Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Liquido02

Bende de boşta Port olmamasına rağmen başvuru aldılar 10-15 gün ses çıkmayınca iptal edin dedim bu günlerde faks yollamamı istediler
    Ben fax yolladım dedi gecen adrese posta yapın tam üçkağıtcılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende türktelekomdan türknete geçtim işlemlerin tamamlandı ama 1 hafta İnternet gelmedi sonra müşteri hizmetleri bana evinizde kullanmış olduğunuz modem adsl bizim sizi gönderdiğimiz İnternet sinyali vdsl bu yüzden vdsl modem almanız gerekli olduğunu söyledi gittim 250tlye tplink vdsl modem aldım modemi kurdum sonra bum İnternet gene yok tekrar müşteri hizmetlerini aradım arızıa kaydı vs.. bende deneme amaçlı eski adsl modemi mi tekrar kuriyim dedim bum İnternet geldi peki ben niye durduk yere 250tlye modem aldım? Adsl modem çalışıyor hani gönderdiğiniz sinyal vdsldi? Şuan yeni aldığımı modemi değil eskiyi kullanıyorum 13-14mbt arası Bi hizmet alıyorum nerde hani 25-30mbt İnternet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 11 Nisan 2020; 23:15:50 >
  • bağlamadıkları internet için 6 (altı!) ay kartımdan fatura tahsil ettiler, onlarca yüzlerce telefon görüşmesi filan uygulamadaki mesajlaşmalarımızı delil olarak kullanamayayım diye bi anda silmişlerdi, üşenmeyip hakem heyetine götürüp faiziyle geri aldım, hala aklım almıyor internet bağlamadınız hizmet almıyorum diyorum yine de ay sonunda fatura tahsil ediyorlardı, ne değişik firma

• Ben türknete geçtiğim için mutluyum.

Ayda 85 lira ödüyorum. upload baya yavaş.

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 11 Nisan 2020; 23:19:27 >
  • Tüm bunların sonucu adı geçen firma işini ciddiye almayan,kullanıcıyı sövüşlemeyi düşünen sadece alacağı paranın hesabını yapan bir firmadır,aslında çok daha ağır yazacağım ama ben utanıyorum şu mesajı yazarken 2 kere internetim koptu,eşim whatsap üzerinden oğlumla konuşamadı yok bunun çözümü yok,çözemiyorlar çözemezlerde sakın bulaşmayın gidin başka bildik ulusal iş yapan firmaya bunlar ttnet'den defolu ürünü yok parasına alıp bizim gibilere iteliyorlar.
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    En net bilgiyi alma yöntemi. Modemi ankastre dediğimiz kutuya takıp kablolu bir test yapın. Hız orda da düşmüşse ekiplerin o hızı 100 mbps'e çıkarmaları gerek. TT çünkü size hızı iletmiyor bu durumda. TT ile çözülecek. Ama oraya taktın hız yüksek eve çıktın hız düşük o zaman bi cat 7 çekersiniz iç tesisat için
  • Bulunduğum yerde boş port ne yazık ki bu portu bile zorla buldum

• Itarilde kullanıcısına yanıt
    Ankastre dediğiniz apartmandaki telefon kutusu mu ? Bende düşündüm ama modemin çalışması için elektrikte lazım eve yaklaştırmak için uzun bir damarlı telefon kablosu yada Cat 5 (10 m) kadar olsa olur herhalde değil mi ?
    Hattı bulmak içinde yukarıdan hattı kısa devre yapıp aşağıdan ölçerim.

• Bi kere de şaşırt be türknet

• Bu olaydan sonra yönetim kadrosunun biraz olsun yüzü kizardi mi acaba? Neden Türk firmalarına guvenmememiz gerektiğine dair güzel bir örnek case.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Ben türknete geçtiğim için mutluyum.

Ayda 85 lira ödüyorum. upload baya yavaş.

Aktif alt yapida misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam biz ordan 10 sene önce ilk satışa sunulduğunda alacaktık sonra vazgeçtik. Eskort yuvasıydı o zamanlar. Şimdi nasıl?

Alıntıları Göster
    Temizlenmiş hocam ben de duydum o olayları da gayet nezih bir ortamdı. Tabii her yer kapalı şimdi açıldığında görmek lazım bir de. 10 sene önce alsaydınız şimdi her dairenin değeri 6'ya katlandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Bu olaydan sonra yönetim kadrosunun biraz olsun yüzü kizardi mi acaba? Neden Türk firmalarına guvenmememiz gerektiğine dair güzel bir örnek case.
    Hocam yönetim kadrosunda olay yankılanmış ki en üst yöneticilerinden Sinan bey konuya el attı, mesajlarını konuda görebilirsiniz.
  • Superonline deprem zamanları hariç hızı hiç düşmedi fiberde. Kazıklıyor ama en azından düzgün hizmet veriyor.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    netspeed kullanıyorum 1 sene fiyat garantili hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.
    2 senedir kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Ben kullanırken sadece 800, 1800 ve 2600mhz bantlarından hizmet veriyorlardı. Herkes evine kapanınca 2100'ü de kapasiteyi arttırmak amaçlı açmak zorunda kaldılar herhalde.

Gayet güzel rakamlar hocam yük altındayken, mutlu güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Alıntıları Göster
    tam tersi hızlar arttı herkes eve kapanınca.
  • Jahreinin yayınında gördüm o torpilli baya hızlı interneti var sponsora kıyak millete gelince şöyle böyle.

• keremimo kullanıcısına yanıt
    Sizin yayıncı olmanızdan kaynaklanıyor bence. En korktukları şey genç kesimi kaybetmek. Bunu da en iyi bir yayıncı yapar. Şu işler hallolursa bir ara bizim pocket loss işini de dillendirir misiniz hocam? Size zahmet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

tam tersi hızlar arttı herkes eve kapanınca.

Alıntıları Göster
    Adresten adrese değişiyordur hocam her baz istasyonunun kapasitesi aynı değil. Bağcılar'dayım şu an daha Esenyurt'a geçmedim. Turkcell Superbox kullanırken ben bizim apartmanın tepesini dahi teklif ettim yeni bir baz istasyonu kurmamız gerek kirasını vereceğiz dediklerinde, fakat mahalle genel olarak karşı çıktı kanser yapar vs vs diye. Oysa sokakta yürürken bile dakikada en az 150 kişinin telefon sinyalleri suratlarından sekiyor zaten haberleri yok. "Şeytan icadı" diyerek karşı çıkanı mı dersiniz, "Turkcell mason onlara iş yaptırmam" diyenini mi dersiniz, hepsine hayretler içinde şahit oldum. Yeni baz istasyonu kuramadıklarından ve mevcut baz istasyonu kapasitesinin çok üzerinde çalıştığından düzgün hizmet alamayacağımı anladıklarında zaten ceza bedelsiz iptal teklif ettiler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.