Şimdi Ara

TÜRKNET HAYAT DERSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba herşey kendi öğrenci evimde kullandığım türkneti ailemede önermemle başladı önerdim evrakları ertesi gün yolladık kaç gün oldu bilmiyorum aktif oldu açıkcası zaman geçmek bilmiyor geçiyorda geçiyor ilk başta samanyolundaki kötü adamlara benzeyen bir adam geldi etrafa baktı bide eve bakıyım dedi sonra yapıcak bişey yok abi türk telekom bakıcak türk telekomda var sıkıntı dedi arıza form doldurdu gitti sonra türk telekomla anlaşamamış bizim türknet heralde 1-2 hafta geçti modem buğün geldi türk telekomda sorunu çözmemiş modemi taktık allahın izniyle adım adım ilerliyoruz adsl ışığını yakıp sonra internet ışığını yakıcaz ikisi aynı anda gelmez büyük ihtimal hayatta parasını verip satın alamayacağın şeylere kesinlikle hizmeti eklemek istiyorum herşey para değil arkadaşlar nüfuslu olmak tanıdığı olmak önemli artık çözüm odaklı düşünmüyorum saldım yani düşünüyorum vay be bu da böyle bişeymiş ne türk telekomun ne türknetin ne yaptığı belli değil bence gerçek kaliteli bir hizmeti bu ülkede aramamız saçma bir japon ahlakı arıyor insan işte nerde bizim mahalledeki suriyeliler giriyomuş internete gülüyolar bize özel paketler hizmetler var abi diyolar gerçekten yanlış ülkenin vatandaşıyız arkadaşlar türknette forumdaki arkadaş var sorun çözüldükten sonra yazıyor hep numaramı veriyim uzun uzun konuşalım o arkadaşla hayata dair

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.