|
Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (4. sayfa)
-
-
19:00/24:00 arası hız düşürmese direkt geçerdim.
-
110 Mbts geliyor bana. 100 altına hiç inmedi. Akşam saatlerinde 25 düşmesi lazım en az 27 geliyor. Ben memnunum yani. Upload 5.20-5.50 arasinda alıyorum. -
Türk Telekom bu sabah beni aradı. Ya port ya da modem ile alakalı dedi ve portumu değiştirdiğini eğer sorun hala devam ederse modemimi değiştirmem gerektiğini söyledi. (Modemi geçen yaz Turknet'ten 380 TL'ye almıştım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexiLaRouche -- 25 Ocak 2021; 10:13:48 > -
Takıldık bir belaya -
Evet. Gece belirli saatlerde gidiyordu. -
Keşke burada da olsa bende kablonete geçsem..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet pişmanlıktır mafya gibi çalışan şirketten hayır mı gelir forum resmen turknet dayanışma derneği gibi oldu çarpılan çarpılana aman diyim bulaşmayın derim her iss onlardan iyidir.
-
Hakiketen tam bir mafya cidden :D cuk oturmuş
-
Ben de netspeedde aynı sorunu yaşıyorum. Sınav sırasında internetim gitti.
-
Arıza kaydıma böyle bir güncelleme geldi. Galiba sorunu anlamaya başladılar. Darısı sizin başınıza.
Alıntı
metni:Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi Arıza Bildirim Tarihi : 22-01-2021 21:57:01 Görev : ISLAH Görev Bildirim Zamanı : 25-01-2021 09:59:00 Arıza ID :***** Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı İş Emri ID : ****** İş Emri Durum Açıklama : Arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir Log : SAHADA FİZİKSEL SORUN TESPİT EDİLMİŞTİR İşlem Sonuç Kodu : Kontrol İşlem Sonuç Grubu : Kontrol Geçen Süre Tipi :TurkTelekom -
Merhaba, öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? konuyu yakından takip edebilmem için kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, teknik uzmanlarımız yaşadığınız sorunu yerleşik operatör saha ekiplerine iletmiştir. Ancak gelen bilgide sorunun görülmediği bilgisi verilmesi üzerine teknik uzmanlarımız yazışma başlatarak sorunu tekrar saha ekiplerine iletmiştir. Şu an çalışmalar devam ediyor. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir. -
Yazdıklarınıza bende altına imzamı atarım, ben daha ne kadar dayanacağım bakalım, sabrım taşmaya başladı, yakındır iptal ettirmem.
-
%100 Turknetle alakalı, modemle %0. 2 ay önce bağlattım son model en kaliteli modemle. 20 gün düzgündü sonra aynı sorunlar. hız 0.xx mbps'e düşüyordu kesilmeler vardı alakasız yere. şikayet açtım kaç kere sorun yok dendi. sonunda telekom ekibi kontrol etmiş saha dolabını. telefonla aradı sorun yok kesinlikle modeminizle ilgili diye o günden sonra bozulmadı henüz. yani %100 turknetle alakalı. bu saçma sapan sorunlar için modem değiştirmeyin. sürekli rahatsız edin. daha telefon müşteri hizmetleri bile yok. 75mbps alan hat durup dururken çöpleşmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 25 Ocak 2021; 16:43:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıl önce turknet konusunu açmıştım o zamanda bile reziliği epey fazla, şikayeti bol olan firmaydı hiç birşeyi düzelmez bu firmanın? bulaşmayın
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Hiçbiriniz bunların bilerek yapıldığını bilmiyor mu? Enayi Türk vatandaşını kazıklamak çok güzeldir neden yapmasınlar ki? :DD
-
ne kadar sorun varsa net bir şekilde türk telekom bünyesindeki teknik elemanların cahilliğinden, işgüzarlığından kaynaklanıyor arkadaşlar. dolayısıyla türk telekom altyapısı ile çalışan her iss bu sorunları yaşıyor ve çözdüremiyorlar. saha ekipleri kontrol etti sorun görmedi lafı tamamen yalan. saha ekibi gidip bakmıyor bile, türk telekom aracğıyla şehirde turlayıp oturduğu yerden sigarasını çayını içerken sorun yok kontrol edildi diye işaretleyip geçiyor.
acilen türk telekom teknik ekiplerinin lağv edilmesi ve yerlerine sadece sözleşmeli, her yıl teknik sınava giren ve sonuçları kamuya açık paylaşılan gerçekten işi bilen teknik elemanların alınması lazım.
buradan türk telekomun sahibi bankalara sesleniyorum, teknik ekiplerinizi baştan sona lağv edin, sizde kar edersiniz, bu boş insanlara maaş vermemiş olursunuz, hem de iş yapan insanlar iş sahibi olurlar. gerekirse tüm türkiyede 1 hafta internet olmayacak, teknik ekipleri yenileriyoruz deyin ben razıyım.
adamlar daha punchdown nasıl kullanılır bilmiyorlar kabloları koparıp elleriyle bağlıyorlar abi böyle birşey olabilir mi ya? teknik liseyi 20-25 yıl önce bitirmiş olan dayım telekomun genç teknik ekibinden daha iyi elektrik ve telekom bağlantısı bilgisine sahip böyle birşey olabilir mi? bunlar bütün gün ne yapıyorlar merak ediyorum. insan hiç bilmiyorsa merakından açar 2 şey öğrenir, bu kadar boş olamaz! torpille eleman ala ala o hale getirmişler. türk telekom altyapısından 15-20 yıllık binalara altyapı yok lafıyla yeni internet aboneliği alamayan ilçeler var, ilçe diyorum ilçe. o teknik ekibin başı yokmu arkadaş? müdürlüğü yok mu buraların? hiç mi sormuyor neden 1-2 yıldır yeni abonemiz yok diye? lanet olsun böyle düzene. ya da şu türk telekom altyapısı kullanan iss ler kendi teknik ekiplerini kursunlar, saha dolaplarına onlarda müdahale edebilsin böyle harbiden olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 25 Ocak 2021; 18:1:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X