Şimdi Ara

Turknet İptali Ve Boş Port

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süredir sorun yaşadığım turknet'i yapa yüzünden başka iss'ye taşıyamıyorum. Kapattırmayı düşündüm ancak binada başka boş port yok, kapattırdığım anda bir başkasına verebilirler diye endişeleniyorum. Hatta en azında yerel sağlayıcı olduğu için port sorunun olmaz diye ttnet'ten hizmet bağlatıp sonra taahhüt vermeden millenicom veya oris'e geçerim diye düşündüm ancak turktelekom da boş port yok diye bilgi verdi. Hazırdaki portu kaybetmeden başka iss'ye nasıl geçebilirim önerisi olan var mı?

• İyi de sizin zaten portunuz şu an da da yok. Neden yok ? TT ve diğer sağlayıcılar vae üzerinden hizmet verir iken siz şu an Yapa dasınız. Farklı altyapı farklı port sistemi. Siz vae den Yapa ya geçince (veya geçirilinde) olan portunuzu başkası aldı zaten. Sizin şu an TT sistemleri üzerinde portunuz yok. Türknet Yapa sında var.

Herhangi bir vae firmaya ya da TT ye başvurun boş port takip yapsınlar müsait port olunca bağlanır Turknet i iptal ettirmeniz işe yaramaz

Hatta eğer santral de ve bakırlar da boş yer var ise şu an sizin bölgede sadece turknet Yapa di üzerinden yeni abonelik alabilir, çünkü vae üzerinde boş port yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.