Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
28
Favori
109.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulusi

Merhaba, Keçiören denince Ankaralılar bilir akla ilk gelen yerler Gazino, Tepebaşı, Mecidiye ve Şose dir.

Tepebaşı mahallesi için de talep oluşturabilir misiniz. Keçiörenin tam merkezi Keçiören Belediyesi'nin üstünde. :)

Alıntıları Göster

Napalım şimdi mahalleleri mi yarıştıralım :D talebinizi iletip geçin hocam...

Çiçekli,İncirli diye geçer incirlinin nüfusu 30 binin üstünde;keza Emrahda Etlik olarak geçer şimdi bu mahalleleri buralara bağlamayıp ayırdılarsa bu bizim suçumuz mu? Keza yeni kurulan bir mahalle değiller... Buradan yetkililere sesleniyorum :D

@Samet eroglu hocam keçiörenin yüzde 80'i kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Aşağı Eğlencede kentsel dönüşüm kapsamında ama oraya geliyor misal.

....."Tepebaşı, Ayvalı, Aşağı Eğlence, Çiçekli, Emrah, Basınevleri, 19 Mayıs, Kalaba, Karargahtepe, Şenlik, Pınarbaşı, İncirli, Esertepe, Kavacık Subayevleri, Hasköy, Yakacık, Güçlükaya, Pınarbaşı mahalleleriyle birlikte 17 mahalle kentsel dönüşüm ve kentsel yenilemeye girdi. Böylece Keçiören’deki 25 mahallede kentsel dönüşüm ve yenileme gerçekleştirilecek."......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 12 Haziran 2021; 18:44:19 >

• Bilemiyorum. Aşağı eğlence neden var . @weritaserumok @TurkNetDestek sormak lazım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Bulunduğum Peyami Sefa Mah. 333. sokak Mamak Tip9 saha dolabı geldi. Fakat şuan hala santrale uzaklık 1117 metre görünüyor. Yeni bağlanan santrale dolabına uzaklık 300 metre bile yok. Acaba bu geçiş yapılması ne kadar sürer ve binamız için de bu geçiş olacak mı? Yani Bu dolaba yakın Her bina bu dolaba yönlendirilir mi?

• Samet eroglu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Adresinizi il, ilçe ve mahalle olarak benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimize ileteceğim.
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an da bizden vae altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsunuz? Vae altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız bu konuda yerleşik operatör tarafından bölgedeki saha dolabı değişikliği yapılması öngörülürse ve yapılırsa bizdeki hız değerlerinizde değişecektir. Ancak bu konuda işlemlerin yerleşik operatör tarafından yapılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, şu an da bizden vae altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsunuz? Vae altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız bu konuda yerleşik operatör tarafından bölgedeki saha dolabı değişikliği yapılması öngörülürse ve yapılırsa bizdeki hız değerlerinizde değişecektir. Ancak bu konuda işlemlerin yerleşik operatör tarafından yapılması gerekiyor.

Şuan yeni yeni altyapı çalışmaları yapılıyor ve devam ediyor. Sistemde hala 12 mbit olarak gözüküyor. Sisteme sanırım girmemişler ya da bizim bina bu saha dolabında olup olmayacağı belli değil. Bizim bu saha dolabında yer almamız için başvuru yapmamız mı lazım. Evimin dibinde tip9 saha dolabı dediğim gibi 300 metre yok ama altyapıyı kontrol ettiğimde hala 1117 metre uzaklığındaki saha dolabına bağlı görünüyor. Şuan Türknet Yapa kullanıyorum.

• Merhaba yayla mahallesi için yeni bir haber var mı acaba ? Kesin olarak 2021 yılı planlarına alındığını söyleyebilir misiniz ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 13 Haziran 2021; 16:18:39 >
    saha dolaplarındaki değişiklik yerleşik operatör tarafından uygun görülmesi durumunda bölgedeki tüm kullanıcılar için yapılmaktadır. Maalesef bu konuda biz müdahalede bulunamıyoruz.

Yapa altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız bu durumu belirterek www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturarak vae'ye geçiş yapılması durumunda alabileceğiniz hızı sorabilirsiniz. Arkadaşlarım bu konuda size bilgi verecektir.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Keçiören Yayla mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Hocam ya Ankara Keçiören Emrah mahallesi için şok bir haber var mı? Son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 13 Haziran 2021; 17:17:40 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Son olarak merak ettiğim şimdi bu Tip9 saha dolabı oluşturuldu. Bu saha dolabı hemen aktfileştiriliyor mu, yoksa belli bir zaman sonra uygulamayla mı bu saha dolabına yönlendirilmeye başlanacak? Kullanıcılar altyapı sorgulama yaptıklarında tip9 değerlerini şuanda görüyorlar mı? Bizim başvuru mu yapmamız lazım?

• @TurkNetDestek Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak için sormak istiyorum.

• Ortalama olarak 3 ay sürüyor diyebilirim dolabın aktif olması. Tabi daha kısa veya daha uzunda sürebilir, bölgedeki ekiplerin iş yoğunluklarına bağlı.

Dolap aktif olduğu zaman sorgu sayfasında yeni değerler görünür. Dolap aktif olmadan görünmez. Herhangi bir başvuruya gerek yok.

• Oturduğum yer ayvalı caddesi etlik mahallesi olarak geçiyor burası gigafiber planı dahilinde midir?

• Ankara Keçiören Atapark mahallesi

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    Merhaba, size detaylı bilgi verebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • Nascroult kullanıcısına yanıt
  • mustafadex M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Keçiören Etlik mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.