Hocam Emrah mahallesi için beklentilerimi karşılayabilecek bir gelişme var mıdır acaba? :) |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (17. sayfa)
-
-
Merhaba, Emrah Mahallesi için henüz bir gelişme yok. -
Merhaba, talebinizi daha öncesinde proje ekibimiz ile paylaştım. İlginiz için teşekkür ederim. -
Atapark Mahallesi planlama içerisinde bulunmuyorsa proje ekibine iletebilirmisiniz ? Yeni yerleşim bölgesi 20 30 katli site bolgesi tt veya farkli firma internet cekmedi sitelere sadece kablonet bü bölgeyi kapan yaşadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet Pamuklar Mahallesi için geç kaldı, superonline bugün itibariyle birçok apartman yöneticisinden onay alıp mahallede çalışmaya başladı. En geç iki ay içerisinde tüm Pamuklar Mahallesine superonline geliyor...
-
Atapark mahallesinde gigafiber hizmeti verilcek midir ? Verilcek ise bütün caddelere hizmet getirilcek mi dir ?
Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak olarak gigafiber istiyoruz @TurkNetDestek
-
Merhaba, Pınarbaşı Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama tam süre bilgisi veremiyorum. -
Hocam Ankara'da Keçiören de Atapark mahallesini de projeye almışsınız. Etlik civarında olup da gelmediğiniz bir Emrah ve Çiçekli mahallesi kaldı sanıyorum ki.. Neden gelmiyorsunuz cidden anlamamakta çok zorluk çekiyorum. Talep diyorsunuz da daha nasıl talep olsun? Etlik tarafında bu mahalleler de gerçekten bu kadar yoğun istek oluyor mu? Oluyorsa da neredej geliyor bu yoğun istekler ben anlayamıyorum. Hayır Twitter'da sayfanıza bakıyorum o kadar göremiyorum bu mahalleleri, burada da o kadar yok. Ya elbette mahallelerine gelen arkadaşlara ne mutlu, güzellikle kullansınlar ama bizi de ihmal etmeyin. Kaç aydır Emrah mahallesine gelmeniz için yırtınıyorum tabiri caizse.. Daha ne yapılabilir hocam söyleyin lütfen yapayım, yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 8 Haziran 2021; 13:51:44 >
Taşocağı caddesine ulastirilcak mi dir @TurkNetDestek
@TurkNetDestek Etimesgut Elvan mahallesine de gelse çok güzel olmaz mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica
Hocam Ankara'da Keçiören de Atapark mahallesini de projeye almışsınız. Etlik civarında olup da gelmediğiniz bir Emrah ve Çiçekli mahallesi kaldı sanıyorum ki.. Neden gelmiyorsunuz cidden anlamamakta çok zorluk çekiyorum. Talep diyorsunuz da daha nasıl talep olsun? Etlik tarafında bu mahalleler de gerçekten bu kadar yoğun istek oluyor mu? Oluyorsa da neredej geliyor bu yoğun istekler ben anlayamıyorum. Hayır Twitter'da sayfanıza bakıyorum o kadar göremiyorum bu mahalleleri, burada da o kadar yok. Ya elbette mahallelerine gelen arkadaşlara ne mutlu, güzellikle kullansınlar ama bizi de ihmal etmeyin. Kaç aydır Emrah mahallesine gelmeniz için yırtınıyorum tabiri caizse.. Daha ne yapılabilir hocam söyleyin lütfen yapayım, yapalımağzınıza sağlık hocam aynen katılıyorum...
Sevgili @TurkNetDestek zaten birbirine çok yakın olan "Çiçekli-İncirli Mahalleri" ---- "Basınevleri-Emrah Mahalleri" yada "Emrah ve Çiçekli Mahallesini" birleştirip gigafiber kurabilirsiniz :D çözümse çözüm... Nüfussa nüfus...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 8 Haziran 2021; 14:57:6 >
-
Proje ekibimiz tarafında değerlendirmesi yapılıyor ve ona göre karar veriliyor. Değerlendirmeleri olumlu sonuçlanırsa ilerleyen zamanlarda plana dahil edebilirler. -
Plan dahilinde olan mahallenin tamamı için işlem yapılıyor. -
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X