Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
26
Favori
108.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bölgelerden gelen talep yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre proje bölgelerimizde değişiklik yapılmıştır. İlerleyen günlerde benimle iletişime geçmeniz halinde tekrar kontrol edebiliriz.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokağına Türknet gigafiber getirebilir misiniz talebimi ekibinize iletebilir misiniz hocam şimdiden kolay gelsin @TurkNetDestek

• Nascroult kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Ankara Keçiören emrah mahallesini ekleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell gibi Sadece sitelere mi geliyor bu meret ? Emegin ortasindayim apartmanda oturuyorum site degil. 20mt oteden SOL fiber geciyor apartmanlara baglamadilar. Kullanamayacaksak bosa umitlenmeyelim.

edit: emege gelmiyor mu simdi ? Bu ne sacmalik yahu cildiricam kac senedir ankaranin ortasinda kablonet disinda adam gibi vdsl bile yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta2 -- 27 Mayıs 2021; 15:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ElifDoğa E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • musta2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Ankara/Keçiören- Adnan Menderes Mahallesinde çalışma olur mu ? Port yetmezliği, düşük hız gibi bi dünya sorun var. Mahalle bayram eder sayenizde. @TurkNetDestek

• Ali-123 kullanıcısına yanıt
  • Ankara Mamak Peyami Sefa Mahallesi'ni de not alır mısınız? Bu mahallede çoğu ev hane halkı Türknet kullanıyor ve internet hala 16 mbit.

• sagropa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, keçiören mahalleleri projelerinde bir ilerleme oldu mu acaba ?

• @TurkNetDestek Yayla mahallesi için sabırsızlıkla bekliyoruz gigafiber altyapısını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Ankara Mamak Peyami Sefa Mahallesi'ni de not alır mısınız? Bu mahallede çoğu ev hane halkı Türknet kullanıyor ve internet hala 16 mbit.

Peyami Sefa Mh. Dereboyu Caddesine de gelsin bu değerli altyapı lütfen .. @TurkNetDestek

• Dumlupinar Mah. Oran'a gigafiber altayapisi bekliyoruz. Nufusu giderek artan, yeni yerleskelerin yapildigi ekonomik acidan doygun bir bolge. (MSB Lojmanlari, Sinpas Altinoran, TRT Genel Mudurlugu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mctuntas -- 29 Mayıs 2021; 1:30:24 >
  • Keçiören Çiçekli Mahallesi başta olmak üzere tüm Keçiören gigafiber bekliyor @TurkNetDestek

• Keçiören Çiçekli mahallesi Karaelmas Sokakda oturuyorum ve gifagiber istiyorum sevgili Türknet @TurkNetDestek

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.