Şimdi Ara

TürkNet'in Muazzam Müşteri Memnuniyeti Anlayışı (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda ttnet taahhüttüm bitti. TürkNet geçicektim herkes sakın bulaşma tarzı yorum yaptılar. Millenicom geçmeyi düşünüyorum.

Fiyat hız olarak türknet avantajlı ancak bu tarz sorunlardan dolayı çekiniyorum. Tavsiyesi Olan varmı İstanbul/bayrampaşa

@TurkNetDestek

• Hocam aynı sorunu ben de yaşadım, alt yapım çok rahat 100 mbps desteklemesine rağmen laf anlatamadım 88 de kilitli kaldı uzun bir süre. Sonra ne oldu bilmiyorum 99 mbps olarak değişti tanımlanan hız. Ben de hiç kurcalamadım kullanıyorum :). Turk nete bir şey anlatmak gerçekten ölüm.
  • Allah gerçekten kimseyi Türknet'in eline düşürmesin . Herhangi bir arıza olmadığı sürece rahat gidiyor hayat ama olası bir sıkıntıda geçmiş olsun . Geçtiğimiz ay 35 mbps 85 liralık paketimi 10 lira fark ile 100 mbps olarak güncelledim . Baktım hızım 80-85 mbps civarı geliyor arıza kaydı açtım altyapınız maksimum bu hızı destekliyor dediler . Dedim problem yok 10 lira fark ile 35 den 85 e çıkmak yinede güzel . 1-2 hafta kullandım sonrabir baktım 35 e geri düştük . Acaba hat değerlerim eskiye mi döndü diye arıza kaydı açtım gelen mesaj sizinki ile aynı şekilde " Müşteri kaynakalı sorun " oldu . TT kapıma kadar hızın normal geldiğini ama bina içindeki hat kötü demiş . İşte elektrikçi çağırdım kontrol etti adam yepyeni kablo olmasına rağmen bir tane daha yeniden hat çektim değişen yok . Tekrar arıza kaydı açtım bana verdikleri cevap dalga geçer gibiydi .

Adamlar diyor ki bak sen laftan anlamıyorsun eğer kabul ediyorsan ekip gelsin baksın . Sen haklıysan çözecem sorununu ama ben haklıysam alırım 99 liranı . Hatta istersen metre başına 3.5 TL kabloda kitlerim . Çözüm önerileri gerçekten müthiş .

TürkNet'in Muazzam Müşteri Memnuniyeti Anlayışı (!)

• ahmt9417 A kullanıcısına yanıt

Arkadaş maalesef Türknetin son durumunu özetlemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerinin hiç bir olayı yok bir şey yap desen yapamıyor hatta ne olduğunu bilmiyor yöneticiye bağlanamıyorsun bence yönetici de yok oralarda hatta işi bilen birisine bile bağlanamıyorsun ki sorunların çoğu aynı bir internet adsl vdsl hizmeti 20 yıllık teknoloji şundan kaynaklanacak bütün sorunlar artık otomatik çözülmesi lazım ama hal böyle

• berk70 kullanıcısına yanıt

Aslında hepsi vardır ama işleri, güçleri şeytanlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Aslında hepsi vardır ama işleri, güçleri şeytanlık..

Ben millenicom da türknette vodafonenette türk telekomda kullandım hepsi birbirinden kötü tt kullanıyorum şuanda fahiş fiyata bu da istediğim gibi değil ama diğerleriyle daha çok sorun yaşamıştım

• berk70 kullanıcısına yanıt

Uzun yıllar sadece Türktelekom kullandım. En iyisi yinede Türktelekom...bence.

• turknet kadar müşterisini mağdur bırakan başka firma yok

ayrıca forumdaki turknetdestek adlı üyenin bi olayı yok, normal standart bi üye

gönüllü olarak insanlara 'sorununuz şu an hallediliyor' yazan birisi olduğunu düşünüyorum

-turknet e bulaşmayın

ilk 2,3 ay mutlusunuz sonra kafalarına göre iş yapıyolar

benim gündüz rahatta indirme hızım 45-50 mbit

akşam 6 dan sonra 1.5-2mbit oluyor

kopmalar, kesilmeler falan verilen hizmetin avantası

• Kafasına göre fatura gönderiyor. ve siliyor

TürkNet'in Muazzam Müşteri Memnuniyeti Anlayışı (!)
  • ben de yaklaşık 5 yıldır türknet kullanıyorum lakin internet hızım altyapı olarak max 13mbit'e kadar destekliyor. Aynı sokakta farklı binalarda daha yüksek hızlarda hizmet verilmesine rağmen defalarca bildirimde bulundum Türknete bu konu hakkında. Alt yapınız bu kadar destekliyor deyip mail attılar sadece. Türk telekoma bildiriyorum muhattabınız Türknet onlara iletin diyor. Yıllardır düzenli faturasını ödediğim interneti bir türlü sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum evde işkence çekiyorum resmen hız konusunda. Daha ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum. @TurkNetDestek

• Türkneti 3 gün önce kapattım. 100mblik pakette 60mb alıyordum ama wifiden video izlenmiyordu bildiğin bağlanan telefonlar laptoplar vs 480p bile video açamıyordu. Türk telekomdayken böyle bir sıkıntı yoktu destekle görüştüm bir sıkıntı gözükmüyor problem sizden ya da modeminizden kaynaklı dediler. Türk telekomun 50mblik paketine geçtim daha yeni. Telefonlarda laptoplarda tek takılma yok. Laptopta lolde ping 60-160 arasıyken şuan 20-40 arası. Cidden Türknetin desteği ve verdiği internet hizmeti inanın 5 kuruşu hak etmiyor. Yaklaşık 5-6 ay boyunca destekle konuştum bu konuda hiçbir sıkıntı yok deyip kapatıyorlardı destek kayıtlarını.

• SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun iç tesisat kaynaklı olduğu tespit edildiği için size dilerseniz yerinde destek ekibi gönderebiliriz. İstersen elektirkçiden de yardım alabilirsiniz.
  • -dead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız bu durum son dönem gerçekleşti ve kontrollerini network ekiplerimiz sağlıyor. Kalıcı çözüm ile en hızlı şekilde süreci tamamlayacağız.
  • sasdw333ew kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem tarafından yanlış tanımlanma yapıldığı için bilgisini size iletiyoruz.
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için PM üzerinden bilgilerinizi paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Gıcır gıcır yeni kablo var ama yinede hız 35 . Benim anlamadığım olay kısa süreliğine mükemmel çalışan sistem nasıl bir anda bozuldu da kablo değiştirmeye kadar gitti . Yerinde destek ekibini kabul ederdim ancak yok arıza çıkmazsa 99 lira ödersin bizi uğraştırdığın için falan hiç gereği yok böyle bir muhabbete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPHAR3X -- 30 Kasım 2020; 16:13:51 >
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerinde destek ekibi talebiniz doğrultusunda gönderiliyor. İç tesisat kaynaklı bir sorun olduğu iletildiyse elektrikçiden de yardım alabilirsiniz.
  • Türknet ile uğraşılmaz gerçek söylüyorum. Sorunumu çözeceğim diye ruh hastası olursunuz. Aynı hatta aynı modem bağlıyken Turknet te envayi çeşit bağlantı sorunu yaşarken. Türk Telekoma geçip sadece modemin ayarlarından kullanıcı adı ve şifre değiştirerek bambaşka bir dünyaya adım attık. O zaman anladım ki Türknet tabela firması her işini başka bir firmaya taşere etmiş. Surver'i başka firmalar tutuyor, çağrı merkezi hizmetini dışarıdan bir firma veriyor. Çekilen çileye ve sonrasındaki rahatlığa bakılırsa Türk telekom'a verilen para çok değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.