Şimdi Ara

Turknet gigafiber süreci Gaziosmanpaşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Gaziosmanpaşa kazım Karabekir mahallesi

Merhabalar benim gibi meraklı olan kişilerin olacağından emin olduğum için size gigafiber sürecimi aktaracağım

8 Haziran 2022 siyah fiber kablo bina girişinde bekliyor :)

Gelişme olunca güncelleme yapacam

• Merhaba, kablolama sürecinden sonra apartmana kutular takılacaktır. Kutudan sonra da aktivasyon tamamlanır. Binanıza kutu geldiği zaman bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum 🥳🥳

• Binaya kutu geldi.
  • mehmetsokmen M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili bölge için bu ay içinde aktivasyon verilecektir.
  • mehmetsokmen M kullanıcısına yanıt

bizimde binaya 27 nisanda kutuyu koymuşlardı hocam ondan sonra bekle babam bekle 50 gün oldu inşallah senin hızlı bağlanır  

• Korkutma beni😂😂 bölge neresiydi

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bir kaç yıla gelin ya 8 mbps yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsokmen

Korkutma beni😂😂 bölge neresiydi

Tekirdağ/ Süleymanpaşa Yavuz Mahallesi

öyle hocam geçiştirip duruyorlar sallamasyon cevaplar veriyorlar ttnet müşterisiyken mayıs sonu aktif olacaktı bu yüzden türknet'e geçtik şimdi haziran sonu gelicek süre bilgisi belli değil'e döndü iş. Dediğim gibi Türknet Gigafiber hakkında yardımcı olma , bilgi verme ve süreç takibi hakkında sana hiç yardımcı olmuyor. bir dediği bir dediğini tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Haziran 2022; 2:30:2 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden size dönüş sağladım. Bana iletilen bilgiler doğrultusunda size yardımcı olmaktayım, proje ekipleri net tarih iletemedikleri için ben de size bilgi veremiyorum ancak takibini sağlıyorum. Bir güncelleme olması durumunda sizi bilgilendireceğim.

Öncelikle sağol her zaman dediğim gibi seninle bir problemim yok biliyorum yardımcı olmaya çalıştığını ama adamlar sana net bilgi vermediği için bana verdiğin o bilgiler yetersiz kalıyor. Bak şimdi haziran sonunda gigafiber aktif olacak diyor oradaki lider arkadaş :) Türknet' in resmi forumunda da konum var . Merhabalar, bölgenizin aktivasyonunun ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 11 gün sonra haziran ayı bitecek nereye aktif olacak benim hiç memnun olmadığım nokta bu işte proje ekipleri size net bilgi vermediği için ezbere cevaplar vermek zorunda kalıyorsunuz. Diğer konularda sana işim düşse anında yardım ediyorsun bir destek kaydı açsam direk görüp ilgilenebilirsin mesela bunun gigafiber sürecindede olması lazım ama dediğim gibi adamlar size yetersiz bilgi verdiği için yada hiç bilgi vermediği için ortaya memnuniyetsizlik çıkıyor. Dediğim gibi ben Türknet ' in Gigafiber sürecinden hiç memnun kalmadım daha fazla müşteriyle ilgilenip daha net cevaplar vermesini beklerdim sonuçta 1000 lik hız bağlanacak insan aşırı heyecanlı bir şekilde bu hizmeti bekliyor ama süreç uzayınca maalesef heyecan falan kalmıyor ölüp gidiyor. Hatta benim artık gigafiber bağlanayacağından umudum bile kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Haziran 2022; 12:38:9 >

Sizi çok iyi anlıyorum, bir an önce hizmeti kullanmak istiyorsunu.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    adresinden bilgileri paylaşın, ekiplerimiz sizi arayarak aktivasyon için bilgi iletsin. Bize de bölgeniz ile ilgili bir tarih ulaşması durumunda mutlaka sizi bilgilendireceğiz.

Merhaba, ben de Gaziosmanpaşa'da, Sarıgöl Mah.'da oturuyorum. Merkez Mah.'deki Turknet Gigafiber çalışmasından sadece 1 sokak ileride kalmış oldum ve bu hizmetten mahrum kaldım. Sitenizden de form doldurdum. Bölgem için bir çalışma düşünülüyor mu acaba, yoksa da talebimizi iletmeniz mümkün mü?

• Müneccim Tercüman M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden talep olarak adresi iletmeniz yerelidir. Her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendiriliyor.

Dediğini yaptım doldurdum hepsini ancak şöyle bir şey var bizim mahallede zaten gigafiber kurulum süreci bitti . Bu gigafiber istiyorum sayfasını kullanan kişiler mahallesine hiç gigafiber gelmemiş insanlar değil mi

Aktivasyon tamamlanmadığı için de talep olarak iletiyorsunuz, ekiplerimiz size bilgi iletiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.