< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (84. sayfa)
-
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Şimdiki servis sağlayıcımdan çıkış yapacağım 1200₺ cayma bedeli ödeyip Gigafiber için ama 1000₺'sini cayma bedeli olarak faturamdan düşecek misiniz sonra bana sıkıntı olmasın da?
-
Merhaba, fesih bedelinin 1000 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Fesih faturanızı hizmet aktif edildikten sonra www.turk.net/oim sayfamızdan yükleyebilirsiniz -
Gigafiber internetim bağlanana kadar diğer servis sağlayıcımı iptal etmesem olur mu (o da fiber internet) yoksa onu iptal edip mi başvuru yapmam gerekiyor çünkü o aradaki süre boyunca internetsiz kalmak istemiyorum.
Edit: Binamda Türknet kullanan birisine sorduğum zaman Türknet'in sitesinde Gigafiber yazısının gözüktüğünü (ben de sitenizde görüyorum), apartmanın önüne kadar da kablo geldiğini ama daha kutu takılmadığını, kutu takılması içinde dairede 2-3 kişinin geçme isteğinde bulunması gerektiğini söyledi. Madem daha Gigafiber'e tam olarak geçemiyorum neden sitenizde Gigafiber aktif yazısı yazıyor yardımcı olabilir misiniz acaba kutu takılması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 11 Ekim 2022; 22:42:30 > -
Merhaba, eğer altyapı sorgulamada gigafiber paket bilgisi geliyorsa başvuru yapabilirsiniz. Ekipler gelerek bağlantı yapıyor ama bana konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? Kutunun takılması için proje ekibimize bilgi vereceğim. -
Tamamdır özel mesaj gönderdim.
-
Kontrol ederek dönüş yapacağım. -
Proje bölgesinde olan bir yer için altyapı talebi iletmek gerekli midir?
-
Merhaba, eğer üzerinden yaptığınız sorgulamada görünmüyorsa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Evimde şu anda FTTH 24 Mbps Superonline fiber internet var (internet kendi üstümde) bugün apartmanıma sizin sayenizde TurkNet'in GigaFiber'i geldi ama Superonline'ın taahhüdünün bitmesine daha bir ay var ve bir ay için çok saçma cayma bedeli çıkartıyorlar.
Superonline'ın taahhüt süresi bitene kadar evimde TurkNet'in GigaFiber'ini de kullanabilir miyim (bu interneti de kendi üstüme açacağım) port vb. şeyler açısından problem olmaz değil mi?
-
Olmaz kullanırsın farklı altyapılar.
-
SuperOnline da apartmanda boş port varsa kullanabilirsiniz dedi yoksa kullanamazsınız dedi.
Boş port dediği de apartmanda internet kullanmayan birisiymiş ne kadar doğru bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superonline ile Türknet birbirinden bağımsız. Superonline Türknete başvuru yapın onlar size kurulum yapar.
Binadaki kutunun kapasitesi var 8-16-32-64 diye gider. 20 dairelik apartmana bazen 16'lık port takıyorlar bazen 8 abone sayısı dolarsa yeni port ekliyorlar zaten fiberde sorun olmaz bunlar.
Süperonline'ı boşuna aramayın Türknet abonelik açtıysa başvurun aynı anda 2 farklı firmadan kullanabilirsiniz çünkü 2'si farklı kutudan kablo çekiyor.
-
Gigafiber sorgulamada 1000mbps var gözüküyor, herhalde başvurular açılmıştır.
SuperOnline taahhüt cayma bedelini bu kadar yüksek tutmasa ödeyip sadece TurkNet kullanacağım ama 1000₺ den de fazla olduğu için ödemesi de problem, bitmesini beklesem TurkNet bağlanana kadar en az 5-6 gün internetsiz kalacağım bana da en mantıklısı 1 aylık için de olsa çift servis sağlayıcısı kulllanmak geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 17 Ekim 2022; 20:30:55 >
Merhaba, mevcut hizmetinizi iptal ettirmeden gigafiber aboneliği alabilirsiniz -
Dün akşam başvurumu yapıp TC'mi sisteme yükledim bakalım.
Umarım bir ay içerisinde bağlantıyı yaparlar, dün apartmana kutuyu takmaya gelen servis ekibi 1 hafta içerisinde bağlanır dedi ama hayırlısı...
Gigafiber başvurusu yaptığıma göre apartmandaki kutuya sinyal gelme gibi bir durumu beklememe gerek yok değil mi öyle olsaydı başvuru yapamazdım sanırım?
Ekipler adrese geldikleri zaman bağlantılarınızı yapıyorlar. Şimdiden ailemize hoş geldiniz -
Arkadaşlar boşa beklemeyin 20 yılda birkaç mahallenin dışına ancak çıkar bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ankara mamak bölgesi için bir gelişme yok mu hala? başvuru yaptık her gün kontrol ediyoruz ama olumlu bir sonuç yok..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X