Bir firma geldiği zaman hop diğer firmalarda geliyor |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (16. sayfa)
-
-
İlçe telekomu arayıp erişim planlama birimine bağlan hocam. Onlar net bilgi verir.
2017 yılında buraya tip1 kurdular bir tane 2011 model ama dolap
Bu arada tip7 koyacaklar ikinci fotoğraftaki eski kabinin yerine.
-
-
Keçiören Çiçekli Mahallesi Gigafiber bekliyor @TurkNetDestek hocam
30 bin nüfuslu mahalleye gigafiber çekmenin;
(artıları) nüfusu fazla tamam
(eksileri) ama yüz ölçümü büyük ve tüm bölgeye fiber çekmek daha uzun sürecek....
10-15 bin nüfuslu mahalleye gigafiber çekmenin
(eksileri) nüfusu yarı yarıya,
(artıları) yüz ölçümü küçük ve tüm bölgeye fiber çekmek kısa süreceği için gigafiberi aktif edip diğer mahallelere yatırım yapmak için daha çabuk firma olarak para kazanmaya başlamak...
gerçi siz bunların artılarını eksilerini düşünmüş olmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 3 Haziran 2021; 13:2:2 >
-
Bizim Ankara Keçiören Emrah mahallesinde de yaklaşık 10 bin kişi var hocam. Bir çok yere gelip Aşağı Eğlence Mahallesinin hemen yanındaki Emrah mahallesine bu sene gelmezse çok üzülürüm. Sizin mahallenize de gelir ve Mutlulukta zirve yaparsınız umarım hocam :) @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, mahalle bilgisini daha öncesinde proje ekiplerimize ilettik. İlerleyen günlerde tekrar benimle iletişime geçerek adresinizin proje kapsamında olup olmadığını öğrenebilirsiniz. -
proje ekiplerinizin çalışma stili nasıl bilmiyorum ama. etliğin en eski mahallelelerini ve nüfusu 30 bini geçmeyen yeri seçmişler. yaş ortalaması da yüksek.
altındağ/karapürçekte 81k nüfus var (suriyelileri sayamadık henüz :)) ve oldukça düşük yaş ortalaması. evlerin geneli 2010'dan sonra yapılma.
gelmelisiniz
-
Merhaba. Ankara'da nerelere gelecek Gigafiber projeniz?
inşallah hocam inşallah :D Emrah mahallesinin büyük bölümünü GATA ve lojmanlar oluşturuyor.
Benim akrabalarımda Bursada askeri lojmanlarda oturuyorlar ben Türkiye genelinde lojmanlara bırakın gigafiber yada fiberi vdsl dahi çekildiğini duymadım bu zamana kadar... İnşallah gelir tabi Emrah ve Çiçekli Mahalleleri Etlik'e çok yakın. @TurkNetDestek bizi unutma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 4 Haziran 2021; 13:52:15 > -
Merhaba, ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim. -
Merhaba, Şu an için Keçiören ilçesinin bazı mahalleleri proje aşamasındadır. Yatırımlarımız devam ediyor. İlçe ve mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimizle paylaşacağım. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. -
Merhaba, talebinizi notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaştım. İlginiz için teşekkür ederim -
Hangi mahalleler? Keçiören'deki Emrah mah ve Pınarbaşı mah. Proje kapsamında mı
Değil şuan için aşağıeğlence, ayvalı, esertepe, etlik ve yayla mahalleleri proje kapsamında.
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
-
Gerçekten bu fiyat ne çok iyi
-
Merhaba, yeni dönemde tek paket tek fiyat anlayışına geçiyoruz. Altyapının desteklediği her yerde tüm kullanıcılar 1000 mbps alacak. Telefon ücretlerinde herhangi bir değişiklik yok. Aynı fiyattan kullanmaya devam edilecek ya da isteyen OIM üzerinden yalın talebinde bulunabilecek. -
sevgili @TurkNetDestek Keçiören Çiçekli Mahallesi'nde Gigafiber yok diye ekrana mı? banalım ne yapalım şuan :(
bölgesinde gigafiber olan arkadaşlar adına sevindim kendi adıma üzüldüm.... Bir kez daha "Keçiören Çiçekli Mahallesi Yamaçlı Sokak" gigafiber bekliyor :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X