Sadece bu sene için planlama tarihlerini açıklıyorlar 2022 için belli değil. Çankaya - Emek 2021 yılı için planlama kapsamındaydı ama sonradan değiştirdiler yukardaki arkadaşında dediği gibi şuan için sadece Keçiören İlçesindeki bazı mahalleler kapsam içinde ve bu mahallelerde çalışmalar henüz başlamadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 4 Temmuz 2021; 21:5:33 > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (25. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: IsO6Etlik ve İncirli'yi komple çalışma planına alsalar super olur. Yoksa hep bir taraf eksik kalıyor. Bu kadar yakınken giga alamamak üzecektir:(
Alıntıları Gösterkeşke hocam keşke :D
@TurkNetDestek Keçiören Çiçekli Mahallesi gigafiberi ısrarla istiyor :D
-
Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, planlanan bölgelerin tek tek bilgisini veremiyorum. -
Keçiören İncirli Mahallesi Nüfus (33.484)
Keçiören 19 Mayıs Mahallesi Nüfus (27.036)
Keçiören Çiçekli Mahallesi Nüfus (11.389)
gigafiber istiyoruz ee çay da koydum gelin hadi daa @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben mahalleleri notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Sevgili @TurkNetDestek pm bakabilir misiniz ?
-
Merhaba, değerlendirme proje ekipleri tarafından yapıldığı için size bu konuda net bilgi veremiyorum. -
Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokağına bekliyoruz. @TurkNetDestek
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Ayvalı mahallesine ilk kazmayı ne zaman vuracaksınız Superonline fiber Ayvalıya dün ilk kazmayı vurdu.
@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chef30 -- 11 Temmuz 2021; 14:56:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba Ankara keçiören emrah mahallesine gelecek mi fiber?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi - İncirli Mahallesi - Çiçekli Mahallesi
bu 3 mahalleyi birleştirip giga fiber verseniz nasıl olur @TurkNetDestek?
-
Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.
Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.
-
Merhaba, proje kapsamındaki bölgelerimizde çalışma yaparak 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. Çalışmaların başlayacağı net bir tarih bilgisi bulunmamaktadır. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Pamuklar mahallesinde sitelere girmişler hocam, ayvalıda durum ne solde ?
Cumartesi pazarının üstüne doğru hat çekmişler. İki tanede menhol gördüm ama nereye gitmişler takip edemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 11 Temmuz 2021; 19:34:3 > -
Hocam kardeşler mahallesine gelmiş Superonline. Gençlerbirliği stadının üstü tarafına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ankara'da huzur mahallesi bölgesine hizmet vermeyi düşünüyor musunuz? Sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X