Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.950
Cevap
28
Favori
110.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, daha önce talebinizi proje ekibimiz ile paylaştım ama bu konuda size süre ya da gelip gelmeyeceği konusunda kesin bilgi veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok

ağzınıza sağlık hocam aynen katılıyorum...

Sevgili @TurkNetDestek zaten birbirine çok yakın olan "Çiçekli-İncirli Mahalleri" ---- "Basınevleri-Emrah Mahalleri" yada "Emrah ve Çiçekli Mahallesini" birleştirip gigafiber kurabilirsiniz :D çözümse çözüm... Nüfussa nüfus...

Alıntıları Göster

Etlik ve İncirli'yi komple çalışma planına alsalar super olur. Yoksa hep bir taraf eksik kalıyor. Bu kadar yakınken giga alamamak üzecektir:(

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin talebinizi de not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Daha önce not alındı ama yine söyleyeyim arada bir gelir söylerim atalarımız ne demiş''isteyenin bir yüzü vermeyenin Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] '' Ankara/Sincan/Fatih mahallesi hem Turknet-Yapa'nın ilk uygulandığı yerlerden biriyiz gelin burası tam sizlik. Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 30 Haziran 2021; 14:21:13 >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Şu an için planlarda bir değişiklik bulunmuyor.
  • @TurkNetDestek ben site yöneticisiyle konuşup başvuracağım yine de ama bu sene gelmezse gölbaşı eymir mahallesi için 2022 de bir planınız varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: themakina06

@TurkNetDestek ben site yöneticisiyle konuşup başvuracağım yine de ama bu sene gelmezse gölbaşı eymir mahallesi için 2022 de bir planınız varmı ?

siteye gelme prosedürü farklı;

mahalleye gelmese bile yöneticiniz başvurur,türknette onaylarsa sitenize mahalleden önce gelir.

Bizim buradan talep ettiğimiz gibi 3-5 kişinin istemesiylede gigafiber gelmez.Sitede oturanların büyük çoğunluğu gigafiber kullanmak istediğine dair yöneticiye dilekçe verecek ancak öyle.(Sitede oturanların sayısı,gigafiber kullanmak isteyenlerin sayısı büyük etken)

Ve birde tüm konuyu okuduğum için ekliyorum 1 yıl sonrasıyla alakalı bilgi vermiyorlar sadece bu sene planlarda olup olmadığını kontrol edebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 30 Haziran 2021; 18:48:31 >

• ve keçiören çiçekli mahallesi gigafiber bekliyor @TurkNetDestek

• @TurkNetDestek Merhaba, yayla mahallesi için bir gelişme var mı acaba ? Ek olarak Ankara'da ilk kazmayı ne zaman vurmayı planlıyorsunuz ? Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

• themakina06 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir.
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için bu konuda net bir süre bilgisi veremiyorum. Gigafiber bölgelerimizdeki mahallelerde kablo bağlantısı yapılacaktır. Ardından kutu konularak aktivasyon aşamasına geçecektir. Gigafiber hizmetimiz aktif olduğunda mevcut abonemizseniz dönüşüm işlemleri için arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir.
  • bağlarbaşı mah. planlama dahilindemi birde binada superonlinefiber var engel durum oluşturur mu ?

• rys R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Altyapıyı diğer operatörlerden bağımsız olarak çektiğimiz için herhangi bir engel durum oluşturmayacaktır.
  • Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi

Keçiören - İncirli Mahallesi

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]  @TurkNetDestek

• sinirleribozulanadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Şu anda Ankara'da planlanmış tüm yerleri söylerseniz ev bakmaya başlayacağım. Teşekkürler.

• yurtvonnegud Y kullanıcısına yanıt

Ankara da bu yıl sadece keçiörenin bu mahallelerine gigafiber gelecek.

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Ankara da bu yıl sadece keçiörenin bu mahallelerine gigafiber gelecek.

Herhangi başka bir yer planlama da değil mi 2022 için? Çankaya Yenimahalle veya Etimesgut.

• yurtvonnegud Y kullanıcısına yanıt

2022 için hiç bilgi verilmedi bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.