Şimdi Ara

Türknet Hizmet Dondurduktan Sonra Erkenden Açma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben hizmetimi 6 aylığına dondursam bile, 2 ay geçmeden yeniden açtırabilir miyim? Çünkü geleceği göremiyorum. Virüs yüzünden okullar kapandı bende mekan değiştirdim. Ne zaman geri açarım hiç bir fikrim yok. Destek kaydına bu soruyu sordum ama aynı zamanda buraya da sormak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türknet Dondurulan İnterneti Erkenden Açma

Türknet hizmetini dondurduktan sonra erken açmak isterseniz yapmanız gerekenler şunlardır:

• Türknet müşteri hizmetlerini arayın: Müşteri hizmetleri numarası 0850 288 80 80'dir.
    • Durumunuzu açıklayın: Müşteri hizmetleri temsilcisine internet hizmetinizi dondurduğunuzu ve erken açmak istediğinizi söyleyin.
    • Dondurma süresini kontrol edin: Dondurma süresinin bitmesine ne kadar süre kaldığını öğrenin.
    • Erken açma ücretini ödeyin: Türknet, dondurma süresi bitmeden interneti erken açmak için bir ücret talep eder. Ücret, kalan dondurma süresine bağlı olarak değişir.
    • Ödeme yapıldıktan sonra: Müşteri hizmetleri temsilcisi, hizmetinizin kısa süre içinde açılacağını onaylayacaktır.

Önemli Not: Türknet hizmet dondurma süresi en az 1 aydır. Bu süre içinde interneti erken açmak mümkün değildir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Türknet dondurulan interneti açma
    • Türknet dondurma
    • Türknet internet dondurma
    • Türknet hizmet dondurma açma
    • Türknet hizmet dondurma
    • Türknet dondurma açma
    • Türknet dondurma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • istediğin zaman aktive edebilirsin.
  • Merhaba, hizmetinizi istediğiniz zaman açarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • 6 ay dondurup 2. Ayda actirirsan kalan 4 ay hakkın yanıyor diye biliyorum... 6 aylık hakkin bittigi için İlk dondurdugun tarihten sonraki 12 ay içinde tekrar dondurma yapamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 22 Mart 2020; 21:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 365 gün içerisinde hizmet dondurma işlemini toplam 2 kez yapabilirsiniz. 2 hakkınızda toplamda en az 1 ay, en fazla 6 ay hizmet dondurma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Dondurma süresi baz alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, 365 gün içerisinde hizmet dondurma işlemini toplam 2 kez yapabilirsiniz. 2 hakkınızda toplamda en az 1 ay, en fazla 6 ay hizmet dondurma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Dondurma süresi baz alınacaktır.
    Anladım. Ben turknet kullanırken her yaz donduruyordum o zamanlar kullanılmayan süreler yanıyordu sanki... Değişmiş demek ki ya da ben yanlış hatırlıyorum...

• Teşekkür ederim cevaplar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi istediğiniz zaman açarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Peki erkenden açmam için kiminle iletişime geçmem gerek? Destek kaydı oluşturmam yeter mi?

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,www.turk.net/oim sayfamızdan hizmetinizi aktif edebilirsiniz. Bu konuda sorun yaşarsanız kayıt oluşturmanız halinde arkadaşlarım işlem yapacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.