2-3 gün önce internette sık kopma yaşamaya başladım. Yaklaşık 2-3 gündürde internetim oldukça yavaş. Modemde ipv6 otomatik olarak geliyor zaten. Muhtemelen birşeyler bozuldu dediğiniz gibi. Destek kaydına da bağlantınızda sorun gözükmüyor deniyor. Evet bağlantı anlık bakıldığında iyi gibi duruyor ama yavaş. Çakallar destek kayıtlarında bu bilgiyi vermiyorlar. Bakalım destek kaydından cevap döndüm bozduklarını. Siteler açılırken açılış süreleri uzadı yahu. |
Turknet'in IPv6 Hizmetini Sonlandırması (2. sayfa)
-
-
aynı soprun bendede oldu çok sık internet kopması başlamıştı bir baktım ipv6 gitmiş ve modemi kapattımı çok geç bağlanıyor internete ipv6 kapalı olduğu için ben de şikayet kaydı oluşturdum oimden bana da aynı cevabı vermişlerdi
-
modem arayüzünde ipv6 ya geçip geçmediğimi nasıl anlarım?
-
az önce oimden sordum geçici bir süre için iptal edilmiş ipv6
-
doğrudur, bana tanımlanmış mı tanımlanmamış mı nasıl anlarım peki? ipv6 adresi nasıl olur tanımlandıysa?
-
modem turknetin modemimi eğer turknetin modemise uzaktan tanımlıyorlar ipv6 açıyorlar
-
türk telekom altyapısında turknet kullanıyorum ipv6 sadece gigafiber abonelerine özel değildir inşallah?
-
Gigafiber'e özel değildi.
-
teşekkür ederim takip edeceğim
-
Bakalım Turk.net iyiydi de suyu ısındı gibi. 2 aylık daha peşin ödediğim faturam var sonrasında yeni bir sağlayıcı arayışına girerim heralde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X