor diye biliyorum . Bütün bu kabloları ekipler mi getirip çekiyor? bilgi verirseniz sevinirim.

Hız süper . Pekii herhangi bişey indirirken gerçekten bu hızlarda indiriyor mu, onu merak ediyorum, hiç denediniz mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.