Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
26
Favori
108.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sinir oluyorum bunlara. Fiber olan yere hepsi hemen fiber çekme derdine düşüyor. Fiber olmayan yerler umurlarında değil. Herkes fiber derdinde git öyle yerlere yap dersen yook. İlla Vodafone net fiber olan yere sğperonline de kuracak hemen. Ttnet de. Ayrıca kablonette kurar hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok

Bu mesaj silindi.

doğru tespit. mahalle sınırlarında nereye baksam görüntü bu. şanssız arkadaşın evine denk gelmemiş olabilir belki ama mahalle tam bir fiber cenneti... @weritaserumok

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 19 Mayıs 2021; 5:3:24 >

• Haklısınız, neredeyse mahallenin %80’i fiberli fakat benim sokağım maalesef yıllardır aynı. TT dışında altyapı yok.

Valilik, İçişleri Bakanlığı, Keçiören b başkanı, Türksat genel müdürlüğü hatta TT CEO’su Ümit Önal ile bile görüşmeme rağmen hiçbiri başkentteki adresime 2021 yılında TT altyapısı dışında internet sağlayamıyor, TT’nin sağladığı 40mbps de hiç stabil değil. Neredeyse 8 yıl oldu artık gerçekten yoruldum.

• Türknet fiber gelse güzel olur Bursa'ya Villama telekom fiber geldi ama 100 mbps komik bir hız cidden.

• Merhaba, adres bilginizi PM üzerinden iletebilirsiniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • Koskoca başkentte 12-13 yıldır ADSL kullanıyoruz. 5 - 6 yıldır firmalara yazmaktan ben usandım. Hiçbir firma altyapı getirmedi. Şimdi de nerden akıllarına geldiyse, hem Türk Telekom saha dolabını yeniliyor hem de Superonline fiber altyapı getiriyor. Allah bilir kaç ayda tamamlanır tabi... Daha VDSL nedir göremedik, umarım gigafiberi falan görürüz ölmeden.

• yasinsil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ankara'nın bazı ilçe ve mahalleleri 2021 yılı proje bölgelerimiz içerisindedir. Yatırımlarımız devam ediyor. İlçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sincan / Andiçen Mahallesi

• yasinsil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Hocam selamlar tekrardan. Ankara Keçiören Etlik ve Aşağı Eğlence mahallelerinde hangi sokak ve caddelere geleceği belli oldu mu acaba? Teşekkür ederim şimdiden değerli cevabınız için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 22 Mayıs 2021; 16:23:55 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalleler proje bölgelerimizde yer aldığı için cadde ve sokak ayrımı yapılmayacaktır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Keçiören'de etlik ve aşağı eğlence mahalleleri dışında başka bir mahalle eklendi mi ?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için Keçiören ilçesinde 2 mahalle proje aşamasındadır. Proje bölgelerimizde değişiklik bulunmuyor. Yatırımlarımız devam edecektir.
  • ankara etimesgutta olsa guzel olur
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    bende etimesgutta oturuyotum cogu yerde alt yapi 20 yilliktir umarim kisa surede gelir turknet kullaniyirum santral bagliyim sozde turknet internet sitesinde yapa gorunuyor ama musteri hizmetleri yapa yok diyor
    Gelirse baglicaya gelir ilk olarak nede olsa belediye baskani orali
  • Etimesgut etiler mah eklerseniz guzel olur
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Evet en değerli yerlerinden biri ama orda diğer iss lerin fiberi var . Diğer mahallelerine öncelik verilirse daha iyi olur. :)

benim kaldigim yerde eve kadar hic mahallede fiber yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.