|
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (20. sayfa)
-
-
ankara Keçiören emrah mahallesine de bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElifDoğa -- 14 Haziran 2021; 12:12:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
Ankara / Keçiören / Kuşcağız Mahallesi
-
Ankara Keçiören Aşağı eğlence de son durum nedir ?
-
Merhaba, mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef bu konuda bilgi alamıyoruz. Mevcut müşterimizseniz aktivasyon işlemleri tamamlandığında arkadaşlarım dönüşüm işlemleri için sizinle iletişime geçerek randevu alacaktır.
Mevcut abonemiz değilseniz altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak görüntüleyebileceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz.4 gözle bekliyoruz
-
Kuşcağızın her yerine gelicek mi acaba @TurkNetDestek
quote:
Orijinalden alıntı: Samet erogluKuşcağızın her yerine gelicek mi acaba @TurkNetDestek
Türknet bir mahalleye girdiyse tamamına fiber altyapı getiriyor.
-
Kendi çapımda yapmış olduğum Türknet Keçiören Gigafiber proje aşamasındaki mahalleler
@TurkNetDestek Keçiören Çiçekli Mahallesine bekliyorum gelmezseniz küserim :D
@xSwindLer hocamda Keçiörenin mahalle isimlerini gösteren harita paylaşmıştı onuda tam ekran ekliyebilirseniz sevinirim.
-
Umarız. Dileğimiz de o yönde asfalt sezonu ekim de kapanıcak. Ekimden sonra kışa da giricez. Kasım ve ekimden önce altyapı kazma işlemlerini tamamlarlar herhalde. @weritaserumok
Merhaba, gigafiber proje bölgemizde olduğu için sokak cadde ayrımı yapmadan altyapı çalışması yapacağız. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi ve Keçiören - İncirli Mahallesini ekiplere iletirmisiniz @TurkNetDestek
-
@TurkNetDestek Peki altyapı çalışması başlamadan bina yöneticileriyle bir iletişim kuruyormusunuz olur istemek gibi öyleyse eğer bina yöneticisine bilgilendirme yapıcam.
Merhaba, şu an güncel olarak hangi mahallelere gigafiber geliyor. Çankaya - Ata mahallesine gelecek mi?
Etlik, aşağı eğlence, ayvalı, esertepe, yayla, atapark ve kuşcağız mahalleleri için 2021 yılı içerisinde gigafiber çalışmalarının tamamlanacağı söyleniyor.
Ufak bir harita boyadım bu mahalleleri gösteren;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X