@TurkNetDestek pm ye bakabilirmisiniz? |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (23. sayfa)
-
-
Merhaba, paketinizi 75 Mbps'e kadar VDSL olarak güncelledim. Keyifli kullanımlar dilerim -
@TurkNetDestek Gigafiber bölgesinde çalışmalar belirli bir sıra ile mi ilerliyor ? Yoksa öncelik mevcut turknet abonelerinin olduğu sokaklar mı oluyor ?
-
Merhaba, ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar. -
Ankara Etimesgut 30 Ağustos Mahallesini de not edebilir misiniz?
-
Keçiören Çiçekli Mahallesi @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilettiğiniz adresi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Sevgili @TurkNetDestek ben ankara gölbaşı tokide oturuyorum ama maalesef fiber altyapısı yok ve gerçekten gerek oyundaki ping sorunu olsun gerek intenetin yavaşlığı olsun şuanki internetimden bıktım . Yakın bir zamanda altyapı çalışması yapacakmısınız çünkü sinirden bilgisayarı kıracak duruma geldim . Herkes sizi öneriyor umarım altyapı getirirsiniz ve bir an önce sizin fiberinizden faydalanırız . Ne gerekiyorsa yapacağım yarın dilekçe vs hazırlamayı düşünüyorum başvuru için . Bilgilendirirseniz çok sevinirim Bu arada gigafiber gelirmi gelmezse allah için normal fiber getirin yalvarırım :( @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themakina06 -- 27 Haziran 2021; 19:46:40 > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir. -
Eymir mahallesi sapanca gölü caddesi bu arada hızlanması için dilekçe toplamam gerekiyor mu ? @TurkNet Destek
Edit : @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themakina06 -- 28 Haziran 2021; 12:1:30 > -
Merhaba, ben adresinizi notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaştım. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir. -
Hocam çok teşekkür ederim çok mutlu oldum , umarım yaparsınız . Dilekçe toplasak site olarak etkili olur mu ? Çünkü sitedeki herkes istiyor . @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themakina06 -- 28 Haziran 2021; 16:53:27 > -
Site yöneticiniz ile görüşerek https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber sayfamızdan formu doldurabilirsiniz. Proje ekiplerimiz değerlendirecektir. Olumlu olması durumunda iletişime geçecekler. İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Tamamdır :)
-
-
Merhaba, paylaştığınız 3 mahallede 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba. Ankara Keçiören Emrah mahallesi için taze gelişen bir hadise var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, henüz Emrah Mahallesi için bir gelişme yok. -
ankara etımesgut etıler mahallesı ıcın nezaman turknet gıgafıber gelır @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 29 Haziran 2021; 23:46:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X