Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.950
Cevap
28
Favori
110.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilçe bilginizi de paylaşır mısınız? Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • Ankara/Çankaya/Huzur Mahallesi/1134.cadde , şimdiden emekleriniz için çok teşekkürler.

• xilent X kullanıcısına yanıt
    Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için ben teşekkür ederim.
  • gigafiber için modem ücreti alınmazken vdsl için neden modem ücreti alınıyor acaba? ikisi de aynı modem iken üstelik.. bunun mantıklı bir açıklaması mevcut mu?

• @TurkNetDestek

Ankara/Mamak Derbent Mah 1290 Sokak Ihlamur Konutları Gigafiber altyapsında var mı?

• Türknet Fiber Dönüşüm Direktörü ile Türknet çalışanı yayın yapmış Gigafiber ile ilgili, merak edenler için:

https://www.twitch.tv/videos/1084366850

Nüfusu kalabalık, üniversite çevresindeki mahallelere öncelik veriyorlarmış. Mahallede ne kadar çok Türknetli varsa o mahalle de radara giriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcassa -- 13 Temmuz 2021; 14:59:22 >
  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkürler

• Merhabalar, Ankara/Mamak Abidinpaşa mah. veya Aşık Veysel mah. için bir plan mevcut mudur? Teşekkürler. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseori -- 13 Temmuz 2021; 19:22:21 >
  • Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Fiber direktörü Aytac bey canlı yayın da ankara bir daha ay yani ağustos ayın da ankara başlıcaz dedi ama daha fazla detay vermedi @TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet eroglu S kullanıcısına yanıt

Ankara da daha gigafiber altyapı çalışmaları başlamamış mı?

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt

Keçiören de 7 mahalle proje içerisinde ama kazılar başlamadı henüz bayramdan sonra başlayacak muhtemelen.

• Samet eroglu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için Aytaç Bey'in verdiği bilgiler dışında net bilgi veremiyorum.
  • Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 16 Temmuz 2021; 11:54:39 >
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Demirlibahçe'ye ne zaman gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kira Kozo -- 17 Temmuz 2021; 12:40:26 >
  • Kira Kozo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Ankara planlarında bir değişiklik/güncelleme oldu mu acaba ? Ve çalışmaların başlayacağı tarih hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü ?

• Merhaba Sincan Törekent Mahallesine ne zaman gelir gigafiber? Müstakil evlere getirme planınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.