Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.944
Cevap
28
Favori
109.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Etlik, aşağı eğlence, ayvalı, esertepe, yayla, atapark ve kuşcağız mahalleleri için 2021 yılı içerisinde gigafiber çalışmalarının tamamlanacağı söyleniyor.

Ufak bir harita boyadım bu mahalleleri gösteren;

Elinize sağlık hocam

• sinirleribozulanadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • slaperigtje S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi daha önce not alarak paylaşmıştım ama planlanan bölgelere yeni bir mahalle eklenmedi.
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Çankaya 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not alarak proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Çankaya da 2021 icerisin de next level hariç başka bölgelere götürülmeyecek mi Sadece Keçiörene mi yoğunlaşcaksıniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, madem Etlik Mahallesi'ne kadar gelmişler, oradan Ayvalı Mah.'ne de çıkıverseler. Zaten yanyana mahalleler bunlar.

• Hocam zaten Ayvalı mahallesine de geliyorlar..

Ankara Keçiören Emrah mahallesi bekliyoruz TürkNet.. @TurkNetDestek

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Ayvalı Mah tamamına gelmiyorlar ama, şu an Türk Telekom bile fiber interneti Gençlerbirliği Futbol Okuluna kadar getirmiş, yukarıya çıkmamış oradan. Bu sebeple fiber geçemiyorum. Sadece hiper sunuyor 300 metre mesafeden, ama ona da zaten port yok port yok deyip duruyorlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 15 Haziran 2021; 13:0:22 >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ayvalı Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. Ekipler iş planlarına göre işlem sağlayacaklardır.
  • Keçiören incirli ile Keçiören 19 mayıs arasında oturuyorum. Keçiören İncirli Mahallesi ve Keçiören 19 Mayıs mahallesinede gelin nüfusu yüksek @TurkNetDestek

• ksquarte kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt

• Merhabalar Ankara/Keçiören/Osmangazi mahallesine fiber gelecek mi? Burada TurkNet aboneleri de mevcut.

• cinnaha ttnet fiber döşüyor türknete başvursam gigabit internet alırmıyım

• AtaBy4vir A kullanıcısına yanıt

TT altyapısı üzerinden gigafiber hizmeti alamazsınız.

• 2021 yılı içerisinde belirtilen tüm mahallelere hizmet başlayacak mı? Tüm mahalleleri kapsayacak biçimde mi olacak yoksa birkaç cadde veya sokakla mı sınırlı kalacak?

• Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak Gigafiber istiyor @TurkNetDestek

• Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Ankara03 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje kapsamındaki mahallelerde sokak ve cadde ayrımı yapmadan gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.