Şimdi Ara

TurkNet Hızı Arttırdı ama PING de Arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TurkNet'e geçeli yaklaşık 1 ay oldu. TurkNet'e geçtikten sonra hızım 22 Mbps olarak tanımlandı. Sakarya'da oturuyorum YAPA değil VAE'ye dahilim. TurkNet gün geçtikçe hızımı arttırdı. Şu anda 26 Mbps olarak tanımlanmış. Fakat hızı arttırdığı kadar ping de artmış oldu. Hızın düşürülüp pingin de daha düşük değerlere çekilme gibi bir şansımız var mıdır. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Bu talebi yerine getireceklerini sanmıyorum. Çünkü bu talebi anlayıp yerine getirecek teknik elemanları yok. Pingim düşsün dersiniz hızını 3-5 mbite çekerler. Sonra da sorun bizimle ilgili değil iç tesisatınızı kontrol edin derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye vae adsl yazıyor vdsl alıyorsunuz
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    ben de burdan yazmıştım neden böyle diye. bir kaç arkadaş bizde de vdsl var ama vae adsl yazıyor modem arayüzüne girin vdsl2 yazıyorsa doğrudur sıkıntı olmaz demişlerdi. hatalılar mı yoksa turknet'e başvurmak mı gerekiyor.
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Vae deki herkes de vae adsl yazar. Ben 75/2 vae yım bende de aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutlu54 kullanıcısına yanıt
    Vae de teknik sinyaller adsl de 16/0.8 VDSL de 35/3 e kadar. Hızdan anlamak mümkün ama modem arayüzünden daha kesin. Bazen vdsl sinyal gidiyor iç tesisat yüzünden adsl hızı alıyor kullanıcı

• Kardeş aynı sorun bende de var. TTnette hızım 24 idi, turknet 35 e çıkardı. Hızı alıyorum ama ping coştu.Online oyuna giremiyorum. Sen çözebildin mi sorunu. Yardımcı olur musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende dgisen bisey olmadi hala 5-6 civari ping aliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.