İnternete bağlanmak için gereken her şeyi ekipler hallediyor. Cihaz olarak bir adet ont ve bir adet router geliyor. |
TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (7. sayfa)
-
-
Bizim apartmanda var bu kutudan fakat ttnet aboneliğim olduğu için geçiş yapmaya korkuyorum ama taahhüt bitince hemen geçeçeğim
-
Merhabalar, biz her zaman buradayız. İstediğiniz zaman başvuru yaparak hizmetimizi deneyimleyebilirsiniz -
@_A_N_I_L_ @ShaNexxx Hocam hayırlı olsun ikinize de çok beklediniz zaten. Türknet gerçekten çok hızlı hallediyor dönüşüm konusunu. Biz hala 8 aylık TT FTTH altyapı dönüşümünün tamamlanmasını bekliyoruz. Hoş artık umudum bile kalmadı da.
@helll_599 Hocam sizin de umarım çok sürmez geçişiniz. 3-4 gün öncesinden Türknet evraklarını bırakıp churn işlemi yaptırırsınız en kötü sanırım. Umarım gerek bile kalmaz ve direkt Türknet GİGAFİBER FTTH üzerinden hizmet alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 8 Mayıs 2022; 18:1:29 > -
İnşallah gerek kalmaz hocam chrun işlemine türknet yetkilisi ekiplerden mayıs sonu bilgisini aldı mayıs sonu derken hangi tarih onu söyleseler daha iyi olacaktı ama nasip bekliyoruz darısı başınıza teşekkürler.
-
Gelişmeleri aktarmaya devam ;
Sabah sms geldi, gece 2-6 arası bakım çalışması yapılacak yazıyordu. Saat 01:55'te internet bağlantısı gitti. 02:55'te geldi. Şu an ADSL hattayım, tekrar bağlantı giderse yazacağım. Standart bakım çalışmaları bu şekilde oluyor sanırım.
-
Merhaba, şu an çalışma bulunmuyor. Erişim sorunu yaşıyor musunuz? -
hell ile kaderimiz bir bizim apartmana da 25 nisan 2022'de (sanırım, ben o zaman gördüm ) kutu kondu öncesindede, turk.net ekipleri gelip bina içi tesisatı yapmış sokaktaki tüm kablolar nizami her türlü tesisat tamam sadece ışık bekliyoruz.
-
Merhaba, açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak size dönüş sağlarım. -
biz konuşuyoruz seninle zaten daha dönüş alamadın bölgedeki ekipten
-
Merhabalar, sizin durumunuz yine iyi ben 29marttan beri bekliyordum sabrın sonu selamettir derler, dün itibariyle gigafiber kurulumum tamamlandı daireme FTTH kabloyu çektik ekipler ile. Mükemmel bir hizmet, ping değerleri aşırı derecede iyi hız ise mükemmel ötesi. Kısacası sabrın sonu selamettir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle tabi canım ben turk.net'ten hiç bir zaman şüphe duymadım 2016'dan beri aktif olarak kullanıyorum bir ara internet gitti 3 ay gelmedi onda bile altyapı çalışması dedim bekledim, turktelekom bir haltlar yiyordu çünkü.
kendi altyapısı ile bölgeme gelmesi memnun etti beni gelmeseydi de devamdı ancak kutuyu görünce insan istiyor. paranoyak oldum günde 10 kere sorgu yapıyorum. hatta ayrı bir paranoyaklıkta söyle oldu bu kutu takıldı takılalı hiç gitmeyen internet saat başı gidip gidip geliyor diyorum heralde turktelekom altyapı aktif olmadan internet ile daha alakasız insanları abone yapmaya çalıştığı için bölgedeki hatları sabote ediyor
Ayrıca benim gibi Y kuşağı insanlar için TurkTelekomun kota sayfası bir tabudur. bu tabuyu 150gb, 200gb sonrasında da kota yok diye yıkanda turk.nettir yıllardır taahhütsüz kullanıyorum bir kere olsun dönüp başka bir firmaya bakmadım. yeri özel bende firmanın ve türkiye şartlarında abonelerini bu kadar koruyanda görmedim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiranhaTR -- 19 Mayıs 2022; 11:9:51 >
-
Mesajları şimdi kontrol ettim 😳 Dün tekrardan bildirimde bulundum. Dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım. -
Hayırlı olsun
-
Mesaji geç gördüm. Kusura bakma..
Bağlatmışsın he hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına.. İstanbul'a nasipse gelirsem ben de bağlatacağım..
Hani nerede hız testi 🧐
Güle güle kullan kardeşim süper..
Biz ev telefonunu da kullanıyoruz. O nasıl oluyor? O gene bina girişinden bakır kablo ile mi geliyor yoksa fiberden ev telefonuda kullanılabiliyor mu?
Not: Kazım Karabekir mahallesine de geldi bina girişine kutu ve binaların fiberlerinin birleştiği yere kalın kabloyu bekliyoruz. 😄
Merhaba, tam adresi PM üzerinden iletir misiniz? -
PM özel mesaj mı oluyor?
Evet, özel mesaj gönderebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X