|
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (26. sayfa)
-
-
Ankara/Çankaya/Huzur Mahallesi/1134.cadde , şimdiden emekleriniz için çok teşekkürler.
-
Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için ben teşekkür ederim. -
gigafiber için modem ücreti alınmazken vdsl için neden modem ücreti alınıyor acaba? ikisi de aynı modem iken üstelik.. bunun mantıklı bir açıklaması mevcut mu?
-
Ankara/Mamak Derbent Mah 1290 Sokak Ihlamur Konutları Gigafiber altyapsında var mı?
-
Türknet Fiber Dönüşüm Direktörü ile Türknet çalışanı yayın yapmış Gigafiber ile ilgili, merak edenler için:
https://www.twitch.tv/videos/1084366850
Nüfusu kalabalık, üniversite çevresindeki mahallelere öncelik veriyorlarmış. Mahallede ne kadar çok Türknetli varsa o mahalle de radara giriyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcassa -- 13 Temmuz 2021; 14:59:22 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İlginiz için teşekkürler
-
Merhabalar, Ankara/Mamak Abidinpaşa mah. veya Aşık Veysel mah. için bir plan mevcut mudur? Teşekkürler. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseori -- 13 Temmuz 2021; 19:22:21 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Fiber direktörü Aytac bey canlı yayın da ankara bir daha ay yani ağustos ayın da ankara başlıcaz dedi ama daha fazla detay vermedi @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara da daha gigafiber altyapı çalışmaları başlamamış mı?
-
Keçiören de 7 mahalle proje içerisinde ama kazılar başlamadı henüz bayramdan sonra başlayacak muhtemelen.
-
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için Aytaç Bey'in verdiği bilgiler dışında net bilgi veremiyorum. -
Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 16 Temmuz 2021; 11:54:39 > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Demirlibahçe'ye ne zaman gelir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kira Kozo -- 17 Temmuz 2021; 12:40:26 > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba, Ankara planlarında bir değişiklik/güncelleme oldu mu acaba ? Ve çalışmaların başlayacağı tarih hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü ?
-
Merhaba Sincan Törekent Mahallesine ne zaman gelir gigafiber? Müstakil evlere getirme planınız var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X