Şimdi Ara

Turknet Hizmet Numaramı nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, aranızda turknet hizmet numarasını nasıl öğrenileceğini bilen var mı?
    Turktelekoma geçiş yapmak istiyorum ama hizmet numarası olmadan yapamayız diyorlar.,

NOT : Allah rızası için biri yardım etsin. 16 gündür arızamı halledemediler , bitsin bu çile, kurtarın beni, çıldırmak üzereyim !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 15 Eylül 2020; 17:35:24 >

• Teknik detaylar da yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mesajı okuyan turknet yetkilisine sesleniyorum, 16 gündür canım çıktı, benimle lütfen irtibat kurun, 3.5 yılın hatırına bari hızlıca iptalini gerçekleştirin alamadığım hizmetlerin.

Bugün akşamüstü itibariyle fax yoluyla iptal başvurumu yaptım. Bana dm atarsanız, hat bilgilerimi siz geçerim, lütfen benim iptalimi gerçekleştirin.

Psikolojim bozuldu, uykularım kaçtı, son bir ricam olsun iptaledin hızlıca lütfen. Yeter çektiğim , insaf...
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • Turknet pismanliktir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAPA da isen gecmis olsun hizmet numaran 10 handen 9 haneye iner ve hic bir operatore gecis yapamazsın...

Tek care iptal ettirme, eski ev numaran varsa o da yanar.. Tecrube ile sabittir.
  • qAddAr kullanıcısına yanıt
    Hizmet numarası dediğimiz şey xDSL devre numarasıyla aynı şey mi oluyor acaba? Bugün BTK' dan şikayet açarken hizmet numarası olarak 7 haneli bir şey yazıyordu. xxxxxxx (7haneli) Tipi: Bireysel durum:Aktif diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, online işlem merkezinde teknik bilgiler kısmından kontrol edebilirsiniz. Devre numarası olarak yer alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.