Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.950
Cevap
28
Favori
110.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yurtvonnegud

Herhangi başka bir yer planlama da değil mi 2022 için? Çankaya Yenimahalle veya Etimesgut.

Alıntıları Göster

Sadece bu sene için planlama tarihlerini açıklıyorlar 2022 için belli değil.

Çankaya - Emek 2021 yılı için planlama kapsamındaydı ama sonradan değiştirdiler yukardaki arkadaşında dediği gibi şuan için sadece Keçiören İlçesindeki bazı mahalleler kapsam içinde ve bu mahallelerde çalışmalar henüz başlamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 4 Temmuz 2021; 21:5:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Etlik ve İncirli'yi komple çalışma planına alsalar super olur. Yoksa hep bir taraf eksik kalıyor. Bu kadar yakınken giga alamamak üzecektir:(

Alıntıları Göster

keşke hocam keşke :D

@TurkNetDestek Keçiören Çiçekli Mahallesi gigafiberi ısrarla istiyor :D

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • yurtvonnegud Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgelerin tek tek bilgisini veremiyorum.
  • Keçiören İncirli Mahallesi Nüfus (33.484)

Keçiören 19 Mayıs Mahallesi Nüfus (27.036)

Keçiören Çiçekli Mahallesi Nüfus (11.389)

gigafiber istiyoruz ee çay da koydum gelin hadi daa @TurkNetDestek

• ksquarte kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben mahalleleri notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Sevgili @TurkNetDestek pm bakabilir misiniz ?

• themakina06 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, değerlendirme proje ekipleri tarafından yapıldığı için size bu konuda net bilgi veremiyorum.
  • Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokağına bekliyoruz. @TurkNetDestek

• Nascroult kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Ayvalı mahallesine ilk kazmayı ne zaman vuracaksınız Superonline fiber Ayvalıya dün ilk kazmayı vurdu.
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chef30 -- 11 Temmuz 2021; 14:56:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba Ankara keçiören emrah mahallesine gelecek mi fiber?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi - İncirli Mahallesi - Çiçekli Mahallesi

bu 3 mahalleyi birleştirip giga fiber verseniz nasıl olur @TurkNetDestek?

• Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.

Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

• Merhaba, proje kapsamındaki bölgelerimizde çalışma yaparak 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. Çalışmaların başlayacağı net bir tarih bilgisi bulunmamaktadır.
  • thegamador T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • sinirleribozulanadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Pamuklar mahallesinde sitelere girmişler hocam, ayvalıda durum ne solde ?

Cumartesi pazarının üstüne doğru hat çekmişler. İki tanede menhol gördüm ama nereye gitmişler takip edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 11 Temmuz 2021; 19:34:3 >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Hocam kardeşler mahallesine gelmiş Superonline. Gençlerbirliği stadının üstü tarafına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Ankara'da huzur mahallesi bölgesine hizmet vermeyi düşünüyor musunuz? Sabırsızlıkla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.