Tüm etlik semti kapsama alanına girecek sanırım açıklanmayan bir tek ovacık ve emrah kaldı ama ovacığa kesin gideceklerdir diye düşünüyorum bir tek sizin mahalle kaldı |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (13. sayfa)
-
-
Hocam ben istemekle bu kadar meşgul ettiğim için midir nedir, Türknet gelmemekte ısrarcı gibi duruyor. Halbuki o Etlik Ticaret Merkezi'nin hemen yanında başlıyor Emrah mahallesi. Şu interneti kullanabilmeyi o kadar çok istiyorum ki hocam :) Bu arada sizin mahallenize geliyordu değil mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Weritaserum arkadaşım haberdar etti hesap açıp geldim.Bende talepde bulunmak istiyorum. Keçiören Çiçekli Mahallesi gigafiber istiyor. @TurkNetDestek
-
Aynen hocam bende konu ilk açıldığından beri istiyordum yayla/esertepe mahalleleri için dün haberi alınca baya heyecanlandım yıllar sonra dsl e alternatif bir altyapı olacak hemde türknet :) inşallah sizin oraya da getirirler.
-
Yani sizin de söylediğiniz gibi Etlik tarafına iyice yayıldı. Nadide bir şekilde ortada kalan bizim mahalle diğerlerinin arasına karışmak için çabalıyordur umarım. Ankara'ya geleceğini resmi bir şekilde ilk ben duyurmuştum sanırım forumda, en son da benim bölgeye gelmesin de.. :) Diğer taraflara geldiğini görünce Etlik civarındaki, bizim bölgeye gelmezse diğer bölgeler tarafından tafra baskısı varmış gibi hissedecek Emrah mahallesi. O güzel haberi ben de en geç 1 ay içerisinde almak istiyorum artık hocam.
Arkadaşlar işyeri arkadaşımı Türknetten aradıklarını söyleyip 85tl olan faturanın 125tl olacağı tüm türkiyede yalın internetin kalkacağını söylemişler aranan oldumu acaba arayan numara: 0 212 929 03 62
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara çubukta hızın 8 mbps vurdugubu görünce sevinen ben :(
Hocam Ankara Keçiören Emrah mahallesi için de 2021'de olmasa bile 2022'de proje aşamasında olduğunu söyleyebilir miyiz? Gördüğüm kadarıyla Etlik civarındaki her tarafı saydınız hemen hemen. Lütfen güzel bir haber verin bana :) @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 25 Mayıs 2021; 15:22:39 > -
Merhaba, Emrah Mahallesi ile ilgili ilerleyen dönemler için henüz bir bilgi verilmedi. -
Bir gelişme olursa beni bilgilendirebilir misiniz? Gerçekten inanılmaz.. Tüm Etlik Gigafiber ile kaplandı neredeyse.. Aşağı Eğlence mahallesinin hemen yanına gelemiyor ama.. Yine de bilgi aktarımı yaptığınız için sağ olun.
Buradan ya da PM üzerinden ara ara yazmanız durumunda kontrol ederek size bilgi veririm -
Umarım 2-3 hafta sonrasında tekrar gelip sorduğumda "Emrah mahallesi de projelerimiz arasına girmiştir." cümlesini görebilirim :)
Bir bilgi sayfayı olsa aslında daha iyi olur.
- gigafiber aktif olan bölgeler
- gigafiber çalışması yapılan bölgeler
- o yıl içerisinde gigafiber çalışması yapılacak bölgeler
- ertesi yıl gigafiber çalışması yapılacak/yapılması planlanan bölgeler
şeklinde harita/konum bazlı bir sayfa fena olmazdı
-
Merhaba, bu konuda bir çalışma yapılıyor. Ama süreç içerisinde buradan ya da PM' den sormanız durumunda ben size yardımcı olmak isterim. -
İlginiz için teşekkürler, ara sıra rahatsız edeceğim sizi
-
Rica ederim -
Merhaba. Ankara GMK Bulvarı üzerinde hala ADSL altyapısı dışında altyapı bulunmuyor. GMKnın Tandoğan’a yakın bölgesinde de çalışma olur mu sizce? Yüzlerce iş yeri ve konut bulunuyor burada ve altyapı dediğim gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@TurkNetDestek Hocam merhabalar, diger konularin birinde Cankaya'da calisma yapilmayacagina dair bir yorum okudum. Daha onceki aciklamalarda 2021 yili icerisinde emek mahallesi'ne hizmet verilecegi soylenmisti. Kecioren'de calisma yapilacagi soylenirken Ankara'nin en iyi ilcesi Cankaya'da calismalarin iptal edilmesini anlamlandiramadim. Bu kararin neden degistigini ogrenebilir miyim?
-
Kocaeli Başiskele Yeşilyurt a normal fiber gelsin artık bakır kablodan kurtarın artık bu bölgeyi. Dört sokak üstümüzde fiber altyapı var biz halen doksanlardan kalma kabloları kullanıyoruz. Bi hızlandırın bu bölgeyi lütfen.
Merhaba, adres bilgilerinizin tamamını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Kontrol ederek bilgi vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X