Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarihini hatırlamıyorum ama zamanında telefon ile başvuru yapmıştım ve hiç bir belge imzalamadığım hâlde iptal etmek için öyle uğraştım ki. İmzalı dilekçe göndermek zorunda kaldım. O gün bugün ucuz pahalı dinlenmeden size bulaşmıyorum. Görünen o ki değişen hiç bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu esenyurttaki innovia evi mi?

• Ben 4-5 mbps görünce sevinçten havalara uçuyorum 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BTK ya şikayet edin. Yalan reklam vs baya ceza yerler.

• Bizimde hızımız son günler 2-3mbps seyrediyor, destek kaydı açtım hız testi yaptım hala bizde bir sorun gözükmüyor diyorlar. tam bir rezalet yakında ipta ledeceğim türk neti
  • Turkcell Superonline fiber gerçek hız veriyor kendi altyapısı üzerinden türknet vs türktelekom olduğu için bilemicem hatta son zamanlarda upload 20 mbit yaptılar.
  • Ben Türknet'ten ziyade Superbox'ı sormak istiyorum. Superbox almayı düşünüyorum ama hız limitsiz ve kotasız paket şu anda göremiyorum. O kısa süreli bir kampanyamıydı? Birkere satın alınıyor sonra ömür boyu aynı fiyata kotasız mı kalıyor yoksa bir yıl sonra fiyatı artırıyorlar mı?

Teşekkür ederim.
  • Bende de boşta Port olmamasına rağmen başvuru aldılar 10-15 gün ses çıkmayınca iptal edin dedim bu günlerde faks yollamamı istediler

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

BTK ya şikayet edin. Yalan reklam vs baya ceza yerler.
    Katılıyorum, o broşür ilan görseli ile birlikte başvurun, baya üzer BTK türkneti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus01982

Ben Türknet'ten ziyade Superbox'ı sormak istiyorum. Superbox almayı düşünüyorum ama hız limitsiz ve kotasız paket şu anda göremiyorum. O kısa süreli bir kampanyamıydı? Birkere satın alınıyor sonra ömür boyu aynı fiyata kotasız mı kalıyor yoksa bir yıl sonra fiyatı artırıyorlar mı?

Teşekkür ederim.
    İlk çıktığında sınırsız verdiler hocam, sonra baktılar yemiyor o tarifeyi yeryüzünden sildiler.
  • Evde kalemin olmaması senin için çok büyük avantaj olmuş :)
  • modemkurulumu kullanıcısına yanıt
    Bence Türk Telekom ve Türksat'dan başkası hikaye (Superonline kendi alt yapısı olduğu yerler hariç tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Hocam en en kötü ihtimalde kısa bir süre kötü bir internet kullanıp yerine Superonline fiber veya Kablonet veya Kablonet üzerinden Vodafone bağlatacağım :) kaybedeceğim fazla bir şey yok o yüzden son bir şansı hak ediyorlar. Olur da Türk Telekom'dan bağımsız olarak verdikleri bir hizmet olduğu için sonuç muazzam çıkarsa o da yine benim lehime olur. Müşteri hizmetleri olmaması vs. gibi durumlar geçerli değil, benim durumumda diğer ISP'ler ile eşit kulvardalar.

Keşke sadece anlaşmalı oldukları meskenlerdeki müşterilerine değil, her müşterilerine bu imkanlarla hizmet verebilseler.

Alıntıları Göster
    herkese nasip olmaz bu fırsat.
    100/50mbps 76 tl ye .

ben 50-60mbps download 27-28mbps upload alıyorum yapada 76tl ye çok iyi.

hızlı upload iyi oluyor dosya ve medya paylaşımında.

ne zaman geleceklermiş bağlantı yapmaya ?
    birde sabit telefon dahil mi sizin altyapıda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Katılıyorum, o broşür ilan görseli ile birlikte başvurun, baya üzer BTK türkneti :)

Alıntıları Göster
    İnanın şu an Türknet'in üzülmesi aklımın ucundan dahi geçmiyor. Ailevi olarak bir çok belirsizlik ve sıkıntı içindeyiz ve bu zor dönem içerisinde benim acilen taşınma işlerimi tamamlayıp işime devam etmem gerekiyor. Bakın bugün sokak yasağı geldi ben yeni eve gidecek gelen kargolarımı teslim alacaktım. Yoğunlukları yüzünden kargo şirketlerine telefon açıp haber bile veremedim Pazartesi getirin bugün eve gidemiyorum diye, boşu boşuna başkasının vaktini çalmama sebep oldu. Yayıncılık komik gelir eğlenceli gelir ama aynı zamanda freelance herhangi bir işle eşdeğerdir. Çalıştığım kadar kazanırım. Ne BTK'ya ne de açılacak bir davaya ayırabileceğim bir vaktim yok. Ayırabileceğim tek vakit iyi bir hizmet alabilmek için harcayabileceğim vakittir. Türknet'e bir para cezası yansıması benim daha iyi bir hizmet almama sebep olmayacak bunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

herkese nasip olmaz bu fırsat.
    100/50mbps 76 tl ye .

ben 50-60mbps download 27-28mbps upload alıyorum yapada 76tl ye çok iyi.

hızlı upload iyi oluyor dosya ve medya paylaşımında.

ne zaman geleceklermiş bağlantı yapmaya ?
    birde sabit telefon dahil mi sizin altyapıda ?

Alıntıları Göster
    Salı günü bağlantı kurulumu için beni arayıp aynı gün gelecekler.

Hızlı upload konusunda size katılıyorum, gerçekten çok lazım. Superbox'ı herkes keşfetmemişken olağanüstü upload hızları alıyordum ve hem işimde hem eğlencemde interneti keyifle kullanmamı sağlıyordu. Sonradan tabii çevremdeki herkes yüklenmeye başladı, üstüne öncelik sırasını düşürdüler falan derken 200/50 aldığım hızlar 8/27, 3/8, 2/10 (8 download, 27 upload) gibi saçma sapan hızlara dönüştü. Hız sinyal kötülüğü ve yoğunluk yüzünden öyle göründüğünden o görünürde alabildiğim 27mbps upload'dan randıman dahi alamıyordum, 5mbps akış ile verdiğim yayını kaldıramıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Şu esenyurttaki innovia evi mi?
    Evet hocam Esenyurttaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

İyi de onlar binaya gelen hat için yorum yaparlar, Telekom altyapısı veya ortak altyapı hangi biriminse onun verilerini kullanır, daireye gelen kabloyu görüp yorum yapmak sana düşer, hatta binaya fiber mi geliyor bakır kablo mu geliyor başvurmadan önce insan bir merak edip bakar he mi? Bişey alacak olduğunda 10 yerden fiyat kalite araştırması yapıyorsun
    İnternet olayı Türkiye nin gerçekleri maalesef senelerdir ..'e kadar, hattın durumu ve santrale yakınlığı hızı etkilerden başka ne gördük?

Türknet kullanıyorum ve memnunum diye yazdım, aynı paraya Telekom bile hizmet veremiyor
    Haklısınız hocam. Verdikleri hizmeti layıkıyla sorunsuz verdikleri bölgelerde müşteriler çok memnun.

Ayrıca haklısınız, çoğu firmadan çoğu hizmeti deneyimlemiş olabilirim fakat eve kadar fiber nasıl olur fazla tecrübem olmadığı için dikkat etme şansım olmadı. Yine de şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü her firmanın altyapısı mevcut.

• quote:

Salı günü bağlantı kurulumu için beni arayıp aynı gün gelecekler.

Hızlı upload konusunda size katılıyorum, gerçekten çok lazım. Superbox'ı herkes keşfetmemişken olağanüstü upload hızları alıyordum ve hem işimde hem eğlencemde interneti keyifle kullanmamı sağlıyordu. Sonradan tabii çevremdeki herkes yüklenmeye başladı, üstüne öncelik sırasını düşürdüler falan derken 200/50 aldığım hızlar 8/27, 3/8, 2/10 (8 download, 27 upload) gibi saçma sapan hızlara dönüştü. Hız sinyal kötülüğü ve yoğunluk yüzünden öyle göründüğünden o görünürde alabildiğim 27mbps upload'dan randıman dahi alamıyordum, 5mbps akış ile verdiğim yayını kaldıramıyordu.

Alıntıları Göster
    4g altyapısı yetersiz kalıyor artık 2100mhz i devreye aldı turkcell.
    anlık hızım. evde kullananlar var interneti.
    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

4g altyapısı yetersiz kalıyor artık 2100mhz i devreye aldı turkcell.
    anlık hızım. evde kullananlar var interneti.

Alıntıları Göster
    Ben kullanırken sadece 800, 1800 ve 2600mhz bantlarından hizmet veriyorlardı. Herkes evine kapanınca 2100'ü de kapasiteyi arttırmak amaçlı açmak zorunda kaldılar herhalde.

Gayet güzel rakamlar hocam yük altındayken, mutlu güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

• quote:

Evet hocam Esenyurttaki.

Alıntıları Göster
    Hocam biz ordan 10 sene önce ilk satışa sunulduğunda alacaktık sonra vazgeçtik. Eskort yuvasıydı o zamanlar. Şimdi nasıl?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.