Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Silivri'ye Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Silivri sakinleri, müjdeli haber, TurkNet GigaFiber yakında Silivri'deki site bölgelerine de ulaşacak. GigaFiber protokol detayları hakkında bilgi almak isteyenler (sadece SİLİVRİ ilçesi), forumda özelden bana yazabilirler. Gelişmeleri hep birlikte paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 25 Mart 2025; 0:19:56 >

• Kağıthane'de bu sene içinde tekrar çalışmalar başlayacakmış, tarih konusunda bir gelişme var mı?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Gigafiber altyapı kurulum ve aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleştiriliyor. Net tarih ve zaman bilgisi malesef verilememekte, en güncel bilgiyi almak için Turk.net altyapı sorgulama ekranlarından sorgulama yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

türknet destek ile aynı mesajı atmışsın. lafa geldi mi öğrenmek istediğiniz birşey varsa yazın diyorsun. kopyala yapıştır cevap verme insanlara ayıptır.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kickboxer_18 açılan forum sadece Silivri ilçesi için geçerlidir. Kağıthane ilçesi ile alakalı ilgili sorumlu malesef ben değilim, bölgenizde yapılacak çalışmayı Turk.net altyapı sorgulama sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Net tarih ve zamanı, yapılacak veya başlanacak çalışmayı malesef benim üzerimden öğrenemezsiniz. Dm’den nasıl ilerlediğini size ilettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.