Şimdi Ara

Turknet İptali ve Netspeed Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 hafta gibi bir süre önce Turknet bağlattım ve bağlatmaz olaydım, VDSL olarak kullanıyorum, hat değerlerim çok iyi olmasına rağmen, hız dalgalanmaları ve ping sorunu oluyor, ayrıca CGN havuzundan IP alıyorum. Müşteri hizmetleri berbat, forumdaki TurknetDestek'e bildirdim, kayıt açtı ama 4 gündür dönüş yapan yok, sorun çözülmeyecek yani. Turknet'i iptal edip, Netspeed bağlatmak istiyorum. Ücreti, kotası sorun değil, sadece ping ve hız sorunu olmaması gerekiyor, Netspeed kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. İzmir/Buca ikametim.

• forumdaki netspeed konularına baktım hepsinin pingi 10-20 felan.
    bende netspeed e geçmeyi düşünüyorum
  • Biraz önce teknik servisle görüştüm, dslam müdehalesi kesinlikle söz konusu değilmiş, fastpath almıyorlar, cgn havuzundan çıkarmıyorlar, gemiş olsun, Turknet bitti benim için.
  • Bölgede varsa deneyin derim. Netspeed ile ilgili negatif konu görmedim. Zaten tahahütsüz olduğu için her hangi bir sıkıntı da olmaz.
  • Netspeed gayet iyi. Ping ler güzel. 16 Mb hız testinde bugün. 13.98 hız aldım.
    Taahhüt yok en güzeli de bu. İptal durumlarında bir terslik yapmazlarsa bu fiyatlarla diğer hepsi nal toplar.
  • Bu Netspeed de CGN muhabbeti yok ise harika bişi. Bu konuda bilgi varmı?
  • alfa147black kullanıcısına yanıt
    netspeed de akn var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

netspeed de akn var mı ?

ank siz paketler var
  • Beyler Pazartesi evrakları yolladım Salı günü ellerine ulaştı bugün(Perşembe) de telekomdan ekip geldi bağlantılarımı yaptı 2 saat sonra da modem kullanıcı adı ve şifrem geldi aldığım hız bu şekilde iyi ki geçmişim diyorum. Bir interneti 2 ay bağlayamayan Turk.Net utansın :) Forever NetSpeed ♥

Turknet İptali ve Netspeed Hakkında Tavsiye
  • Bu netspeed 100mbps veririm ama 50kullanırsın diyor dahasını kullanamaz sin diyor hattım 82mbps destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Altyapının desteklediği hız ile firmanın kendi maliyet ve politikalarına göre verebileceği hız aynı olacak diye bir kural yok. Altyapınızın, firmanın vereceği hızdan fazlasını desteklemesi bağlantınızın sorunsuz olacağını gösterir o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Altyapının desteklediği hız ile firmanın kendi maliyet ve politikalarına göre verebileceği hız aynı olacak diye bir kural yok. Altyapınızın, firmanın vereceği hızdan fazlasını desteklemesi bağlantınızın sorunsuz olacağını gösterir o kadar.

Hizmet satarken 100mbps kadar olarak veriyorsun ama bu hizmeti yarısında sınırlıyorsun normal yani?

Port hızlarını tt belirler, firmalar bunlardan birini seçmek zorunda. Tabi 50 mbit port var neden 50 vermiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Port hızlarını tt belirler, firmalar bunlardan birini seçmek zorunda. Tabi 50 mbit port var neden 50 vermiyor?

peki satarken 100 diye satması normalmi yani sizce? bu arada sanırım bu sorunu cok fazla yaşadılar ve bugün tarifenin içerigini degiştirdiler 50-75-100 kadar yaptılar :=)
    50-75-100 mbit paketlerin port kiraları aynı Satış elemanlarında zeka beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 9 Şubat 2018; 21:48:48 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    CNG var bugün konuştum. İstisnasız tüm bağlantılarda. Statik IP satın alıp çıkıyorsun istersen.

• darklight D kullanıcısına yanıt
    Netspeed kullanıyorum, modemde görünün ip ile internette ip sorguladığımda aynı ip çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.