Şimdi Ara

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
19.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeminize yapıştırmanız için size bunu hediye ediyorum, buyrun. Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz 

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz

Orjinal görsel linki: https://store.donanimhaber.com/a1/6f/86/a16f86f6586af0c234645bbab189a722.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Ocak 2021; 17:52:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowne

Haklı isyanı kesinlikle katılıyorum. Ünide tüm sınavlar uzaktan oluyor. Kullanıcıyı mağdur ediyorlar resmen. Sınavlara yakın hattınıza internet paketi tanımlayın anca kurtarır.

Abonelik başlatmak istediğimde iki haftaya yakın bekledim. Paket tanımlarsam Allah bilir kaç gün beklerim. :D

• Sürekli olan anlık internet kesintilerinin ardından internetimin bir gün yine tam derse gireceğim vakit kesilmesi ardından o gün hiçbir Türknet sosyal medya yetkilisinin suratıma bile bakmamadı sonucu iyice delirip 2.5 yıllık Türknet Yapa işkenceme son verdim. Anlık bir kararla Kablonet' e geçtim büyük tereddütlerle zira vakti zamanında 1 MBPS hızı bile sağlayamıyordu ama taşınmadan önceki evimde de şu anki evimde de kesintisiz 100 MBPS internet hızı alıyorum. Altyapınız mevcutsa denemenizi tavsiye ederim hocam. Arada sırada müşteri hizmetlerini arayasım geliyor, telefonun diğer ucunda görüşebileceğim yetkililerin olması Türknet' le birlikte unuttuğum güzel bir hismiş doğrusu

Ekleme, işin en güzel yanı ilk evime ertesi gün ve diğer evime de aynı gün kuruluma geldiler. Kendi altyapıları olduğundan da Türk Telekom' un işgüzarlıklarıdan kurtulmuş oluyorsunuz. Anlık olarak ekiplerini gönderip saha dolabınızı kontrol edebiliyorlar ondan kaynaklanan bir sorun olduğunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Sürekli olan anlık internet kesintilerinin ardından internetimin bir gün yine tam derse gireceğim vakit kesilmesi ardından o gün hiçbir Türknet sosyal medya yetkilisinin suratıma bile bakmamadı sonucu iyice delirip 2.5 yıllık Türknet Yapa işkenceme son verdim. Anlık bir kararla Kablonet' e geçtim büyük tereddütlerle zira vakti zamanında 1 MBPS hızı bile sağlayamıyordu ama taşınmadan önceki evimde de şu anki evimde de kesintisiz 100 MBPS internet hızı alıyorum. Altyapınız mevcutsa denemenizi tavsiye ederim hocam. Arada sırada müşteri hizmetlerini arayasım geliyor, telefonun diğer ucunda görüşebileceğim yetkililerin olması Türknet' le birlikte unuttuğum güzel bir hismiş doğrusu

Ekleme, işin en güzel yanı ilk evime ertesi gün ve diğer evime de aynı gün kuruluma geldiler. Kendi altyapıları olduğundan da Türk Telekom' un işgüzarlıklarıdan kurtulmuş oluyorsunuz. Anlık olarak ekiplerini gönderip saha dolabınızı kontrol edebiliyorlar ondan kaynaklanan bir sorun olduğunda.

Bu gidişle bende fevri bir şekilde karar verip değiştireceğim sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• LexiLaRouche kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de çevrenizde Kablonet kullanıcısı var mı bir soruşturun sorun yaşıyorlar mı diye. Örneğin deprem sonrası İzmir altyapısı iyice zarar görmüştü. Türk Telekom' un Intel gibi müşteriyi salak yerine koyduğu tekelcilik sonrası Kablonet ilaç gibi geliyor. Alternatif olarak bölgenizde fiber altyapı varsa o da tercih edilebilir, tamamen bölgenizde verdikleri hizmet kalitesine bağlı.
  • Şu şirketleri bir Allahın kulu denetlemezmi biride demezmi şu halka o kadar haksızlık yapan şu şirketleri bir hizaya sokalım fahiş fiyatlar üstüne kalite yok hizmet yok haksız yere alınan onca para var haram zıkkım olsun.
  • Anladım hocam. Artık dönem sonu ilgilenip bakacağım. Teşekkürler tekrardan. Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz 

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Modeminize yapıştırmanız için size bunu hediye ediyorum, buyrun.  

Orjinal görsel linki: https://store.donanimhaber.com/a1/6f/86/a16f86f6586af0c234645bbab189a722.jpg

nick güzelmiş hocam bir ara herkeste nokia xpressmusic vardı sanırım oradan geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Şu şirketleri bir Allahın kulu denetlemezmi biride demezmi şu halka o kadar haksızlık yapan şu şirketleri bir hizaya sokalım fahiş fiyatlar üstüne kalite yok hizmet yok haksız yere alınan onca para var haram zıkkım olsun.

İnternet artık bu kadar yaygınken bu şekilde bir hizmetin verilmesi cidden saçmalık.Dediğiniz gibi haram zıkkın olsun demekten başka çare yok gibi :D

• Geçen seneye kadar sorunsuz kullandığım internet bu sene işkenceye döndü. Üstelik YAPA dahilindeyiz. Kayıt açıyorum ancak sürekli anlamsız cevaplarla kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Geçen seneye kadar sorunsuz kullandığım internet bu sene işkenceye döndü. Üstelik YAPA dahilindeyiz. Kayıt açıyorum ancak sürekli anlamsız cevaplarla kapanıyor.

Dün arıza kaydı oluşturdum. Sorununuzu çözdük diye bana geri bildirim gelmesine rağmen bugün bir saate yakın internetim gitti. :D

Bende superonline kullanıyorum anlaşmadaki hızı sağlamıyor şikayet oluşturuyorum paso gelen giden yok 2 ay sonra tahahütü bitiyor günde 5-6 farklı 0850 li numaradan arıyorlar pazarlamaya gelince günde 6 kere ararlar sorun olunca kayıt alırlar beklersinde beklersin yargı ve adaletin zayıflığını fazlasıyla kullanıp halkı sömürüyorlar kimi kime şikayet ediceksin dediğin gibi çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Bende superonline kullanıyorum anlaşmadaki hızı sağlamıyor şikayet oluşturuyorum paso gelen giden yok 2 ay sonra tahahütü bitiyor günde 5-6 farklı 0850 li numaradan arıyorlar pazarlamaya gelince günde 6 kere ararlar sorun olunca kayıt alırlar beklersinde beklersin yargı ve adaletin zayıflığını fazlasıyla kullanıp halkı sömürüyorlar kimi kime şikayet ediceksin dediğin gibi çare yok

Turknet de yeni abonelik başlatmak istediğim zaman beni gün de 10 kere aradılar ve sonra ortadan bir kayboldular bulamadım. Yine aynı sebepten internetim ilk kesilmeye uğradığı zamanlar beni aradıkları numaradan geri aradığımda böyle bir numara yok veya çalıp çalıp açılmıyordu. :D Paranın kokusu bile tatlı demek ki ...

Toplasan 3-5 alternatif var içlerinden en az üç kağıt yapan en az bizi dolandırabilicek birini tercih edicez artık 😂

Telefonla hizmet vermemeleri bence güzel o konuda bir sıkıntı görmüyorum ama sorun çözme konusunda ipler Türk Telekom'un elinde olunca Türknet'in hiçbir etkisi olmuyor. Tamamen şansa kalıyor sorunların çözülmesi.

Telefon hattınıza kastettim sınavda pc’den giriyorsan hücreselini bağlarsın temiz işş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowne

Telefon hattınıza kastettim sınavda pc’den giriyorsan hücreselini bağlarsın temiz işş :)

Pardon yanlış anlamışım :D. Telefon internetini modem de kullanım gibi işlemi oluyor mu acaba bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexiLaRouche -- 24 Ocak 2021; 18:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpguzel

Telefonla hizmet vermemeleri bence güzel o konuda bir sıkıntı görmüyorum ama sorun çözme konusunda ipler Türk Telekom'un elinde olunca Türknet'in hiçbir etkisi olmuyor. Tamamen şansa kalıyor sorunların çözülmesi.

Turknet kullananların kısa ve öz tanımı bence ''ya merru ya herru'' :D. Başka yansıtan bir deyim yok.

• DrESB D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aynen hocam :))
    Telefonunuzun kendi internetini bilgisayar ile paylaştırabilirsiniz.

Mobil erişim noktası ayarlarından oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.